B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 1.del ~ So this is my life

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 1.del ~ So this is my life   Sat Jul 30, 2011 10:16 am

♥ 1.del ~ So this is my life

  • Zaslišala si zvok smetarskega tovornjaka in odprla oči. Vse te je bolelo. Kdaj se bom naučila, da ni pametno spati na klopi v slepi ulici kjer imajo stanovalci bloka smetnjake? si pomislila, zavzdihnila in vstala. Bilo je mrzlo jutro, tipično za jesenski čas. Stekla si čez cesto, v neko kavarno in na wc. Umila si se in si približno uredila frizuro. Pogledala si svojo razvlečeno Guns'n'roses majico in kavbojke, ki so bile tako stare in izmučene, da je zgledalo kot da so luknje v njih umetno narejene. Tudi tvoji čevlji so bili obup. Zato si odšla čez cesto v rokersko trgovino Hot Topic. Nekaj časa si postopala po trgovini, ko se je malo spraznila si si pa nagrabila to in takšno majico in šal. Stvari si skrila pod široko majico. Hitro si vzela še neke črne superge in jih potisnila pod majico. Normalno si odkorakala iz trgovine in upala, da ni nihče videl čudne izbokline.

    Oblečena v nove stvari si se oglasila pri Kim. Ko si prišla do njihovih vrat si zaslišala vpitje in ropotanje. Raje si se obrnila in odšla. Na poti si srečala prijatelja Marcusa. "Hej mala, greš z mano malo krasit?" se je zarežal in ti pokazal dva spreja. "Seveda," si se zasmejala in odšla sta do stare stavbe, ki je že dolgo zapuščena. Marcus se je lotil dela, ti si ga pa nekaj časa opazovala. Čudovite grafite je delal. Potem si tudi ti vzela rdeč sprej in na veliko in debelo napisala 'bieber sucks'. Na koncu si črke še obrobila z črnim sprejem. Po naključju si se ozrla čez cesto in od presenečenja izbuljila oči. Kar nisi mogla verjeti temu kar vidiš.

Back to top Go down
View user profile
 
♥ 1.del ~ So this is my life
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Reckless Life
» 24bit 1976 Life & Times Billy Cobham Japan Edition Nov
» To Save A Life
» How did SCANDAL affect/changed your life?
» LIFE IS A JOURNEY - 2015-07-15 (TOMOMI)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: