B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ~16. del

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.

▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2010-04-18

~16. del Empty
PostSubject: ~16. del   ~16. del EmptyMon Aug 22, 2011 1:54 am

  ~16. del
  music; https://www.youtube.com/watch?v=qdDVtFvJwUc&feature=feedlik

  Prvi vstopi JUSTIN BIEBER ja! JB,z kenny-em nato pa še ostali Pattie,Ryan,Alfredo,Mama Jane...celotna ekipa.
  Justin se je nasmehnil in začel deliti avtograme,ker pa nisi bila čisto vspredaj si se probala zriniti naprej,vendar nikakor ni šlo.
  Nato se je Justin še začel slikati z fani,ko se naglas zadereš "JUSTIN what do you think about slovenia? (Justin kaj misliš o sloveniji)",ni te slišau zaradi vsega tega kričanja ampak te je pa zato slišala Pattie,ki ti je odgovorila
  "mislim da je lepa,nekaj posebnega,jutri bo velik dan za nas,zato ker si gremo ogledati državo (I think it's beautiful,something special, tommorow will be a big day for us,because we are going to watch country)"
  "OMAJGAAŠ pattie can I picture with you? (omojbog pattie,se lahko slikam s tabo)" vsa vesela odvrneš "seveda pridi,mogoče bolj na levo (sure,come on,mby you shoud go on the left)"
  Pomakneš se bolj v levo in že si bila uspredaj pri Pattie,dobila si njen avtogram in slikala si se z njo.
  Pattie se ti je na koncu nasmehnila in ti rekla "ti si lušna punca in prijazna (you're nice girl and friendly)" nato pa ti je še pomežiknila.
  Bil je čas Justinovega odhoda v hotel,veliko najstnic mu je sledilo za lepo podolgovato bleščeče črno limuzino,vidve z prijateljico pa sta morale oditi,prijateljici si povedala kaj se je zgodilo in ji pokazala sliko ter avtogram,bila je zelo vesela zate.
  Torej ko si se vrnila si še 1x vsa navdušena ponovila svoji družini,nato pa si se odpravila v posteljo.Tam si razmišljala kaj ko bi spoznala Justina,kaj bi bilo,vendar si vedela da je nemoogoče,ampak na letališču je bil rees seksi.
  Minila je noč in spet si imela pregled,tako kot ponavadi sta se z mamo ob 9.00 odpravile k zdravniku.
  Ko pa prideta do bolnišnice,vstopita kar v ambulanto saj je bila tokrat prosta ni bilo drena,opravita z zdravnikom tako kot ponavadi spet čakaš 1 uro na izvide v tem času si v čakalnici na svojem iPodu poslušala pesmi Justina Bieberja.
  Zapreš oči in si v mislim prepevaš,mama ti izpuli iz useš slušalke vsa razburjena in reče "pogleej!" pogledaš oči se ti zasvetijo pred tabo je stal

  komentarji plis? dolg že nism pisala,oprostite..

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
~16. del Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
~16. del Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
View user profile
 
~16. del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: slovenian belieber + bieber = ? { perescek. }-
Jump to: