B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥ 7.del ~ Party party party hard...

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥ 7.del ~ Party party party hard... Empty
PostSubject: ♥ 7.del ~ Party party party hard...   ♥ 7.del ~ Party party party hard... EmptyTue Aug 09, 2011 1:26 pm

♥ 7.del ~ Party party party hard...


  • Kolikor hitro si lahko si tekla po cestah, ne da bi sploh počakala na zeleno luč. Nekateri vozniki so divje trobili, ampak ti si jih samo ignorirala. Končno si pritekla do velike stavbe, kjer živi Daniel in se pognala navzgor po stopnicah v četrto nadstropje. Dvigala nisi uporabila, saj imaš od nekdaj zelo velik strah pred dvigali in podobnimi zaprtimi prostori. Vedela si, kaj te čaka, ker si zamudila, saj bosta zdaj sama v stanovanju, daleč stran o oči javnosti. Daniel te je že čakal pri vratih. Bila si osupla, saj sploh ni bil jezen. Ponavadi so ga takšne malenkosti popolnoma razbesnele. Vstopila si in se usedla na njegov bel, usnjen kavč. "Si mogoče žejna?" te je vprašal Daniel, ti si pa odkimala. "No, potem pa kar k stvari," je rekel in se nasmehnil. Na dolgo in na široko ti je razložil tvoj urnik za naslednjih nekaj tednov. Na papir ti je celo zapisal kje moraš čakati določene dni.
    Ko si odhajala še vedno nisi mogla dojeti, da je bil prijazen. Po nekaj minutah hoje ti je zapiskal telefon. Kim ti je napisala: Ayee stara. Danes zabava pri Marcusu. Tastari so zdoma. Bodi tam, brez Bieberja! Nestrpno si zavila z očmi, saj ti ni bilo jasno zakaj bi Kim mislila, da bi s sabo pripeljala tega idiota. Ko si prišla 'domov' in ugotovila, da ni nikogar doma razen Bieberja, si odšla naravnost v svojo sobo. Začela si se preoblačiti, saj si planirala, da bi k Marcusu odšla malo prej, ker nikakor nisi želela srečati Bieberja. Bila si v hlačkah in modrčku, ko je nekdo potrkal na vrata. Jezno si zaloputnila z vrati omare. Kaj spet hoče? In ZAKAJ mora priti zmeraj, ko sem skoraj naga? Hitro si oblekla top in navlekla nase hlače in odprla vrata. "Kaj je?" si besno vprašala. Alfredo te je rahlo prestrašeno gledal. "Oh, oprosti," si rekla in se olajšano zasmejala. "Mislila sem, da si nekdo drug." Alfredo se je namuznil. "A tako. Lahko pridem noter?" Nasmehnila si se mu. "Seveda, kar pridi." Prišel je noter in se vrgel na posteljo. "Se odpravljaš kam?"
    "Alo, ravnokar sem postlala!" si rekla. "Zakaj te pa to zanima?" Čez obraz ti je hušknil nasmeh. "Ne laži, postelja je ravno tako razmetana kot zmeraj," je rekel Alfredo in se zasmejal. "Jaz sem punca, jaz postavljam pravila!" si rekla in se zasmejala. "Torej, resno... Kam greš?" se je zresnil in te pogledal. "Na zabavo k prijatelju," si rekla in razmišljala če bi morda mogla obleči druge hlače. "K prijatelju? Ali pa mogoče k fantu?" Videlo se mu je na izrazu, da se trudi, da bi izgledal ravnodušno. "K prijatelju!" odločno rečeš in se nasmehneš. "Super!" se zasmeji Alfredo in skoči s postelje. "Se vidiva pozneje," veselo reče in ti pomežikne, potem pa odide iz sobe. Nasmehneš se sama pri sebi, se končno odločiš in zamenjaš hlače. Preveriš make up, zgrabiš torbico in odideš.
    Pri Marcusu je bilo že ogromno ljudi. Kim si našla v nekem kotu, kjer se je mečkala z neznanim in očitno ekstremno pijanim fantom. "Hej Hann!" se je zarežala in te prihitela objet. "Hvala, da nam ni treba gledat Bieberjevega frisa, glede na to, da sta zdaj najboljša prijatelja." Nejevoljno si jo pogledala. "Nisva! Lahko zdaj nehaš govoriti o njem? Rada bi se zabavala!" ji odvrneš. Kim se je zadovoljno zarežala in od neznano kod privlekla steklenico jagodne vodke. "Častim!" je vzkliknila in se glasno zasmejala. Vzela si steklenico in začela piti. Čez nekaj ur si že preklopila na viski in vključila še ples ob nekem fantu. Že dolgo več nisi imela pojma kje je Kim ali Marcus. Sumila si celo, da sta nekje skupaj. Tako si začela plesati s tem tipom in z njim tudi deliti viski. Ko sta viski že preko polovice izpraznila, ti je ponesreči steklenica padla na tla in se razbila. "Pa kaj delaš?" je jezno vprašal tisti tipček. "Oprosti no, nisem zanalašč," mu rečeš. "Počisti zdaj to," je rekel. Bila si ogorčena. "Um, ne ne bom!" Zdaj je bil že besen. "Zakaj pa ne?" je vzkipel. "Jezus, imaš ti slučajno kakšne probleme z obvladovanjem jeze? Ker ne!" si preprosto rekla in se prerinila skozi gnečo, da si odšla stran od njega. Naenkrat te je nekdo grobo zgrabil za roko. Obrnila si se in ugotovila, da ti je sledil. "Hej!" si zakričala. "Oprosti za tisto prej. Pridi z mano, s frendi imamo robo zadaj," je rekel z lažnim mirnim glasom. Ampak vseeno si skomignila z rameni in mu sledila. Vodil te je v Marcusovo shrambo. In res je bilo tam nekaj ljudi in ogromno droge. Od ekstazija, do heroina. Začela si s snifanjem nečesa, kar še nikoli nisi poizkusila. Potem je bila vse samo še črna luknja v spominu.


♥ 7.del ~ Party party party hard... Tumblrlpoedwpxbl1qjkei4o
Back to top Go down
View user profile
 
♥ 7.del ~ Party party party hard...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: