B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ~20. del

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.

▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2010-04-18

~20. del Empty
PostSubject: ~20. del   ~20. del EmptySun Sep 04, 2011 6:25 am

~20. del
music;pride..

"JUSTIN BIEBER BO DAN PRED KONCERTOM OBISKAL ČATEŽKE TOPLICE! IN TO SAM Z SVOJIM PRIJATELJOM RYANON BUTLERJEM IN TO NI ŠE NIČ,PREBERITE SI NOVICO IN IZVEDELI BOSTE,KAJ VAS ŠE ČAKA!"
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" ste se vse štiri zadrle v en glas "res je" rečeš "justin bieber je tukaj,aaa" nadaljuje Anja "daj daj odpri že stran in naglas preberi,mogoče je kaj o Ryanu aww"reče Nika
Eva hitro odpre bravo in začne naglas brati "...torej odšel bo na vlak...in ne samo to,obrnite stran in videli boste še nekaj prav za vas belieberji..."
"prekleto! obrni že!" zavpije Anja,Eva kar se da hitro obrne nato pa spet začne brati "BELIEBERJI NOVICA ZA VAS! Justin Bieber bo na koncertu (ko se bo že začel) podelil med svoje 4 belieberje 4 karte za letaloo,hotel,in vse potrebno, da si bodo lahko z njim ogledali KANADO njegov rojstni kraj,hišo,skratka vse kar ima tam za konec pa se boste odpeljali še z letalom do New Yorka in Atlante,kjer vam bo pokazal še nekaj stvari.Stari morate biti od 13 let pa vse tja do 25 let,gotovo vsi mislite da je to samo en navaden trač ampak ni res! na našem facebookovem profilu boste našli videoposnetek kjer je Justin vse to potrdill in zakaj je izbrav prav nas? na to vprašan je odgovoril tako >Slovenija je zanimiva,umirjena in prelepa država,ni tako kot vse ostale države kjer te takoj napadejo in to mi je všeč,že nekaj časa sem razmišljal iz katere države belieberje bi si izbral,ampak mislim da sem zdaj mojo odločitev zaključil.Prepričan sem da z izbranimi belieberji nebo nobenih težav,saj ste super državica in ljudje tako da samo taki ostanite! Rad vas imam!< kako prisrčno mar ne? no torej to je to,vsem srečnžem ki bodo izbrani,čestitamo in želimo da se neizmerno zabavajo!"
"OMFG" rečeš, "aaaaa" zakriči Anja, "a?" reče Eva in se naredi da je omeglela,ampak se po sekundi spravi nazaj "uff še dobr tole da grem na koncert...ampak samo zaradi Ryana awwwh" zasanjano reče Nika
"res komaj čakam jutri! no zdaj pa kakor koli,poberimo nahrbtnike saj smo prispeli!"

----------------------------
komentarji? al mal preveč pretiravam? al ful tko neresnično zgleda? o.o

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
~20. del Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
~20. del Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
View user profile
 
~20. del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: slovenian belieber + bieber = ? { perescek. }-
Jump to: