B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 19.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 19.del   Tue Aug 23, 2011 12:51 am

Bilo je veliko ljudi in kar nekaj časa smo iskali primeren prostor kjer bomo sedeli.
''Justin je, Justin Bieber!''
''Seelenaaa Gomez omg !!'' Smo takoj zaslišali kričanje. Justin in Selena sta podeljevala avtograme medtem, ko smo se ostali usedli za mizo in naročili pijačo.
''Pridi greva plesat.''
''Plesat?''
''Ja, ne mi rečt, da ne znaš.''
''Ne znam? Pa še kako znam.'' Sem odvrnila Ryanu in ga potegnila na plesišče. Dolgo sva plesala ampak bilo je res zabavno in Ryan je bil res super fant. Odplesala sva nekaj pesmi potem pa so zavrteli Justinovo pesem That Should be me. Ryan me je prijel za boke in me potegnil bližje.
''Na to pesem bo treba bolj romantično plesat se ti ne zdi?'' Bilo mi je zelo neprijetno, saj Ryan je bil super fant ampak počutila sem se zelo neprijetno tako blizu njega. Ryan me je gledal v oči jaz pa sem gledala levo in desno in komaj čakala, da bo konec pesmi poleg tega pa se me je močno držal, da sem se počutila še bolj nelagodno. Vrtela sem glavo sem ter tja, ko sem zagledala Justina in Seleno kako sta plesala čisto drug ob drugem. Na enkrat sem pozabila na korake in obstala. Kako bi si želela biti jaz tako tesno objeta z Justinom kakor zdaj Selena sem si mislila. Z Justinom sva bila prijatelja ampak ob pogledu na Seleno sem postala ljubosumna in takrat sem prvič zares pomislila, da sem zaljubljena vanj.
''Viky je kaj narobe?'' Me je vprašal Ryan, ki je stal poleg mene in me začudeno gledal.
''Ne nič ni narobe.''
''Zakaj si se potem ustavila?''
''Ustavila? Aja to… moram na stranišče takoj pridem.'' Stekla sem proti stranišču, ki je bil na srečo prazen. Nekaj časa sem stala in premišljevala, ko sem zaslišala korake. Hitro sem stekla v enega izmed wc-jev in zaklenila vrata.
''Pridi nobenega ni.'' Sem zaslišala znani glas.
''Res ne? Bilo bi čudno, če bi me kdo videl v ženskem wc-ju.'' Takrat sem prepoznala Justinov glas. Bila sem čisto tiho in poslušala, ni mi bilo jasno kaj počneta skupaj v ženskem wc-ju.
''Edino tukaj se lahko v miru pogovoriva.''
''Selena ne vem, če je to vredu, verjetno naju bojo ostali iskali.''
''Ne skrbi vsi se veselo zabavajo tako, da še opazili ne bojo, da naju ni.'' Naenkrat je nastala tišina zato sem se sklonila in pogledala čez luknjo, če sta še tam in takrat sem doživela ŠOOOOKK
Back to top Go down
View user profile
 
19.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: