B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 14.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 14.del   Tue Aug 16, 2011 11:25 pm

''Viky, daj zbudi se ura je 9 in pol'' hitro sem skočila iz postelje in še sama pogledala na uro.
''Kdaj si dogovorjena z Justinom?''
''Ob 10h''
''Potem pa je bil skrajni čas, da se zbudiš'' Živčno sem stekla v kopalnico in si umila obraz ter zobe. Potem pa se je pojavil problem kaj obleči in čeprav je bilo še malo časa se kar nisem znala odločiti. Imela sem še 10 minut, da se uredim kar mi je nekako tudi uspelo.
''Ljubica, pridi hitro, ker veš, da imamo čez 2 uri let in dobro, da je letališče blizu '' Ponovno sem se morala soočiti z realnost in kot je izgledalo je bilo vsako minuto manj možnosti, da bi ostala.
''res moramo it?''
''Ja..'' je rekla mama, ki je bila zelo zaposlena s pakiranjem koučkou.Žalosto sem jo pogledala in odšla iz sobe. Ko sem prišla do recepcije je tam že stal Justin v črnih hlačah, črni kratki majici in rdečih teniskah. Stekla sem proti njemu in ga objela. Pozdravila sva se in Justinov obraz ni bil nič kaj vesel.
''Kam greva?'' me je vprašal z nežnim glasom.Sklonila sem glavo, ker sem se zavedala, da bo kmalu prišel čas, ko mu bom morala povedati, da grem za vedno.
''Eej, kaj je narobe?'' me je vprašal Justin in mi poskušal dvigniti glavo.
''Justin najbolje bo, da se tukaj pogovoriva…''
''Prav'' se mi je nasmehnil in skupaj sva šla v hotelski bar. Usedla sva se k zadnji mizi kjer je bilo najbolj mirno. Nekaj časa sva bila oba tiho potem pa je Justin prebil tišino.
''Res mi je žal glede škandala v reviji in še bolj mi je žal, ker so tebe vpletli''
''Takšen je pač svet, saj veš, da bo vsaka vroča novica pritegnila ljudi in ta novica ni izjema čeprav ni takšna kakor zgleda''
''Vem ampak ni pravično do tebe'' mi je rekel Justin in me spet pogledal s tistim pogledom, ki me je vedno zmedel.
''Veš nikoli se nisem ozirala na takšne reči, ki so velikokrat narejene samo, da pritegnejo ljudi''
''In tudi zdaj se ne, jaz vem kar je res, ljudje pa naj verjamejo kar želijo''
''Imaš prav, ampak, saj veš, da ljudje radi obsojajo tudi brez, da bi se prepričali, če je to sploh res''
''Vem ampak prav nič me ni strah, da bi me kdo obsojal bolj me je strah ostat brez tebe…''
''Če priznam nisem najbolje razumel kar hočeš povedati'' Prišel je čas sem si govorila v mislih in srce mi je močno razbijalo zato sem zajela sapo in spregovorila.
''Mami je videla slike v reviji in sprva je bila zelo jezna in razočarana, jaz sem ji vse razložila in na zadnje mi je vrjela ampak…''
''Si predstavljam kako se mora počutiti, tudi moja mama se je težko sprijaznila s tem, da objavljajo vse mogoče o meni''
''Ja ampak tukaj je drugače…''
''Ne razumem'' Povesila sem glavo in v očeh sem začutila solze kljub temu, da sem jih hotela prekriti. Komaj sem zadrževala solze kar je Justin opazil.
''Jokaš?'' Pogledala sem ga in zagledala zaskrbljen pogled.
''Kaj je narobe? veš, da mi lahko zaupaš'' Solza mi je stekla po licu in v sebi sem čutila neznosno bolečino. Justin me je potegnil k sebi in me močno objel, da sem se zjokala v njegovem objemu.
''Ti je zdaj lažje ?'' pokimala sem mu. Res mi je bilo boljše, njegov objem je bil zame zdravilo pa čeprav je bil morda to zadnji.
''Nekaj ti moram povedat'' Justin me je močno primil za roko in me prestrašeno pogledal.
''Povej, preden me zadane kap''
''Jutri odhajam'' Čeprav bi mu hotela vse razložiti mu več nisem morala povedati, zmanjkalo mi je besed. Justin me je nekaj časa začudeno gledal potem pa z žalostim pogledom spregovoril
''Kaaaj?'' Bilo mi je zelo težko pri srcu in nisem mu znala razložiti, da bi razumel.
''Mama hoče, da gremo nazaj, noče me v tvoji bližini''
''Ampak jaz nisem hotel, res ne, kako naj..''
''Ne nisi ti kriv res ne ampak očitno noče, da se družim z nekom, ki je slaven'' Pogledala sem Justina in zagledala solze v njegovih očeh. Tako mi je postalo še bolj hudo, da sem ga močno objela in lahko sem slišala kako je globoko dihal. Opazila sem, da je njemu ravno tako hudo kakor meni. Na enkrat me je Justin spustil iz objema in jezno odšel iz bara Zdaj pa me je zapustil in to zavedno mi je odmevalo po glavi. Spet sem čutila tisto bolečino, ki pa je bila močnejša kot kadar koli prej…

___________________________________
Upam, da vam je UŠEČ
Back to top Go down
View user profile
 
14.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: