B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 6.del ~ Perfect morning... or not.

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 6.del ~ Perfect morning... or not.   Thu Aug 04, 2011 3:08 am

♥ 6.del ~ Perfect morning... or not.

  • "JUTRO SONČEK!" ti je nekdo zatulil na uho. Jezno si ugotovila, da je bil Ryan. Vrgla si mu blazino v glavo in izginila pod odejo. Preden si lahko nazaj zadremala si ostala brez odeje - Christian ti jo je potegnil dol. Ugotovila si, da je soba polna ljudi. "Hannah moraš vstati, ker bomo zdaj imeli zajtrk. Pattie je kuhala, tako da ti ne bo žal!" se je zasmejal Alfredo. "NE!" si rekla in se zavlekla skupaj. Alfredo te je začel žgečkati in ti si se na glas smejala. Nenadoma te je Kenny dvignil in te kar v pižami odnesel v jedilnico. Ostali so vama sledili. "Kenny, ne hecam se, daj me dol že enkrat!" si mu rekla. Kenny se je zarežal in te odložil na stol. Tudi vsi drugi so se posedli okrog mize. Sedela si med Caitlin in Alfredom. Pattie je na mizo prinesla zvrhan krožnik ameriških palačink, javorjev sirup, vroč kakav, nutello, kruh, vaflje, maslo in jagodni kompot. Chaz je takoj napadel palačinke in malone spraznil polovico embalaže s sirupom. Začeli ste ga zafrkavati, zato se je delal da je užaljen in odšel. Že čez dve sekundi se je vrnil, vzel svoj krožnik in spet odšel. "Chaz, srček, prosim jej v jedilnici," mu je zaklicala Pattie. Ubogal je in prišel nazaj. "Dober tek!" si zaželela vsem in začela jesti najboljši obrok v tvojem življenju. Šele sedaj si opazila, da nekdo manjka. "Kje je pa Justin?" si vprašala, ne da bi te v resnici zanimalo. "Že je v studiu," je Pattie zmajala z glavo. "Poslušajte, grem jaz na kavico s prijateljico. Dovolim vam, da umijete posodo za sabo. Bye!" se vam je nasmehnila Pattie in odšla. "FOOD FIGHT" je nenadoma zakričala Caitlin in vrgla košček palačinke Christianu v glavo. Ni se zavedala, da je s tem začela tretjo svetovno vojno. Vsi ste ponoreli in se obmetavali in polivali kot zmešani. Čez nekaj minut je Chaz stopil na stol in zavpil: "Nehajte! Glejte kaj smo naredili!" Ustavili ste se in se ozrli okrog sebe. Jedilnica je bila prava katastrofa! Vsepovsod, dobesedno vsepovsod - še na stenah je bilo ogromno hrane. Hitro ste se vsi spravili k delu in počistili vse do zadnje pikice, preden je Pattie prišla domov.
    "Pa ste res pomili posodo! Hvala, pridni ste bili," je veselo rekla Pattie. Vsi ste se namuznili in Alfredo ti je na skrivaj pomežiknil.

    Čez dobre pol ure sta s Kim že korakali po cesti. "Ej stara, jaz bom mogla počasi iti. Daniel spet nekaj hoče," si rekla in zavila z očmi. "Jao zdaj že pretirava. Po mojem si mu zelo všeč," je rekla Kim. Nejeverno si jo pogledala. "Kakorkoli že.. khm.. nekaj ti moram povedati. Živim pri Bieberju," si rekla in se ustavila. "Ha?" Kim ni bilo nič jasno. "Glej.. dolga zgodba. Prišlo je do nesporazuma, njegova mama je mislila da sva prijatelja. Si moreš misliti? No in me je povabila k njim, ker sem se zlagala, da moji starši niso v mestu." Kim je nekaj časa samo zijala v tebe, kot da premleva tvoje besede, potem te je pa nenadoma močno udarila okrog ušes. "Aua! Si normalna?!" si se zadrla in jo grdo pogledala. "To bi mogla jaz tebe vprašati! BIEBER? RESNO?" je rekla Kim in dramatično zaprla oči. "Oh nehaj že no. Saj ga itak redkokdaj vidim ker je prezaposlen s svojim sranjem, ki mu reče pesmi. Hišo ima pa fantastično!"
    Zazvonil ti je telefon. DANIEL! "Oh sranje.. Pozabila sem na čas," si rekla, na hitro objela Kim in odhitela.


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 6.del ~ Perfect morning... or not.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» A poem inspired by morning latte.
» Good morning! - 2015-10-26 (RINA)
» Messenger - Perfect Storm
» 「Morning sun」 - theme song of 『Neko Nanka Yondemo Konai.』 movie
» SCANDAL ARENA TOUR 2015-2016 『PERFECT WORLD』

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: