B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 25.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 25.del   Fri Aug 26, 2011 9:22 am

''Victoria, kje si bila ?'' me je mama pričakala v sobi zelo zaskrbljeno.
''Pri Justinu ''
''cel dan?''
''Oprosti, ker te nisem poklicala ampak ja cel dan sem bila z Justinom''
''In kaj je bilo tako nujnega?'' Utihnila sem. Pogledala sem stran, ker o tem nisem hotela govorit ampak mama je opazila, da nekaj ni vredu zato je stopila k meni in mi roko položila na ramo.
''Je use vredu?'' Čutila sem, da se moram nekomu zaupati pa čeprav mami. Vse to je bilo zelo težko nositi v sebi in le za sebe.
''Mami, kaj naj naredim?'' sem jo obupano vprašala in se usedla na posteljo, mama pa poleg mene.
''Povej mi kaj se dogaja''
''Kako naj prekrijem svoja čustva, kako naj ga pozabim? Kako naj zdžim, ko mi govori o njej in ne opazi kaj čutim do njega?Vse to me ubija mami ne vem več kaj naredit, vem, da me nikoli ne bo gledau kot punco ampak kako naj ubijem to kar čutim do njega?'' mama me je samo gledala, rekla pa ni nič, ker sem jo vrjetno zelo presenetila.
''Cel dan sem preživela z njim, ga mirila, tolažila, mu govorila vse možno samo, da se je malo nasmejal ampak on name gleda kot na najboljšo prijateljico mami''
''Oh ljubica, kako naj te potolažim, se ti ne zdi, da sem imela prav, ko sem hotela it domou, vedela sem, da se zaljubljaš vanj ?''
''Ne ne mami, rada sem ob njem pa tudi, če moram trpet ampak hudo mi ga je gledat kako trpi zaradi nje''
''Oh, Viky'' mama me je stisnila v objem in zdaj je ona mene mirila.
''Pojdi spat, utrujena si'' mi je rekla in me poljubila na čelo. Oblekla sem se v pižamo in legla v posteljo. Hotela sem zaspati ampak mi nikakor ni uspelo. Vedno znova in znova sem razmišljala o njemu in bolj kot sem se trudila misliti o nečem drugem se je vedno znova pojavil v mojih mislih. Bila sem že popolnoma obupana, ker nisem in nisem mogla zaspati. Zato sem ustala s postelje, si nadela spodnji del trenerke in odšla iz sobe. George in mama sta bila v hotelski igralnici, jaz pa sem se sprehajala po hotelu. Hodila sem po nadstropjih sem ter tja ampak povsot je bila smrtna tišina. Naenkrat pa sem se zaletela v nekoga.
''Oh oprosti, nisem te videla'' sem dvignila glavo in zagledala temnolasega fanta pred mano.
''Ne skrbi, si uredu?''
''Ja pa ti?''
''tudi.. no jaz sem Bruno'' mi je podal roko.
''Me veseli jaz pa sem Victoria''
''Si tukaj v hotelu?''
''Ja, ti tudi?''
''Tudi, kaj pa delaš tukaj tako zamišljena, če smem vprašat?''
''Aja nič nič.. samo nisem mogla spat pa sem šla na sprehod''
''A tako''
''No veselilo me, se mogoče še kaj vidiva'' Bruno se mi je pritrdilno nasmehnil in že sem odšla nazaj po svoji poti. Po daljšem sprehodu sem se vrnila v sobo kjer pa še vedno ni bilo ne mame in prav tako ne Georga. Preoblekla sem se nazaj v pižamo in legla v posteljo in po daljšem poskusu mi je končno uspelo zaspat. Naslednji dan sem prav tako preživela z Justinom in družbo ampak tokrat brez Selene. Justinu je bilo bolje, spet se je smejal in zabaval kot običajno o Seleni pa nismo spregovorili niti besedice čeprav me je zelo zanimalo kaj se je pravzaprav zgodilo med njima. Kmalu pa je prišel zadnji dan pred odhodom....
Back to top Go down
View user profile
 
25.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: