B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 24.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 24.del   Fri Aug 26, 2011 12:58 am

Odpravila sem se po stopnicah v zgornje nadstropje.Prišla sem do justinove sobe in potrkala.
''Justin, Justin si tu?''
''Tu sem'' sem zaslišala Justinov glas, ki je prihajal iz notranjosti. Počasi sem odprla vrata in zagledala Justina, ki je ležal na postelji vidno izmučen in potrt. Ko me je zagledal je skočil s postelje in me močno objel.
''Si dobro?'' sem ga previdno vprašala, ker nisem vedela kaj lahko pričakujem. Justin oblečen v trenerko in razkuštrano frizuro, ki mi je bila zelo všeč se je usedel nazaj na posteljo in se primil za glavo. Sklonila sem se k njemu in počakala, da me je pogledal.
''Hvala, ker si prišla'' mi je rekel in dvignil glavo, ko sem zagledala njegov obraz s solznimi očmi
''Justin prosim, mi poveš kaj se dogaja'' Justin me je pogledal s tistimi očmi v katere sem se že zdavnaj zaljubila ampak tokrat niso bile te vesele oči ampak oči polnega razočaranja in žalosti. Solze so mu stekle po licu in prvič sem ga zares videla jokati.
''Ne Justin ne'' sem ga potegnila v objem on pa je jokal kot dež in globoko dihal. Božala sem ga po glavi in ga nekaj časa mirila dokler ni končno spregovoril.
''Pustila me je, Viky, pustila me je''' je Justin komaj spregovoril in planil v jok.Usedla sem se k njemu na posteljo in ga nervozno pogledala.
'' imel sem jo zares rad ona pa je kar odšla kakor, da ji nič ne pomenim'' je obupano povedal.Bilo mi je tako hudo ga gledati kako trpi zaradi nje medtem, ko sem bila jaz tukaj, ki sem ga imela tako rada. Nisem ga hotela več spraševati, ker sem videla kako mu je hudo, da nisem hotela drezati vanj zato sem pouštre na postelji lepo postavila, da se je lahko naslonil nanje in ga pobožala po glavi. Bil je izmučen od jokanja, da me je le gledal s solzami v očeh kaj kmalu pa je te prečudovite oči zaprl in padel v dolg spanec. Nekaj časa sem ga gledala kako je spal, bil je tako lep kot angel, da sem ga poljubila na čelo in ga pokrila z odejo potem pa sem zaprla vrata za sabo in odšla v kuhinjo.Pripravila sem mu nekaj za jest in mu odnesla v sobo . Justin je še vedno sladko spal. Ulegla sem se poleg njega in ga objela, nisem hotela, da trpi zaradi nje, raje ga gledam srečnega z njo pa čeprav je meni hudo sem razmišljala in ga božala po njegovih laseh. Tako sem preživela nekaj ur in kmalu se je Justin prebudil.
''Dobro jutro'' sem mu z nasmehom rekla.
''Viky, sem zaspal?''
''Ja bil si izmučen''
''Hvala''
''Ne zahvaljuj se mi, veš, da sem vedno tukaj zate'' Na njegov obrazu se je prikazal nasmešek.
''Vem, nikoli ne bom pozabil kaj vse si naredila zame''
'' Poglej tukaj sem ti nekaj malega pripravila'' sem se ustala s postelje in mu na posteljo položila pladenj. Justin se je veselo nasmejal in si privoščil prigrizek.
''Ti je zdaj boljše ?'' sem ga vprašala in odstranila pladenj s postelje in se usedla poleg njega.
''Ja ampak ne morem pozabit..'' in v njegovih očeh so se spet prikazale solze.
''Ne ne.. ne govori o njej še huje ti bo''
''Ampak jaz sem mislil, da me ima res rada'' je rekel Justin še vedno zelo potrto.
''Use bo še dobro, boš videl vsi ti bomo stali ob strani, jaz, tvoja mama, vsi prijatelji''
''Oh Viky, ne vem kaj bi brez tebe''
''Vedno ti bom stala ob strani''
''Vem, zato sem te tudi klical, ker vem, da ti lahko zaupam'' Z Justinom sva se tako pogovarjala še dosti časa in bila sem presrečna, ko sem mu lahko spet povrnila tisti nasmeh. Trudila sem se, da ne bi mislil na Seleno, ker ga je bilo tako lepo gledat veselega in nasmejanega. Zunaj je bilo že temno ampak deževati še ni prenehalo.
''Hvala ti, ker si bila cel dan z mano''
''Mi obljubiš, da boš vredu ? ''
''Obljubim ti''
''Poklicala bom Pattie, da pride k tebi, jaz bom zdaj morala it ampak jutri pridem spet k tebi, ne bom te pustila samega''
''Ne skrbi, mama bo poskrbela zame'' Poslovila sem se od Justina in bilo mi ga je težko pustiti samega ampak morala sem se vrniti v hotel. Usedla sem se na pločnik pred hišo in počakala na taxi. Ko sem sedela v taxiju sem premišljevala o svojih čustvih do Justina. Zakaj ga je Selena pustila? Sem se spraševala, ker mi še kar ni bilo jasno. Kako naj pokopam ta čustva do njega? Bila sem globoko zamišljena, da sploh nisem opazila, da sem že prišla do hotela. Hitro sem plačala taxistu in stekla v sobo. ..
Back to top Go down
View user profile
 
24.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: