B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ~21.del

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.

▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2010-04-18

~21.del Empty
PostSubject: ~21.del   ~21.del EmptyThu Sep 08, 2011 1:23 am

  ~21. del
  music; pride mal kasnej

  Odpravile ste se proti vhodu.Najbolj vas je čudilo to,da nikjer niste videli Justina in slišali kričanja.Ko ste plačale ste se odpravile poiskati primeren prostor,kjer boste odložile svoje stvari in počile.
  Namestile ste se blizu restavracije in nekega bazena,nato pa ste si še sposodile 4 ležalnike in 2 mareli,vse skupaj vas je stalo 18€.
  Ti in Nika sta se odšle preobleči,medtem pa sta Eva in Anja pripravljale stvari.Čez neekaj časa sta z Niko zaslišale kričanje "kaj misliš da sta onadva?" vprašaš Niko,ki se je preoblačila na drugi strani "nevem,mogoče,bog daj da sta" reče Nika.
  Kričanje se je vse bolj in bolj prebliževalo,dokler nisi zaslišala glasu,ki ti je bil neizmerno znan "zasedeno je" si zaslišala v angleškem jeziku.
  Nato pa si zaslišala drugi glas,ki je rekel "bova pač počakala,drugače pa dobro da so oboževalke odšle,drugače bi še v garderobo prišle hehe"
  "ammm Nika mislim da naju Ryan in Justin čakata uzuni" rešeč potiho in z prekinjanjem "mhm" zamomlja Nika.
  Ti si bila že v kopalkah,zato ti je bilo malo nerodno iti vn 'sama' zato si vprašala Niko "si že?" "ja,kaj pa ti?" ti je odvrnila "tudi jaz sem,torej greva!" si ji odločeno odgovorila.
  Pobrala si svoje stvari ter se počasi približevala,srcve ti je razbijalo kot noro,nisi ga mogla ustaviti.
  Prišla si ven,pred tabo je stal JUSTIN BIEBER IN RYAN BUTLER že spet si ga videla,kot da bi nekaj želelo da se spoznata...
  Nika je stopila k tebi,pogledala si v tla nato pa glavo počasi povzdvigovala navzgor,Justin in Ryan sta naredila enako,le da si ti v Justina,Ryan pa v Niko,ko si s pogledom prišla do njegov oči,sta z Niko obedve zelo naglas zakričale,Justin in Ryan sta vama pokrila usta z njihovima rokama,nato pa je Justin spregovoril "tebe pa poznam,Isabella si kajne?" te vpraša,Nika te butne v roko ter ti prišepne "kako ve?" prišepneš ji nazaj "ti kasneje povem.."
  Gledala si ga kot da si videla marsovca,res nisi mogla vrjeti svojim očem,špiknila si se in videla si da ne sanjaš,nato pa si mu z nežnim glasom odgovorila "yes (da)",Justin je spet spregovoril "lepo dda se spet srečava,in avtogram sem ti dolžen še hehee",med tem časom ko si v prvo srečala Justina pa do zdaj si si sposodila angleške knjige in se učila angleščino,zato si ga zdaj vsaj približno razumela in si mu znala odgovoriti,ampak je bilo vse nekako pomešano "imaš papir?" si ga vprašala,"hm..nažalost ga nimam spet (Justin je povesil pogled,ter nekaj časa nekaj tuhtal nato pa je glavo spet dvignil in nadeljeval) saj se vidiva na koncertu?" odgovori in te vpraša,ti mu prikimaš,Ryan Justin butne v roko kakor je Nika prej tebe nato pa mu prišepne "a to je ta punca?" Justin mu prikima,Ryan mu spet reče "vprašaj ju če bi skupaj šli na tobogane in to,saj midva tako ali tako nič ne veva" Justin mu reče "ravno to sem nameraval..." ,ti rečeš Niki "kaj govorita?" "nevem" ti reče Nika,nato ti Justin stopi bližje in reče "bi nama malo razkali te toplice,saj se čisto nič ne znajdeva" Nika se takoj potegne za to in reče zelo odločno "seveda!" ti nadaljuješ "ampak midve sva prišle še z dvema prijateljicama" rečeš užaljeno Ryan reče "pa pojdimo skupaj!" "okejj,greva po njiju..." reče Nika,Justin jo prekine in reče "vredu,torej se greva z Ryanom preobleči,potem pa še prostor najdeva in to je to,potem lahko gremo" ti rečeš "saj lahko prideta k nam? tamle smo (in pokažeš z prstom)" Ryan odgovori "odlična ideja,kar počakajte,kmalu prideva"
  Med tem ko sta se J in R preoblekovala,sta vidve vse to sporočile še Evi in Anji,ki sta na koncu komaj dihali,med tem časom sta se onidve že preoblekli,kar v brisačo sta se zavili in opravili to.
  Ker Anja in Eva nista bile čisto pri sebi sta morale vidve z Niko pripraviti še dva ležalnia...
  Nato pa sta prišla Justin in Ryan,bila sta videti tako zeloo

  ----------------------
  super,dolg del! kako se vam zdi?

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
~21.del Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
~21.del Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
View user profile
 
~21.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: slovenian belieber + bieber = ? { perescek. }-
Jump to: