B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 13.del ~ Welcome home Hannah

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 13.del ~ Welcome home Hannah   Wed Aug 17, 2011 7:57 am

♥ 13.del ~ Welcome home Hannah

 • Tam sta bila Scooter in lepa, temnolasa ženska. Najbrž njegovo dekle. "Scooter Braun, ki ga baje že poznaš in Carin Morris te želita posvojiti," je rekel g. Simmons in se usedel za pisalno mizo. Carin se je smehljala in Scooter se je obrnil k tebi. "Seveda samo, če ti to hočeš. Kupujeva hišo, ki je nedaleč stran od Bieberjevih. In vem, da sva malo premlada, da bi bila starša 16-letnici, ampak to je v bistvu v redu, saj te bolj razumeva. Justin ogromno govori o tebi in očitno si res super punca. Torej, si za?" je rekel in se pričakujoče nasmehnil. "Justin govori o meni?" je bilo prvo kar si presenečeno vprašala. "Nonstop. Včasih celo ene in iste reči," se je zasmejala Carin. "Aha... hm. Zelo bi bila vesela, če bi me vidva posvojila," si končno rekla in se nasmehnila. "Odlično!" se je vmešal g. Simmons, preden sta lahko Scooter ali Carin še kaj rekla. "Tukaj moraš ostati še vsaj dva tedna, če bi te slučajno kdo, ki ima prednost pred njima posvojiti. Šele čez dva tedna lahko začnemo urejati papirje," je še rekel. Namrščila si se. "Ampak zakaj bi imel kdo prednost pred njima? Saj sta onadva dala prva prošnjo za posvojitev." G. Simmons si je nadel tisti samovšečen pogled, ki ga dobi zmeraj, ko mora komu kaj pojasniti. "Nekateri čakajo že več tednov, mesecev, morda celo let. Tisti imajo prednost. Tako da če te bodo hoteli posvojiti, jaz ne morem storiti nič," je rekel. To te je spravilo v malo slabšo voljo, ampak na poti v sobo si se spet začela veseliti. Koliko možnosti pa sploh je, da bo kdo hotel posvojiti skoraj odraslo dekle? Samo še dva tedna moraš potrpeti in potem bo vse super.
  Prvi teden je potekal še razmeroma znosno. Spoznala si se s svojimi sostanovalkami in mogoče le niso bile tako slabe. Črnolaski je bilo ime Maddy, poleg nje pa sta bili v sobi tudi dve blondinki, Marie in Liz.
  Ko se je drugi teden približeval koncu, te je nekega popoldneva poiskal g. Simmons in te obvestil, da se je en par na prednostni listi odločil, da bi te rad spoznal. Bila si besna, hkrati te je bilo pa tudi malo strah. Ko te je g. Simmons predstavil visokemu moškemu in njegovi koščeni ženi, bi najraje pobegnila. Bila sta vsa uglajena in polikana. Šlo ti je na bruhanje. "Oh, nadvse ljubko dekle!" je nosljajoče rekla gospa Matthews. "Da, da, prav zares prisrčno. Takšno mlado damo bova z veseljem posvojila," je še dodal njen mož. Ti si pa samo stala tam in si mislila: Naj me nekdo ubije prosim. Ubijte me, takoj! S podobnimi opazkami sta nadaljevala, dokler se niste končno zmenili, da se boste naslednji dan bolje spoznali ob večerji. Potem sta se končno spokala.
  Naslednji dan si imela eno uro pred večerjo ogromen prepir z gospodom Simmonsem. Z vsemi štirimi si se upirala temu, da bi te ta čudaka posvojila, ampak g. Simmons si ni hotel premisliti. Če bi vsaj enkrat pozabil na ta kur*eva pravila, tudi nebi umrl, si si jezno mislila, medtem ko si se odšla urejat za večerjo.
  Že si se oblekla in uredila, ko ti je v glavo šinila sijajna zamisel. Hitro si slekla ta oblačila in oblekla seksi mrežaste žabice in oprijeto črno oblekico, ki ti je prošla točno pod zadnjico in je razkrivala več kot polovico pink modrčka in črne bulerje. Lase si si razmršila in si naredila pričesko v stilu zanemarjenega videza. Od Maddy, ki je bila nekakšna darkerka si si izposodila črno debelo verižico so kovicami, ki se ti tako oprijemala vratu, da je spominjala na pasjo ovratnico in ujemajoče zapestnice. Nanesla si si goro maskare in oddebelila črto okrog oči. Potem si si namazal veke z črnim senčilom z bleščicami in na koncu si vse skupaj zaključila z Maddyino črno šminko. Pozor, mlada dama prihaja, si zlobno pomislila in si v usta natlačila tri rožnate čigumije. Potem te je g. Simmons odpeljal v restavracijo, kjer si bila dogovorjena z Matthewsovima. Rekel ni nič, vendar je očitno ugotovil kaj imaš v načrtu, saj mu je med vožnjo šlo na smeh. Ko te je ga. Matthews zagledala je skoraj omedlela, vendar se je pretvarjala, da ni nič. Cel večer si se vztrajno trudila, da bi se jima zamerila. Žvečila si glasno in govorila z odprtimi usti, naredila si cel kraval, ker ti natakar ni hotel prinesti viskija, spraševala si ju kako pogosto seksata in za povrh si še začela flirtati z g. Matthewsom. Na koncu se je ga. Matthews zlomila in po tem, ko je pol ure histerično vreščala kako nespodobna je današnja mladina, sta te z možem odpeljala nazaj v zavod, g. Simmonsu pa povedala, da te pod nobenim pogojem ne bosta posvojila, pa tudi če zaradi tega nikoli ne bosta imela otrok. Srečno si stekla v sobo in napisala Scooterju sporočilo: 'Hej Scoo. Upam, da sta se s Carin psihično pripravila, ker v ponedeljek prihajam! :-P'.
  Vsi papirji so bili urejeni in končno je prišel dan, ko je po tebe prišel Scooter. "Carin je v ostala doma, ker ima ogromno dela. Veliko škatel je treba razpakirati," se je zasmejal Scooter. Ko sta se pripeljala do nove hiše sploh nisi mogla verjeti svojim očem. Bila je skoraj tako ogromna kot Bieberjeva, okrog nje je bila velika železna ograja in bila je čudovita! Ko si ugotovila, da je za hišo velik vrt s cvetočimi vrtnicami in velik bazen si Scooterja kar objela od navdušenja. Zasmejal se je in rekel: "Dobrodošla doma Hannah." To so bile besede, ki jih nisi slišala še nikoli v življenju. Skoraj bi se razjokala, vendar si imela za kaj takega preveč ponosa. Odšla sta noter in Carin vaju je z nasmeškom pozdravila. Vse je že razpakirala in hiša je bila odznotraj še bolj fantastična. Bila je barvita, moderno opremljena in imela je vsemogoče naprave, ki si jih je izmislil ta svet. Scooter se je vrgel na kavč in začel gledati tekmo, Carin te je pa odpeljala v tvojo novo sobo, ki je bila v bistvu bolj podobna mini stanovanju. Desno od vrat je bil usnjen kavč z puhastimi pisanimi blazinicami na njem. Po vrsti so bile takole: svetlo modra, rumena, vijolična, pink in črna. Pred kavčem je bila vijolična preproga, ki je bila prav tako kot blazine puhasta, na njej pa nizka, črna mizica. Na steni nasprotno od kavča je bil ogromen plazma tv. Naprej od njega so bila vrata, ki so vodila v tvojo kopalnico. Na levi strani sobe pa so bila tla nekoliko dvignjena, tako da je bila postelja na mini odru. Postelja je bila velika in na njej je bila vijolična posteljnina, z vsake strani postelje pa nočna omarica, na kateri je bila majhna svetilka. V sobi so bi še ena vrata. Ugotovila si, da vodijo v ogromno omaro. Tako srečna, kot ta dan nisi bila še nikoli v življenju. Nisi se mogla prenehati zahvaljevati Carin. Na postelji je ležal vijoličen macbook. "Kaj pa je to?" si vprašala. "Vselitveno darilo," se je namuznila Carin, te objela in potem odšla iz sobe, da si lahko v miru razpakirala. Ravno si končala, ko ti je zazvonil telefon. Na ekranu je pisalo Daniel.


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 13.del ~ Welcome home Hannah
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» home...sick...bored...
» Tell us about your home town
» Paul Alan-Drive it Home
» Ted Leonard - "Way Home"
» SCANDAL - Welcome Home Chords

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: