B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl Empty
PostSubject: ♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl   ♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl EmptySat Sep 03, 2011 1:14 pm

♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl

  • Bila si žalostna in ko je Alfredo odšel si se izjokala. Toda potem si se preprosto vrnila k svojemu življenju. Nisi bila punca, ki bi dneve in tedne objokovala, temveč si se potrudila, da si vedno tudi iz najhujših situacij potegnila najboljše. Slabo si odmislila. V torek je prišla k tebi Caitlin, ki je očitno pričakovala, da te bo našla popolnoma nesrečno. Zelo presenečena je bila, ko si se pojavila pri vratih z nasmeškom na ustih in popolnoma urejena. »Hej, prišla sem ti podajat robčke in ti pomagat pri blatenju Alfreda, ampak očitno tega ne potrebuješ,« je rekla in se zasmejala. »Hejla Cait! Ufff, si me pa zelo podcenjevala,« si ji odvrnila in se tudi ti zasmejala. »Prideš noter?« Caitlin je vstopila. Odpeljala si jo v svojo sobo. Ko si odprla vrata, je na široko razprla oči in usta. »OMG Hannah najlepšo sobo na svetu imaš! Barve, postavitev, tv, vse je popolno!« Navdušeno se je razgledovala naokrog in preizkusila tvojo posteljo, tako da se je vrgla na njo. »Ja, Scooter in Carin sta se res izkazala. Vijolična je moja najljubša barva,« si rekla in se nasmehnila. »Res? Justinova tudi,« je rekla Caitlin. »Lahko bi šle v shopping. Rabim nekaj novega!« je še dodala in vstala iz postelje. Malo si premišljevala. Glede na to, da jutri začnem nič delati, nebo nič hudega, če zapravim denar, si se v mislih odločila. »Okej, leggo!« si rekla in se nasmehnila.
    Super sta se imeli. Bile sta v približno vsaki popularni trgovini v New Yorku, zapravila si ves denar, ki si ga imela in kupila si si ogromno zažigalnih stvari. Obloženi z vrečkami sta pešačili domov, ker nista imeli več denarja, da bi lahko plačali taxi. »Mama me bo ubila. Resno, mrtva sem,« je zavzdihnila Caitlin. »Oh. Pridem na pogreb, če te to kaj tolaži,« si odvrnila in se zasmejala. Prišli sta do tvoje hiše. Bog, kako rada si to izrekla ali pomislila. Tvoja hiša. »Zabavno je bilo, spet morava iti skupaj nakupovat. Zdaj se bom pa kar pobrala. Čawči,« je rekla Caitlin in se napotila naprej po ulici. »Čakaj, Cait! Lahko prespiš pri meni, če hočeš. Najbrž ne bi ravno rada hodila vso pot domov po temi,« zakličem za njo. Obrne se, se nasmehne in pride nazaj. Nekaj časa še občudujeta svoj nakup, potem gresta v posteljo in se malo pogovarjata in nato obe po hitrem postopku zaspita. Letanje po trgovinah vaju je izčrpalo.
    Zbudila si se ob enih popoldan. Caitlin ni bilo več poleg tebe. Počasi si se pretegnila, vstala in odšla na zajtrk. Nikogar ni bilo doma in tudi Caitlin je najbrž že odšla. Jedla si nutello. Potem si šla in nekaj časa gledala tv. Ob pol treh si se začela urejati. Oblekla si čisto kratke hlače iz jeansa in bež ohlapno majčko, ki je razkrivala eno ramo. Dodala si še make up in dolgo srebrno verižico, z obeskom v obliki sove. Lase si si spletla v dolgo kito, ki ti je padala po levi rami navzdol. Obula si rolerje, vzela rjavo torbo in odšla. Med potjo ti je zapiskal telefon. SMS je bil od Justina. hej Han! veliko sreče danes, vem da boš super. mislil bom nate. J. Nasmehnila si se. V službi ti je šlo res zelo dobro. Glittery je zelo velika kavarna in čudovito opremljena. Vse je v temno vijoličnih, bež in črnih barvah. Poleg tebe je delalo še pet drugih punc. Hailey, Nina, Victoria, Kayla in Miranda. Najpomembnejše je pa seveda, da nisi ničesar razbila. Všeč ti je bilo, da ste lahko bile oblečene po svoji izbiri. Saj natakarice so se itak razlikovale od obiskovalcev, zaradi rolerjev. Ob pol dveh ponoči so končno odšli še zadnji gostje. Vzela si torbo, se poslovila od Hailey in Mirande, ki sta bile najdlje zaposlene tam, zato jima je lastnik zaupal, da vsak večer zakleneta kavarno. Odšla si skozi zadnji vhod, zato si mogla nekaj časa hoditi po temni, samotni ulici. Nenadoma si zaslišala glasen šum za sabo, se obrnila in videla.. Mačko. Črno mačko, ki je mirno sedela ob steni, si lizala tačko in uperjala svoje zelene oči vate. Zasmejala si se in odhitela domov.


♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl Vicsec
Back to top Go down
View user profile
 
♥ 16.del ~ I'm not that kind of girl
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: