B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 30.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 22
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 30.del   Wed Aug 31, 2011 5:13 am

''Tukaj sva''
''Sedita k nam'' je rekla Pattie. Pogledala sem Georga, ki je zelo jezno strmel vame zato sem se hitro usedla poleg Justina in sklonila glavo.
''No, ste se kaj zmenili?'' je Justin opogumno rekel in mi stisnil roko.
''No tako je, z Jessico sva se zmenile, da lahko ostaneš Viky do konca počitnic ampak le, če me boš ubogala Viky in ti Justin boš moral pazit nanjo, ko mene ne bo'' je rekla Pattie nekoliko resno. Justin me je pogledal in se mi nasmejal.
''Ja seveda bom pazil nanjo in Viky te bo ubogala mami''
''Ja pridna bom, obljubim'' Pattie se je nasmehnila in pogledala mojo mamo, ki ni delovala veselo.
''Ljubica, dovolim ti ostat tukaj ampak ubogat moraš Pattie, ker bo ona zdaj zate skrbela in obljubit mi moraš, da me boš vsak dan poklicala, zmenjeno?'' Skočila sem s stola in skočila mami na kolena in jo objela.
''Ja, ja, ja, hvala, hvala!'' sem ji rekla in jo objemala še naprej. Mama me je pogledala in mi dala ljubčka na čelo in me še enkrat objela.
''Pogrešala te bom ljubica''
''Jaz tudi mami ampak to bojo moje najnajlepše počitnice, HVALA!'' Potem je še Justin ustal in objel Pattie in se ji tudi on zahvalu. Mama je stopila do Justina in mu roko položila na ramo.
''Vem, da si dober fant, pazi na mojo punčko''
''Bom gospa, hvala vam''
''Ne kliči me gospa, ker se počutim staro'' se je mama zasmejala in objela Justina.
''Prav Jessica''
''To mi je bolj všeč'' Medtem ko sta se Justin in mama poslavljala sem se jaz zahvalila Pattie za vse kar je naredila zame. Z Justinom in Pattie smo se poslovili od mame in Georga, ki sta imela kmalu naslednji let in odšli smo z letališča. Zunaj nas je že čakal Kenny.
''VIKY!'' Je Kenny planil iz avta in me stisnil v objem.
''Torej ostane z nami?'' Justin mu je pokimal in skupaj smo se usedli v avto in se odpeljali. Kmalu smo prispeli do Justinove hiše, ki je bila zdaj tudi moj novi dom.
''Dobrodošla doma'' je rekel Justin, ko je stopil iz avta in me primil za roko. Nisem mogla vrjeti, da se vse to dogaja ravno meni. Vame je bil zaljubljen najpopularnejši najstnik in poleg tega sem živela v njegovi hiši se ne sliši noro ? Sem si govorila in se nasmehnila Justinu, ki je vlekel moj kovček.
''Justin odnesi kovčke v Vikyino sobo'' je rekla Pattie, ko smo prišli v hišo.
''Njeno sobo ?'' je začudeno vprašal Justin.
''Ja, Viky pripravila sem jo samo zate in upam, da ti bo všeč'' se je nasmehnila Pattie in me objela okoli ramen.
''Kaj ne bo Viky z mano v sobi?''
''Seveda, da ne Justin, premlada je še oziroma oba sta še premlada, da bi spala skupaj'' je Pattie odločno odgovorila Justinu, ki je bil zelo presenečen.
''Ampak, saj bova samo spala'' Pattie ga je grdo pogledala, Justin pa je komaj zadržal smeh.
''Obljubila sem, da bom ubogala Pattie in, če ona tako reče bova mogla ubogati '' sem rekla Justinu in skupaj sva se odpravila po stopnicah v mojo novo sobo. Za nama je prišla Pattie in naju odpeljala do moje sobe.
''Tako daleč od moje sobe bo mami ?'' je ogorčeno rekel Justin in strmel v bela vrata za katerimi se je skrivala moja soba.
''Justin, notri bo samo spala, cel dan bosta lahko skupaj''
je še rekla Pattie in odprla vrata. Pattie me je povlekla v sobo in čakala na mojo reakcijo. Ob pogledu nanjo mi je zastal dih, soba je bila kot iz pravljice. Stene so bile pastelno vijolično-rožnate barve. Takoj ko sem stopila vanjo sem zagledala velik bel kavč, ki je bil prekrit z barvnimi blazinami, v vseh oblikah zraven njega pa je bil velik tepih. Nasproti je stala omarica kjer je stala samo moja ogromna televizija. Na steni za televizijo pa so bili slike, ki so me zelo presenetile. Bile so vse slike na katerih sem bila jaz z Justinom in mojimi prijatelji, ki so me spomnile na vse lepe trenutke, ki jih bo zdaj vedno več. Pomaknila sem se naprej in tam zagledala veliko ampak res veliko posteljo z barvo posteljnino zraven pa sta bili dve nočni omarici s predalom in s svojo vijolično svetilko. Nasproti postelje je stalo ogromno ogledalo in pa modna omara s poličkami kjer so me čakali vsi modni dodatki in kozmetika.Zdraven so bila tudi velika steklena vrata, ki so vodila na velik balkon.
''Woow, je to moja soba?''
''Ja Viky ampak nisi še vsega videla'' Mi je rekla Pattie in me povlekla za roko in me odpeljala do stopnic, ki jih od vsega navdušenja sploh nisem opazila. Stopale sva bo zavitih stopnicah in prišle do velikega prostora kjer so stale garderobne omare. Večjih omar še nisem videla. Omare so bile vse okrog in okrog na sredini pa je stala ogromna preproga in nizka mizica na kateri me je čakal nov računalnik. Potem pa sem zagledala še ena vrata. Pattie jih je na široko odprla in tam se je skrivala moja samo moja kopalnica. Takoj sem zagledala veliko ogledalo pod njo pa omarico z umivalnikom zraven pa je stala omara kjer so bile zložene brisače živih barv. V kopalnici so bile še tri omarice in različni dodatki. Potem pa so bile tri široke stopnice , ki so vodile do čisto moje velike masažne banje.
''Pattie, je to vse zame?''
''Tako je, ti je všeč?''
''Oh Pattie'' Skočla sem ji v objem in se ji velikokrat zahvalila.
''Upam, da se boš dobro počutila v njej, potrudila sem se jo urediti zate'' se mi je Pattie nasmehnila
''Justin kaj ni čudovita moja soba?''
''Ja prav woow je '' se je zasmejal Justin, ki je stal in občudoval mojo sobo.
''Justin lahko pomagaš Viky razpakirat, jaz bom pripravila nekaj za jest'' je rekla Pattie in odšla iz sobe.
''Torej morava razpakirat tvoje obleke?'' je rekel Justin in se mi približal.''Tako je rekla tvoja mama''
''Ja ampak, saj lahko to počaka '' je v smehu rekel Justin in me poljubil na lička. Justin me je potegnil po stopnicah navzdol. Primil me je za roke in me poljubil...

Jessica - je moja mama ( če kdo ni razumel ker nikoli prej nism omenla njenega imena.)
Upam, da vam je nov daljši del ušeč :D vrjetno zdaj ne bom mogla zelo pogosto pisat dele (šola se začne pa to )ampak se bom potrudla
Back to top Go down
View user profile
 
30.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: