B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 17.del ~ He will always have hope

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 17.del ~ He will always have hope   Sun Sep 04, 2011 10:27 am

♥ 17.del ~ He will always have hope

  • Sedaj si delala v Glittery že malo več kot dva tedna in vedno si se zabavala. Neko popoldne si v dnevni sobi gledala film Valentine's Day s Carin, ko je nekdo pozvonil. Odšla si odpret. Bil je Justin, v roki pa je držal povodec. »Maxi!« si se razveselila, pokleknila in začela božati psa. Justin se je smehljal in te gledal. »Živjo. Hotel sem priti že mnogo prej, ker me je zanimalo kako ti gre v službi, ampak nisem mogel zaradi koncertov v Mehiki. Pa še na novem albumu delam tako da..« je rekel Justin. Omg. Res ne more niti sekunde brez tega, da bi govoril o tem sranju? si pomislila in se vzdržala, da nisi zavila z očmi. »Je že v redu. Kar naprej,« si rekla. Vstopil je in se napotil kar v tvojo sobo. Spustila si Maxa s povodca in začudeno gledala za njim. Nameravala si ga poslati v dnevno sobo ampak okej, če pač tako hoče. Odšla si za njim in tudi Maxi je prišel za vama. »Torej.. moja služba. Super je! Punce so zelo prijazne in kar dobro mi gre,« si rekla in se nasmehnila. »Sem vedel! Vesel sem zate.« Justin se je vrgel na tvojo posteljo in vzel tvoj macbook, ki ga do sedaj še skoraj nisi uporabljala. »Nekaj ti moram pokazati. Najbrž ti ne bo všeč..« je rekel in ga prižgal. »Kaj pa?« si vprašala in se usedla poleg njega na posteljo. »Najine fotografije.« Odprl je google in vtipkal 'Justin Bieber's New Girlfriend'. Bilo je ogromno zadetkov. Razni članki in vsi so bili o Justinu in tebi. Bilo je približno milijon fotografij iz nakupovalnega centra. Tiste, kjer sta se smejala in delala nora v športni trgovini in tiste, ko sta prišla iz dvigala. Ti v modrčku in hlačkah in Justin zgoraj brez. Nekateri komentarji so bili zelo lepi in našla sta ogromno strani in blogov, posvečenih vama. Nekateri so pa bili zlobni in sovražni, ampak te ni preveč prizadelo. »Prosim ne vzemi si tega k srcu. Če se kjer pojavim s kako punco takoj mislijo, da hodiva. Mediji pač,« je rekel Justin in te pogledal. »Vseeno mi je kaj si mislijo o meni.« Tudi ti si ga pogledala in se nasmehnila. Bilo je tudi veliko člankov o tem, da je Scooter posvojil 17-letnico in pisalo je tudi tvoje ime, slik pa ni bilo poleg. Ampak ljudje ne vedo, da sta to ena in ista oseba, ker nihče ni izvedel tvojega imena v nakupovalnem centru.
    Presenetljivo je bilo, toda resnično. Z Justinom sta se spet zelo zabavala. Justin ti je pokazal kako se naredi twitter. Za uporabniško ime si si izbrala @recklesshannah_ . Justin ti je takoj začel slediti. Vse ti je razložil in twitter ti je postal res všeč. Nenadoma je Justin rekel: »Caitlin mi je povedala, da sta se z Alfredom zadnjič razšla. Žal mi je. Vem, da ne gre to ravno tako, ampak nekaj ti moram povedati. Že odkar si se vselila k nam se mi zdi, oz. VEM, da sem zalju..« Prekinila ga je Carin, ko je nekaj zaklicala. »Kaj?« si zavpila. »Alfredo je prišel!« je ponovila. Nisi vedela točno zakaj, ampak pograbila te je panika. Zgrabila si Justina in ga potisnila v svojo omaro. »Vem, da sem nesramna ampak veš, da je bil Alfredo zadnjič ljubosumen in nočem, da misli da je kaj med nama. Prosim, ostani tu in bodi tiho.« Potem si zaprla vrata omare in ravno tisti hip so se odprla vrata v sobo. »Hej Hannah.« Alfredo je kar vstopil in zaprl vrata za sabo. »Hojla. Kaj je pa tebe prineslo?« si rekla in se nasmehnila. Preden je lahko odgovoril se je iz omare zaslišal glasen kih. Alfredo se je začudeno ozrl naokrog. »Kaj je bilo pa to?« je vprašal s privzdignjenimi obrvmi. »Kaj?« si se delala neumno. »Nekdo je kihnil. V tej sobi!« je presenečeno zatrdil Alfredo. »Eh ne ne. Najbrž je bila samo Carin, ko je šla mimo sobe. Nekaj se je loteva, že nekaj dni kiha in smrka,« si se mirno in prepričljivo zlagala. »Res? Ni se mi zdela bolna.« Nisi ga hotela pogledati v oči. »Res res. Mogoče ne, ampak na trenutke jo kar nekaj pograbi.. Khm. Torej kaj si mi hotel povedati?« se obrneš k njemu. Alfredo te je pogledal. »Že odkar sva se zadnjič sprla, razmišljam o tem. Tako te pogrešam. Žal mi je, da sem se obnašal kot bedak. Samo.. Katera koli punca bi stokrat raje imela Justina kot mene. Zato sem bil ljubosumen in prestrašen. Mi lahko oprostiš?« Nasmehnila si se mu. »Jaz nisem katera koli punca.« Vrgla si se mu okrog vratu in ga poljubila.

    Justin's Pov:

    Njena omara je bila ogromna. Sploh ni bila kot omara, bolj kot velika soba v kateri so visele Hannahine obleke. S prsti si zdrsel po njenih majicah. Vsa oblačila so dišala tako nežno kot ona. Nisi si mogel pomagati, zato si šel k vratom omare in poslušal njun pogovor. Spozabil si se in glasno kihnil. Alfredo je začel spraševati kaj je bilo to. Stekel si stran od vrat in se skril za omarico s čevlji, ampak nihče ni odprl vrat, zato si šel nazaj prisluškovat. Slišal si vse, kako se je Alfredo opravičil in kako sta se pobotala. Potem je bila dolgo časa tišina, kar je pomenilo, da sta se poljubljala. Dobil si že upanje, hotel si ji priznati svoja čustva. Priložnost se ti je gladko izmuznila iz rok. Počasi si zdrsel po steni navzdol in naslonil glavo na vrata, medtem ko je vsak delček tvojega srca pokal.


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 17.del ~ He will always have hope
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Big Tent Revival - "Hope For America"
» Hope Kills Fear
» I hope I'm not asking for too much...
» Four 80s & 90s Soul & Funk mixes!!
» siapakah Komposer Vocaloid metal/rock kesukaaan bro?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: