B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend!

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend! Empty
PostSubject: ♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend!   ♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend! EmptySat Aug 13, 2011 11:07 am

♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend!


  • Sedela si v zdravniški ambulanti. Doktor te je ravnokar temeljito, RES TEMELJITO pregledal. S tabo sta bila Pattie in nekdo, za katerega si si želela, da bi izginil iz ambulante. Pravzaprav z obličja Zemlje. Oh ja, Justin. Z Pattie sta se odpravljale v avto, ko je pritekel in se vsilil zraven. To je vendar zasebno! si si nejevoljno mislila, rekla pa nisi nič. Doktor je rekel: "Nedvomno si bila posiljena na zelo grob način, to pojasni tudi kri. Zato je po eni strani boljše, da si bila omamljena. Sicer bo s tabo vse v redu, morda boš kdaj pa kdaj edino čutila kakšne bolečine." Olajšano si zaprla oči. "Ne vem, če imata spolne odnose, ampak priporočam, da se jim vsaj za en mesec izogibata," je še rekel zdravnik. Kar vrglo te je pokonci. Ugotovila si, da gleda tebe in Justina. "Ne!" si vzkliknila. Doktor se je razumevajoče nasmehnil: "Ah, bosta že zdržala.."
    "NEEEE!" si ga spet prekinila. "Ne to! On ni moj fant." Doktor se je zasmejal, tebi pa ni bilo niti približno do smeha. "Se opravičujem, ampak v glavnem, drži se tega kar sem ti rekel." Napisal ti je neke tablete, potem ste se pa vsi skupaj pobrali iz ambulante. "Tako sem vesela, da je vse v redu," je na poti domov rekla Pattie,"zdaj moramo urediti samo še s policijo." Ta ideja ti še zmeraj ni bila ravno všeč. Bila si ulični otrok, policaji so bili kot tvoji naravni sovražniki ali nekaj takega. Ampak vedela si, da nima smisla ugovarjati, zato si bila lepo tiho. Ko ste se pripeljali na dvorišče, si osuplo ugotovila, da je polno policijskih avtomobilov. Takoj si se obrnila k Pattie ampak ona je gledala še bolj zmedeno kot ti. "Kdo je poklical policijo?!" si vprašala z nenavadno visokim glasom. "Jaz," je rekel Justin. "ZAKAJ? S Pattie sva imeli vse dogovorjeno. Moraš res zmeraj vse pokvariti?" si zavpila nanj in planila iz avtomobila. Justin pa za tabo. Pattie je samo zmajala z glavo in se odpravila proti policajem. Tekla si mimo njih, naravnost v svojo sobo, vmes si pa razkačeno treskala z vrati. Justin je pritekel za tabo. "Glej, to sem.." je začel ampak si ga prekinila. "Kaj za vraga je tvoj problem? Pojma nimaš kaj se je sploh zgodilo!" si se drla nanj. "Vem, ampak.." spet mu nisi pustila dokončati. "In sploh ti ni mar! Tako da v tvoje dobro upam, da se boš nehal vmešavati v moje življenje!" Besno si odšla v dnevno sobo in Justin ti je spet sledil. Z maratonom dretja nista mogla nadaljevati, ker je v dnevni sobi sedela Pattie in se pogovarjala z nekim visokim policistom. Zavzdihnila si in se odpravila proti njima.

    Justin's Pov:

    Stal si ob strani in opazoval, kako je odgovarjala na vprašanja nekega tipa, ki je rekel, da je vodja preiskave. Počutil si se grozno, ker te je tako nadrla. Ni imela prav, bilo ti je mar za njo in za to kar se ji je zgodilo. Ni vedela, kakšna ljubosumnost te pograbi, ko jo vidiš z Alfredom. Prepričan si, da se med njima nekaj plete. Pri obeh je jasno, da sta všeč drug drugemu. In nikomur se niti malo ne sanja, kako čutiš do nje. Sploh pa ne njej.

♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend! Justinbieber-sadlarge


Back to top Go down
View user profile
 
♥9.del ~ LOL he's not my boyfriend!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: