B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 4.del ~ Welcome to the Bieber's residence

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 4.del ~ Welcome to the Bieber's residence   Mon Aug 01, 2011 9:08 am

♥ 4.del ~ Welcome to the Bieber's residence

  • Z Danielom sta v njegovem stanovanju. Počasi te je poljubljal. Najprej se je znebil tvojega šala. Potem ti je slekel žabe. Naslednji trenutek si že stala tam v modrčku in hlačkah. Z ustnic se je preselil dol na vrat. Slekla si mu srajco in odpela pas na hlačah. Potem te je on popolnoma slekel in te potisnil na posteljo. Slekel je še sebe in prišel tebi. Spet te je začel poljubljati in dodal še dotikanje. Čez nekaj minut te je prevalil, tako da si bila ti na vrhu in nežno potisnil tvojo glavo nižje. "Spravi se k delu," je zašepetal in ti si ga ubogala.
    ***
    Polnoč je že minila, ko si se odpravila iz Danielovega stanovanja. Vse si že prej premislila in šla kupit velik kovček. Čudno bi bilo, če bi prišla tja brez stvari. Nisi imela veliko stvari, zato si šla prej še na pohod po trgovinah. Nekaj od novih stvari si oblekla, ostalo pa spravila v kovček. Napolnila si ga le do polovice. Potem si s kovčkom odšla na tisto mesto, kjer je bil včeraj kuža. Imela si srečo - našla si ga v istem smetnjaku kot zadnjič. "Srček moj! Veš kako ti bo ime? Maxi," si se zasmejala in ga pobožala. Odločila si se, da ga boš vzela s sabo k Bieberju. Oh moj Bog.. Zares bom živela pri Justinu Biebru?! Zmešalo se mi je. Po eni strani pa.. tega kretena najbrž ne bo veliko doma, ker je preveč zaposlen s podpisovanjem avtogramov. Pattie je pa zelo prijazna. Všeč mi je. In najbrž imajo ooooogrooooomnooo hišo, si si mislila medtem ko sta z Maxijem hodila proti Bieberjevi hiši. Prav si imela. Hiša je velikanska in čudovita. Stopila si k vratom in potrkala. Odprla ti je Pattie v pižami. "Hej Pattie, se opravičujem da sem tako pozna! Nekaj me je zadržalo, res mi je žal," si rekla in jo opravičujoče gledala. "Je že v redu, Hannah," se je nasmehnila. "Malo me je edino začelo skrbeti zate."
    "Res mi je žal," si še enkrat rekla. Pattie se je nasmehnila in te povabila noter. Razkazala ti je celo hišo in ti si bila absolutno navdušena. Na koncu ti je pokazala sobo za goste, ki bo zdaj začasno tvoja spalnica. Bila je takšna[samo malo svetlejše barve, bež ali nekaj takšnega.] Kovček si pustila v sobi, potem sta pa Maxija odpeljali na velik ograjen vrt. Pattie ni imela nič proti psu, celo navdušena je bila. "No, zdaj se pa lahko pridružiš Chazu, Ryanu, Christianu, Caitlin, Alfredoju, Kennyu in Justinu v dnevni. Mislim, da igrajo videoigrice," se je zasmejala Pattie. "Uauu.. a oni vsi živijo tukaj?" si postavila neumno vprašanje. "Skoraj bi se lahko tako reklo, glede na to koliko so tu," se je spet zasmejala Pattie in te odpeljala do dnevne. Ni ti bilo ravno do tega. Če so Justinovi prijatelji, so najbrž vsi po vrsti tako bedasti kot on. Pattie te je pustila samo pred dnevno sobo in odšla spat. Odprla si vrata in vse oči v sobi so se uprle vate. "Uhm hejla. Jaz sem Hannah," si nenavdušeno rekla.


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 4.del ~ Welcome to the Bieber's residence
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Matsushita Yuya To Justin Bieber

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: