B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 7.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 7.del   Fri Aug 12, 2011 12:11 am

♥7.del

Tam je stal tako popoln z velikim nasmeškom in vrtnico v rokah. ''Hej, že dosti časa čakaš ?'' '' Ne kje pa ampak hotel sem biti jaz tisti, ki bi te pričakal nikakor nisem hotel, da bi me ti čakala zato sem prišel malo prej .'' '' Aha tako torej mislila sem že, da zamujam .'' To je zate, bila je najlepša v trgovini '' Pred oči mi je postavil prelepo rdečo vrtnico, ki je bila še lepša kakor od daleč in imela je sanjski vonj bila je popolna kakor on. Uzela sem jo in se mu nasmehnila. ''Havala, saj ne bi bilo treba.'' Justin se mi je nasmejal in me prijel za roko. ''Greva?'' pokimala sem mu. Njegova roka je bila tako nežna in mehka, da mi je zmanjkalo zraka in v hipu ko je njegova roka objela mojo je svet okoli mene začel izginjati in čas se je ustavil. '' Kam greva najprej?'' me je iz sanj zbudil žameten glas, ki ga bi poslušala noč in dan.
'' Ne vem ti povej jaz ne poznam mesta tako, da danes me boš moral ti voditi .'' '' No prav gospodična najprej bi šla na sladoled potem bi lahko šla malo po mestu, saj ga jaz res zelo dobro poznam za konec pa greva še v kino ampak izbiro filma prepuščam tebi .'' '' Meni je prav in z veseljem bom zbrala film .'' Načrt za današnji dan se mi je zdel enostavno fantastičen in skoraj nisem morala verjeti, da je poleg mene stal Justin Bieber še manj pa to, da bova skupaj šla v kino. Samo ob misli na to sem se naježila. Dolgo sva hodila in se pogovarjala, z njim je bilo tako lepo sploh ne bi rekla, da je znan zvezdnik, saj se je obnašal tako preprosto kot kater koli drug fant. ''Torej si iz San Francisca?'' '' Ja .''
''Imaš, brata, sestro, s kom si tukaj?'' ''Ne nimam brata ne sestre, moja mama je ločena od mojega očeta in zdaj živim z mojim očimom.'' ''Poznam občutek biti brez očeta, in kako se razumeš z očimom?'' ''No ja.. lahko bi bilo boljše.'' ''Te popolnoma razumem.'' ''Ja ampak ti maš vsak pol sestro in brata..'' '' Haha kar pozabljam, da ti o meni veš vse, kako čudno jaz pa o tebi ničesar.'' '' No to pa se zgodi, ko se pogovarjaš s pravo belieberko .'' ''Ja ampak nimajo vse takšne sreče kakor ti kaj praviš ?'' '' Absulutno ne, lahko rečem, da sem najsrečnejša belieberka .'' ''In jaz najsrečnejši zvezdnik, ker imam tako lepe oboževalke.'' Hmm je bil to kompliment ?'' ''Kaj misliš ti ?'' '' Jaz nič ne mislim čakam na tvoj odgovor.'' '' Torej… ja bil je kompliment, saj nisem prvi, ki ti to reče zato ne vem zakaj se čudiš .'' ''Ravno zato se čudim, ker si prvi, ki mi je to rekel.'' Justin me je začudeno pogledal. ''Haha, saj se hecaš.'' ''Sploh ne.'' '' No potem pa so fantje iz San Francisca navadni tepčki in še slepi za povrhu .'' nasmehnila sem se mu in potem je bila nekaj časa popolna tišina.
''Pridi, tukaj sva!'' Ustavila sva se pred veliko slaščičarno, ki je bila polna ljudi in natakarji so bežali sem ter tja kakor robotki. '' Kakšen sladoled bi gospodična ?'' '' Glede na to, da ti poznaš slaščičarno pričakujem, da boš ti izbral i.'' '' Haha prav po mojem okusu bo vredu ?'' Sedla sva za mizo čisto ob robu kjer sva imela odličen pogled na plažo. Sedela sva in občudovala okolico, ko sem za seboj zaslišala ''Justin.. o moj bog Justin Biebr je!!'' je kričalo nekaj najstnic čist histerično Najprej sem se ustrašila potem pa sem se pa zavedla, saj res sedela sem za mizo z Justinom Bieberjem mislim, da dan ne bi mogel miniti brez njegovih belieberjev. Justin je vstal se slikal z dekleti podelil nekaj avtogramov in se veselo nasmihal. ''Je to tvoja punca? '' je ena od najstnic vprašala in pokazala name,da me je kar stisnilo v srcu in bilo mi je prav nerodno. justin me je pogledal in mi pomežiknil. '' Ne le prijateljica je.'' ''Potem pa naj se še ona slika z nami'' Stopila sem k skupini deklet in se nasmehnila v fotoaparat kakor kakšna zvezdnica. Skupina deklet je kmalu odšla in midva sva se končno usedla in počakala na natakarja.

'' Kako lepo od tebe, da svoje oboževalce vedno sprejmeš z nasmehom, vsi zvezdniki niso taki.'' '' No jaz tega osebno ne razumem, jaz imam svoje oboževalce nadvse rad navsezadnje so mi oni uresničili moje sanje, zaradi njih jih lahko zdaj živim..''
'' Ja nekateri, ko postanejo slavni velikokrat postanejo vzvišeni in pozabijo na oboževalce zaradi katerih so sploh uspeli.'' ''To se mi ne zdi prav, moji belieberji so najboljši.'' in to je rekel s takšnim ponosom, da sem res dobila občutek, da mu oboževalci ogromno pomenijo.
''Dober dan, kaj bosta?'' naju je zmotil natakar.Justin je naročil sladoled za oba in natakar je odšel. ''Bo vredu izbira?'' '' Amm..mislim, da bo .'' sem se mu zlagala,ker sem se tako zasanjala v njegove oči, da sploh nisem slišala kaj je naročil.
'' Meni je ta sladoled najbolj ušeč upam, da bo tudi tebi.'' '' Prepričana sem, da bo mislim, da imaš kar vredu okus.'' ''No ti o meni veš veliko stvari in jaz bi rad izvedel kaj tudi o tebi.'' ''O meni? kaj te zanima ?''
'' Vse o tebi.'' '' Čisto vse ?'' ''Prav vse!'' '' Hmm.. pravzaprav nimam kaj dosti za povedat, nič posebnega nisem.'' ''Ne verjamem, sigurno imaš nekaj kar te dela posebno.''
'' To pa mislim, da boš moral sam ugotoviti .'' '' Aja? Prav torej moram bit neke vrste detektiv?'' ''Če želiš''
''Vajin sladoled želita še kaj ?'' ''Ne, hvala'' Dobila sva sladoled, ki je zgledal res čudovito in Justinova izbira mi je bila zelo všeč.
''Kakšen se ti zdi?'' ''Mmm.. ušeč mi je.'' sem mu odgovorila s polnimi usti. ''No delo detektiva mi gre res dobro, prvo stvar sem že ugotovil.'' Justin se je začel smejat in jaz prav tako.
''Res ti gre dobro, ker sladoled je odličen.'' ''Me veseli, da ti je ušeč.'' Počasi sva jedla sladoled in opazovala sem Justina kako je jedel in bil je tako srčkan.
'' Bi še kaj ali si pripravljena na sprehod ?'' Wow sprehod z Justinom, to bo še zabavno. ''Ne hvala mislim, da lahko greva ''
''Prav, samo še plačam in greva.'' Še v najbolj norih sanjah si tega ne bi predstavljala. Kar težko sem verjela, da se to zares dogaja in, da le niso sanje temveč resničnost.
''Sem že tu.'' Ko je Justin prišel iz slaščičarne sem padla v smeh.
''Kaj pa imaš to?'' Justin je stal pred mano s širokim nasmehom in z čokoladno tortico zavito v pisan škrtoc.
'' Aja to… no šel sem mimo teh neverjetnih tortic in čisto me je prevzela, da sem jo moral kupiti '' Haha ne moreš iz svoje kože kajne ?'' '' Pravzaprav ne… ampak privoščil si jo bom po sprehodu .'' začela sva se smejat.
'' Greva ?'' Ja, kam pa greva?'' ''Kamor želiš, na plažo, po mestu… ''
''Wow plaža v Atlanti mora biti čudovita ampak… ''
''Torej je odločeno peljem te na sprehod po plaži ampak, ker je najlepša plaža malo daleč si bova lahko po poti do tja ogledala mesto, kako se ti zdi ?''
''Super je, ravno sem hotela rečt, da bi si tudi mesto rada ogledala.''
Justin me je presenečal iz sekunde v sekundo, bil je neverjetno sproščen in prijazen kakor, da bi me poznal že leta in jaz prav tako. Mislila sem, da bom ob njem nervozna vendar doživela sem ravno nasprotno tudi jaz sem bila sproščena in vesela ob njem. Hodila sva po čudovitem mestu, čeprav je bilo veliko prometa je bilo res čudovito, boljše družbe za ogled mesta ne bi morala dobiti. Šla sva mimo nakupovalnega centra mimo katerega bi bilo boljše, da sploh ne bi šla. Ustavila sem se pred vhodnimi vrati in kar strmela v notranjost, ki je bila nabito polna z ljudmi. ''Bi rada, da ti razkažem še nakupovalni center?''' me je predramil Justin.
''Ne, ne boljše, da ne, ker potem lahko odpiševa ogled plaže in celo kina ''
''Hahah ženske, ampak sploh ni problema, če želiš grem z veseljem s tabo .''
''Oh, ne nikakor ne bom izpustila ogled plaže, sej bom v nakupovalni center lahko še prišla in bilo bi nesmiselno zapraviti dan s tabo zaradi neumnih trgovin.''
''Meni ni problema, peljem te kamor želiš .'' ''Hvala, torej nadaljujeva ?'' ''Ja nimava še dosti''
Res bi bilo neumno tako poseben dan zapraviti za nakupovanje, ki ga lahko opravim drugič, tak dan pa se morda ne bo več ponovil. Justin je bil neverjetno prijazen, zakaj je to delal, da se mi oddolži, ker se je zaletel vame v trgovini ali mu je res lepo z mano? Sem se spraševala.
'' Justin, ti je res lepo z mano ali me trpiš samo, da se mi oddolžiš ?'' Justin me je pogledal in rekel....

___________________________________________________________________________________
Malo daljši del, sm se kr uživela v pisanje haha ... ampak upam, da vam bo ušeč
Back to top Go down
View user profile
 
7.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: