B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥ Opisek oseb

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥ Opisek oseb Empty
PostSubject: ♥ Opisek oseb   ♥ Opisek oseb EmptySat Jul 30, 2011 9:27 am

♥ Opisek oseb

  • Hannah Deam ~ Je glavna junakinja te zgodbe, poleg Justina seveda. Ima temno rjave in rahlo valovite lase, ki ji segajo do sredine trebuha, velike čokoladno rjave oči in lep nasmeh. Ni ravno visoka in je suha. Zelo je srčkana in ima nežen videz.
    Po značaju je pa upornica. Če imajo vsi radi eno stvar, bo zagotovo njej všeč nekaj drugega. Ravno iz tega razloga ne mara Justina Bieberja, čeprav v bistvu ne pozna njegovih pesmi.
    Je zelo nadarjena za petje, je močna in je brezdomka. Njenega očeta so ubili, ko je bila stara le 5 let, nekaj let za tistim sta pa umrli še njena mama in starejša sestra. Obe zaradi drog. Prepuščena je sama sebi, ima neprimerno družbo in živi na ulicah New Yorka.

  • Justin Bieber ~ Njega seveda vsi poznate. He's crazy crazy kid ♥ Opisek oseb 861337

  • Kim ~ Hannah-ina najboljša prijateljica. Je zelo divja, majhna rdečelaska. Sicer ima dom, vendar živi v grozni ulici in njihovo stanovanje je v groznem stanju. Ima starejšega brata. Njena starša sta nagnjena k alkoholu in velikokrat pride do nasilja v družini, vendar se Kim v bistvu ne sekira preveč za nič. Dostikrat raje prespi kjer na prostem z Hannah, kot pa da bi šla domov.


Sicer bo nastopalo še veliko oseb, vendar ne tako pomembnih & Pattie, Scooterja in ostale itak poznate. ♥ Opisek oseb 861337
Back to top Go down
View user profile
 
♥ Opisek oseb
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: