B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥ 12.del ~ Everything's not how it seems

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥ 12.del ~ Everything's not how it seems Empty
PostSubject: ♥ 12.del ~ Everything's not how it seems   ♥ 12.del ~ Everything's not how it seems EmptyMon Aug 15, 2011 1:45 pm

♥ 12.del ~ Everything's not how it seems


 • Nekdo te je je nežno stresel. Nisi se odzvala zato se te je stresel še enkrat. Odprla si oči in zagledala Justina. "Jutro. Oprosti, ker te budim ampak mama me je poslala. Baje te nekdo čaka spodaj," je rekel. Pod odejo se je nekaj zganilo in ven je pokukal Alfredo. "Kaj se dogaja?" je zaspano vprašal. "Nič srček. Kar zaspi nazaj." Na hitro si ga poljubila in odšla dol.
  V dnevni sobi je na kavču sedel moški v srajci in hlačah, pri nogah pa je imel aktovko. Pattie mu je ravno postregla s kavo. Zmedeno si gledala. Pattie te je prva opazila in rekla:"Oh, tukaj si. Hannah to je g. Simmons, socialni delavec." Zdaj si postala do konca prestrašena. Socialni delavec? Zakaj? Kaj to pomeni? si zaskrbljeno razmišljala. "Hannah, usedi se prosim," je rahlo vzvišeno rekel. "Ne nameravam se," si se malo otročje uprla. Skomignil je z rameni in začel govoriti: "Torej, do socialne službe je prišel podatek, da si brezdomka."
  "Kako?" si ga prekinila. "Preko policije. Pred nekaj dnevi je bila vložena prijava za posilstev, če se ne motim. Pri nas nimamo nobenih podatkov o tebi, torej te nikoli nismo obravnavali, kar je zelo čudno. Na kratko, oditi moraš z mano v zavod." Srce ti je začelo močno razbijati. "Zavod? To je kot sirotišnica?" si prestrašeno vprašala. Prikimal je. Sedaj se je Pattie ogorčeno vmešala: "Ampak ne morete je kar odpeljati! Tu pri nas ji čisto nič ne manjka." Gospod Simmons je zavil z očmi in zdolgočaseno začel razlagati. "Glejte ga. Mallette, to je del moje službe. Takšna so pravila in moram jih upoštevati. Če hočete, da Hannah še naprej živi z vami, morate iti skozi posvojitveni postopek. Ampak ta čas, mora biti Hannah v zavodu za mladoletne." Pattie je spet odprla usta, da bi ga začela prepričevati, ampak si zmajala z glavo. "V redu je Pattie." Čeprav ni bilo nič v redu. Pattie je zaskrbljeno gledala, g. Simmons te je pa poslal po svoje reči. Odšla si v svojo sobo, da bi spakirala. Ko si se približevala sobi si zaslišala vpitje in neke čudne zvoke. Odprla si vrata ravno, ko je Justin zavpil: "Ti nisi edini, ki mu je mar za njo!" Alfredo in Justin sta se pretepala. "Nehajta!" si takoj zakričala in se poskušala postaviti med njiju. Takoj sta se ustavila, saj je bilo oba strah, da bi po pomoti udarila tebe. Alfredu se je pod levim očesom začela delati modrica, Justinu je pa tekla kri iz spodnje ustnice. "Spravita se ven," si hladno rekla. Alfredo je sklonil glavo in odšel, Justin pa je začel: "Hannah meni je..."
  "Ven!" si ga prekinila in zdaj je tudi on odšel. Vse to je bilo preveč zate. Odprla si okno in se naslonila na okvir, da si si malo zbistrila misli. Potem si se preoblekla, umila in spakirala svoje stvari v kovček. Alfreda nisi mogla najti nikjer, zato si mu napisala sporočilo, v katerem si mu pojasnila kam moraš oditi. Potem si objela Pattie, ki ji je šlo na jok in se poslovila. Tudi Justin te je objel. Bil je čuden občutek. Drugačen. Nisi ga odrinila. Kdo ve zakaj. Morda zato, ker sta bila zraven g. Simmons in Pattie. Sicer pa itak nisi mogla trezno razmišljati. G. Simmons ti ni dovolil, da bi vzela Maxija s sabo, zato si ga pustila tam in Pattie je obljubila, da bo dobro skrbela za njega. Potem sta se odpeljala.
  Pripeljala sta se do velike puste in sive zgradbe. Upala si, da to ni to. Ampak ravno to se je izkazalo, da je zavod. Šla sta noter in g. Simmons je začel z neko žensko urejati nekakšne papirje. Neka druga gospa te je pa odpeljala do tvoje sobe. Delila si si jo s tremi puncami. Črnolaska precej zanemarjenega videza je trdno spala na postelji v kotu, ostalih dveh pa ni bilo tam. Tvoja postelja je bila očitno tista ob oknu, ker je bila edina, ki je bila postlana in nočna omarica poleg nje je bila prazna. Odložila si kovček in preverila blackberry. Alfredo ti ni odpisal.

  Justin's Pov:

  Žal ti je bilo, da si se zapletel v pretep z Alfredom. Ampak počutil si se grozno, ko si videl, da je prespal pri njej. Hannah se očitno ne drži zdravnikovega nasveta si žalostno pomislil. Pattie je prišla k tebi v sobo. Hotela se je pogovoriti s tabo o posvojitvi Hannah. Odločno si se uprl. Nekaj časa sta se prepirala in ko Pattie ni mogla izvleči s tebe zakaj nočeš, da bi jo posvojila je odnehala in odšla. Razlog je bil ta, da bi bilo ekstremno čudno, če bi bil zaljubljen v svojo sestro. Pa čeprav ne bi bila tvoja krvna sestra. Še bolj čudno pa bi bilo, če bi hodil s svojo sestro. Nisi si mogel pomagati, potiho si še zmeraj upal, da se bo to kdaj zgodilo.

  Hannah's Pov:

  Po dvournem bediranju je pote prišel g. Simmons. Rekel je, da moraš priti v pisarno, ker so že dobili ponudbo zate. To je to. Odselila se bom, po možnosti daleč stran in nikoli več ne bom videla Alfreda, ali koga drugega iz Bieberjeve ekipe. In ker imam takšno 'srečo' bom morda prišla k kakšni čudaški družini si zamorjeno razmišljala, medtem ko si mu sledila v pisarno. Odprl je vrata in ko si videla, kdo sedi v pisarni si presenečeno pobuljila. Tam sta bila..


♥ 12.del ~ Everything's not how it seems Tumblrlpgd8tewrq1qh14o7o

Mogoče kdo ve kdo bo posvojil Hannah? Vse ideje v komentarje :*
Back to top Go down
View user profile
 
♥ 12.del ~ Everything's not how it seems
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: