B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 19.del ~ GTFO BITCH

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 19.del ~ GTFO BITCH   Fri Sep 09, 2011 7:53 am

♥ 19.del ~ GTFO BITCH
  • Dejstvo, da Justin Bieber hodi s Seleno Gomez se je razvedelo zelo hitro. Alfredo pa je bil na trenutke zelo čuden in hladen do tebe. Eden takih trenutkov je bil, ko te je počakal pred Glittery in sta potem skupaj šla k tebi domov, z roko v roki. »Kaj bi rad počel danes?« si ga vprašala med hojo in se stisnila k njemu. Skomignil je z rameni in sploh te ni pogledal. Zavzdihnila si. Ko sta prišla do hiše si ga izpustila in ga žalostno pogledala. »Mi lahko poveš kaj je narobe? Sem jaz kaj naredila?« Zavil je z očmi in te še vedno ni hotel pogledati. »Daj ne začni spet s tem. Greva k Bieberjevim? Selena je tam.« Tako te je mučilo njegovo obnašanje. Nisi ga razumela, včasih je najboljši fant na svetu včasih pa, saj veste… tak. »Kaj ima Selena sploh veze s tem? Ne spreminjaj teme in vsaj enkrat odkrito povej kaj imaš v mislih.« Razburil se je: »Pa če ti rečem, da je vse v redu! Nehaj biti tako obsedena. Greva zdaj?« Bežno te je poljubil. Nisi bila zadovoljna, vendar si prikimala.
    Alfredo je imel prav, Selena je bila res tam. Ves čas se je slinila po Justinu in se smejala tako, da so te bolela ušesa. Šla ti je strašno na živce, ampak tega očitno nihče ni opazil, ker je Alfredo nenadoma predlagal dvojni zmenek. Justin je samo rahlo prestrašeno gledala, Selena je pa navdušeno prikimala in se nasmehnila Alfredu. Oh, super. Ves večer bom prenašala to egoistično kozo, si nejevoljno pomislila in zavila z očmi.
    V kino ste šli gledat The Woman in Black, triler. Usedli ste se tako po vrsti; Justin, ti, Selena in Alfredo. Potem ste ugotovili, da tako ni v redu in se začeli kobacati drug preko drugega in pri tem razsipali večino kokic. Neka uslužbenka je prišla do vas in vas pošteno nadrla, potem je pa ugotovila, da je nekje pod tabo Justin Bieber in začela prhutati s trepalnicami proti njemu. Kako si ti šla na živce tako patetične punce. Strašno grdo si jo pogledala, zato je spet začela kričati in na koncu je odfrlela. Še vedno se niste namestili, toda film se je že začel in ljudje v vrsti za vami so vas grdo gledati in šepetali 'pššššt', zato si se končno spravila dol z Justina in ostali ste pač tako kot ste bili. Bila si navdušena nad zgodbo, Selena pa je ves čas cvilila na sedežu poleg tebe in se vlekla v Alfreda ob srhljivih scenah. Okej, ne ravno ves čas ampak ti je vseeno šla na živce. Potem se je pa še kar nagnila preko tebe in začela zalizovati Justina dobesedno pred tvojim nosom. Skoraj si bruhala. »Ah dajta no!« si zgroženo zašepetala in ju povlekla narazen. »Najemita sobo, prosim.« Zavila si z očmi in naprej gledala film, z upanjem, da ne bo več prekinitev. Po filmu ste sedeli na klopci pred kinom in se pogovarjali. »Ta film je bil grozen, nikoli več ne bom spala,« je rekla Selena in se zasmejala na njen nadležen način. »V bistvu je bil super,« si hladno odvrnila. Selena je privzdignila obrvi. Alfredo jo je gledal, Justin pa očitno sploh ni opazil njene nejevolje. »Jaaa! Nor sem na ta film!« ti je navdušeno pritrdil. Nato je bila nekaj časa smrtna tišina. Selena je pocukala Justina za rokav in vprašala: »Bomo šli kmalu?« Justin se je obrnil k tebi in se nasmehnila. »Kaj ti praviš Hannah? Gremo že domov?« Wtf, zakaj to mene sprašuje? »Lahko. Vi kar pojdite k avtu, takoj pridem za vami.« Vsi so vstali in se napotili, samo Justin je ostal na mestu kot pribit. Zavila si z očmi. »Daj no, ne potrebujem telesnega stražarja!« Zavzdihnil je in odšel za njimi. Odnesla si škatlo od kokic in prazno plastenko v koš, ko ti je zapiskal blackberry. Pogledala si sporočilo in na široko razprla oči. Nenadoma si začutila močne roke okrog sebe, nato ti je pa nekdo na usta pritisnil mokro krpo. Nekaj časa si se še otepala okrog sebe, potem pa omamljena omahnila.

Back to top Go down
View user profile
 
♥ 19.del ~ GTFO BITCH
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: