B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz Empty
PostSubject: ♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz   ♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz EmptySun Jul 31, 2011 8:49 am

♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz

  • Preko ceste je z rokami v žepih hodil Justin Bieber. Kako je lahko ON komu sexy? si pomislila in zavila z očmi. "Hej, Marcus, glej!" si se zasmejala in pokazala čez cesto. Nekaj časa je trajalo, da je Marcusu potegnilo kdo je to. Potem se je pa glasno zasmejal. "Če to ni Mr. Gay," je rekel. "Samo poglej ga kako hodi. Kot da je cel svet njegov," si rekla in zavila z očmi. Marcus mu ni več posvečal pozornosti in je nadaljeval z grafiti. Ti si pa opazila, da se je Justin napotil čez cesto. Bil je samo nekaj metrov stran od vaju z Marcusom, ko je dvignil glavo. Videla si, da je opazil tvoj napis 'bieber sucks'. Ustavil se je in za hip si opazila bolečino v njegovih očeh. Nekaj časa je samo strmel v napis, potem je za sekundo pogledal tebe, se obrnil in odšel po cesti v drugo stran. Malo si premišljevala, potem pa zavzdihnila in cel napis prekrila s črnim sprejem, tako da je ostal samo en velik črn zmazek. Marcus te je pogledal s privzdignjenimi obrvmi. "Zakaj pa to?" je presenečeno vprašal. "Ker mi ni do tega da bi gledala njegov priimek vsakič ko grem mimo. Pa tudi če je dodana sovražna beseda, Bober vseeno piše," si rekla in odšla.

    Sprehajala si se po ulicah in nisi imela pojma kaj naj počneš. Šla si mimo velikega smetnjaka iz katerega se je slišal nekakšen ropot. Radovednost te je premagala in pokukala si v smetnjak. Notri je bil ogromen zlati prinašalec, ki je brskal za hrano. "Aww kako si srčkan," si se nasmehnila in ga pobožala. Skočil je iz smetnjaka in se ti stisnil k nogam. Pogledal te je z velikimi žalostnimi očmi. "Tudi ti nimaš doma, kaj?" si zavzdihnila. "Popolnoma te razumem." Zazvonil ti je telefon. Oh ja, telefon imaš. Črn blackberry. To je najbolj dragocena stvar, ki jo imaš. Ampak za to si morala marsikaj početi. Pogledala si na ekran. Pisalo je 'Daniel'. Takoj si vedela kaj sledi. Naveličano si zavzdihnila in dvignila. "Imam posel zate, Hannah," je rekel Daniel. "Ampak zdaj res ne rabim denarja," si se zlagala. "Povej kateri drugi."
    "Ne morem, ker stranka hoče šestnajstletnico. Amy je zadeta, tako da ona odpade. Lilly pa je danes zasedena. Samo še ti ostaneš, srček." Sovražiš, ko te kliče srček. Ampak nikoli ne rečeš ničesar. Ne smeš v bistvu. "Prav. Kje naj počakam?" si vprašala. "Na vogalu te bo pobral. Pa malo se uredi prosim." Ničesar več nisi rekla, samo prekinila si. Nardila si si močan make up in počesala lase v čop. Slekla si pajkice in namesto njih pod majčko oblekla samo žabe. Potem si šla čakat na vogal. Upam, da ne bo preveč grd, si si mislila. In da me bo kuža počakal tu, ko se zjutraj splazim iz tujega stanovanja.

♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz 199557211087165584986210
Back to top Go down
View user profile
 
♥ 2.del ~ I saw Bieber for realz
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: