B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 5.del ~ Meet Bieber's crew!

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 5.del ~ Meet Bieber's crew!   Tue Aug 02, 2011 4:04 pm

♥ 5.del ~ Meet Bieber's crew!

  • Justin in še trije fantje so sedeli na kavču in igrali igrice, neko dekle je sedelo na naslonjalu kavča in jih gledalo, en fant je sedel v naslanjaču in se namrščeno ukvarjal s svojim iphonom, en pa je sedel na tleh in umiral od smeha. Grdo si ga pogledala. "Oprosti, ne smejem se iz tebe," se je hitro zresnil. "Jaz sem Alfredo," je rekel in se nasmehnil. "Caitlin," se je nasmehnila še punca. Fantje poleg Justina so se predstavili kot Ryan, Christian in Kenny. Tisti, ki je imel težave s mobitelom pa je Chaz. "Hočeš igrati?" se je nasmehnila Kenny. "Oh ne, hvala. Dvomim da sem dobra v tem," si odgovorila z tonom, ki mu ni vračal prijaznosti.
    Čez pet minut si že sedela med Kennyem in Ryanom in glasno kričala, ker si se tako vživela v igro. Šlo ti je presenetljivo dobro za prvič.
    Kakšno uro pozneje se je Chaz končno nehal ubadati s telefonom in mu je postalo dolgčas, zato vam je začel tečnariti. Kmalu ste se ga usmili in njemu na ljubo začeli gledati grozljivko. Caitlin je naredila še pokovko in prinesla coca colo. "Če te bo strah, se lahko kar k meni stisneš!" ti je rekel Alfredo pred začetkom in se zarežal. Zasmejala si se. "Prej bo tebe strah kot mene." Alfredo je odvrnil: "Potem se bom pa jaz k tebi stisnil, prav?"
    "Dogovorjeno," si se spet zasmejala in mimogrede opazila, da Justin nekam čudno gleda. Ignorirala si ga. Ves večer nisi z njim spregovorila niti besedice. Z drugimi ste se pa neprestano šalili, smejali in pogovarjali. Vsi so ti začeli priraščati k srcu. Razen Justina seveda.
    Nekje na polovici grozljivke, ko so ostalim šklepetali zobje od strahu si ti zdolgočaseno zazehala. "Ljudje... Jaz bom šla kar v posteljo. Naporen dan je za mano in kmalu bo jutro," si rekla. Ryan ne bi bil Ryan, če ne bi rekel: "Seveda draga, čez pet minut se ti pridružim v spalnici." To je rekel s takšnih zlaganim, pohlevnim tonom, da ste se vsi zasmejali. Odšla si gor in se odpravila v kopalnico za goste, torej tvojo kopalnico. Med prhanjem si razmišljala o Justinovih prijateljih. Oziroma tvojih novih prijateljih. Z vsemi si se dobro ujela, celo s Caitlin. Kar je čudno, ker se z veliko puncami ne razumeš ravno dobro. Ko si prišla iz kopalnice ovita v brisačo si zagledala Justina, kako brska po tvojem blackberryu. "Wtf? Je s tabo vse redu? Daj mi to!" si zakričala in mu iztrgala telefon, vmes pa pazila, da ti brisača ne bi padla dol. "Kaj sploh delaš tu?" jezno si ga gledala. Ni ti odgovoril. Namesto tega je rekel nekaj drugega. "Nek Daniel se hoče srečati jutri zjutraj s tabo. Tvoj fant mogoče?" Prestrelila si ga s pogledom. Če bi bilo mogoče ubijati s pogledom, bi bil Justin zagotovo že mrtev. "Kako si drzneš brati moje SMSe? Ubila te bom, kreten Boberski! si jezno zakričala. Komaj si se zadrževala, da ga nisi premlatila, tako ti je šel na živce. "Oprosti. Lahko bi se pa malo lepše obnašala do mene glede na to, da si v moji hiši." Zavila si z očmi. "Whatever. Če sva že pri tem, zakaj nisi nič rekel tvoji mami, ko je rekla, da lahko pridem sem, ker sem tvoja prijateljica?" te je zanimalo. Justin ni odgovoril. Minilo je nekaj trenutkov tišine. Ves čas si srepela v njega. "Okej, če se ti ne zdi vredno odgovoriti se prosim poberi," si nestrpno rekla. "Se vidiva jutri," je rekel Justin. "Na žalost!" si nejevoljno rekla, medtem ko je Justin odšel. Vsi so tako super! Pattie, Kenny, Alfredo, Ryan, Caitlin, Chaz, Christian.. Kaj se je potem zgodilo z Justinom, da je tak kreten? si si jezno mislila medtem ko si se preoblekla v pižamo, smuknila v posteljo in ugasnila luč. Bila si tako utrujena, da si skoraj v trenutku zaspala.


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 5.del ~ Meet Bieber's crew!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SusaHumor Representative Denies Meet-and-Greet Rumors
» Jah Tubbys Meet King EarthQuake 2003
» Matsushita Yuya To Justin Bieber
» Eddie James anybody?
» Hyper Static Union

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: