B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 3.del ~ And here he goes again

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 3.del ~ And here he goes again   Mon Aug 01, 2011 5:33 am

♥ 3.del ~ And here he goes again

  • Naslednje jutro si stala na istem vogalu kot prejšnji večer. S tabo je bil Daniel. Ker ti on priskrbi posel, mu moraš vsakič dati del denarja. Dala si mu denar in potem sta se še malo pogovarjala o tvojem naslednjem delu. Potem je odšel, ti si pa stala pred prehodom za pešce in čakala na zeleno luč. "Hej," je nenadoma rekel nekdo za tvojim hrbtom. Presenečeno si se obrnila. Za tabo je stal Justin Bieber. Zavila si z očmi. Če ga bom ignorirala bo ziher odšel stran. Potrudila si se, da si ga gledala čim bolj grdo. "Hater, huh?" je vprašal Justin in potisnil roke v žepe. "Čestitke, v eni stvari se celo strinjam s tabo," si rekla in pogledala stran. "Če je tako, zakaj si pa potem zbrisala tisti napis?" je rekel in se namuznil. Shit. Kako je lahko to videl? "Ničesar mi ni treba pojasnjevati tebi," si napadalno rekla. K vama je prišla ženska z dolgimi rjavimi lasmi, ki se je smehljala. "Živjo. Jaz sem Justinova mama, Pattie," se ti je predstavila. "Uhm.. Jaz sem Hannah. Me veseli," si se ji nasmehnila nazaj. Zgleda zelo prijazna, si pomislila. Daniel je stal na drugi strani ceste in ti mahal. Z roko je nakazal naj prideš v Millions of Milkshakes in potem odšel notri. "Je bil to tvoj oče?" je prijazno vprašala Pattie. "Ne.. moj.. stric," si se hitro zlagala. "Moji starši so na poslovnem potovanju, tako da sem trenutno sama v hiši. Stric me včasih pride pogledat, da se prepriča, če je vse v redu. Čeprav nima ravno veliko časa zame."
    "Oh, to pa zna biti zelo neprijetno," je sočustvujoče rekla Pattie. "Glej, če hočeš lahko prideš in ostaneš pri nas, dokler sta tvoja starša na potovanju. Justinovi prijatelji so vedno dobrodošli v naši hiši." Pattie te je gledala in se nasmehnila, Justin je pa samo ves čas molčal. "KAAAAJ?! Mislim.. z Justinom nisva ravno.. khm.. hvala, Pattie ampak res ni treba. Čisto v redu sem," bila si tako šokirana, da si komaj govorila. Pattie se je zasmejala in rekla: "Hannah, če bi nas kaj motila, te ne bi povabila. Res si dobrodošla! Vztrajam. Kje živiš? Kenny te lahko pozneje pobere." Pojma nisi imela kdo je Kenny. "NE! Ne ne, bom kar sama prišla, najlepša hvala. Samo naslov mi povejte," si hitro rekla. Pattie ti je povedala naslov, ti si si ga zabeležila na blackberry, potem si se prijazno poslovila od Pattie in odšla v Millions of Milkshakes.

    Usedla si se pri Danielovi mizi in naročila jagodni milkshake. "Zakaj me rabiš?" si vprašala. "Oh nič posebnega... Mislil sem, da bi si danes vzela prost večer... Lahko prideš k meni," je odgovoril Daniel. Tega si se bala. Vedno, ko je rekel kaj takšnega si mogla to tudi storiti. Dobro je izgledal, vendar ti vseeno ni bilo všeč. Če pa tega ne bi naredila pa nebi imela nikogar, ki bi ti priskrbel stranke. "Oprosti Daniel, ampak danes res ne morem," si mu rekla. "Načrte imam." Daniel te je sumničavo pogledal. "Hannah, ti kdo drug poleg mene ponuja delo?" je vprašal. "Ne ne, nič takšnega ni. Zasebno je," si hitro rekla. Oh ja. Živela bom pri Bieberju. Od kdaj je to moje življenje? Daniel te je trdno zgrabil za roko in stišal glas. "Hannah, šla boš z mano in storila kar ti povem. Saj veš, da lahko izgubiš delo. In še kaj dosti hujšega se lahko zgodi," je jezno rekel. Zavzdihnila si. "Prav."


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 3.del ~ And here he goes again
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: