B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 33.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 22
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 33.del   Fri Sep 09, 2011 8:29 am

Zbudilo me je glasno ropotanje, da me je kar vrglo pokonci. Ustala sem s postelje in se zamislila, pojma nisem imela kako sem zaspala medtem, ko sem čakala na Justina. Na široko sem se pretegnila in stopila k oknu. Sonce je bilo že visoko na nebu in sončni žarki so sijali naravnost v mojo sobo. Kaj se je včeraj zgodilo s Seleno? me je preganjala misel, ki mi ni dala miru. Če se pri tej priči ne spraviš v red ne boš nikoli izvedela kaj se je zgodilo sem si mislila in odšla v kopalnico. Hitro sem se uredila in odšla po stopnicah. Že sem hotela iti iz sobe, ko sem zagledala majhen vijolični papir na omarici. Brž sem ga primla v roke in ga prebrala.
Moja Viky ! Moral sem it v studio, ker se mi je v tem času nabralo ogromno dela, ki ga moram opravit, saj veš, da nočem razočarat oboževalcev... Ko sem šel si še sladko spala in nism te hotel budit. Upam, da bom uspel prit čim prej domov, ker se morava pogovirit. Ljubim te ! Tvoj Justin. Ob pismu sem se nasmehnila ampak istočasno me je zaskrbelo, nekaj ni bilo vredu ampak nisem vedela za kaj točno gre. Dan brez Justina ? Kaj bom pa delala brez njega ? sem se še naprej spraševala in počasi zapustila sobo. V hiši je bila tišina kar je pomenilo, da sem čisto sama. Sputila sem se po stopnicah počasi v kuhinjo, ker sem bila že zelo lačna. Ko sem stopila v kuhinjo pa sem le ugotovila, da nism sama. Za mizo je sedela Selena in jedla palačinke. Ob pogledu nanjo me je zmrazilo po telesu. Kaj pa ona dela tukaj? Vse je nakazovalo na to, da sta se z Justinom pobotala.
''Si se le zbudila Viky'' je z nasmehom povedala kakor, da se nebi nič zgodilo. Kaj pa je narobe z njo ? sem še vedno začudeno stremla vanjo.
''Si presenečena, ker sem tukaj ne?''
''Nekaj podobnega''
''Vem, da sem jaz zadnja, ki bi jo pričakovala''
''Kaj delaš tukaj?'' sem jo naravnost uprašala, ker mi je bilo dovolj presenečenj in ugibanj.
''Justin me je povabil sem'' Šokirano sem jo pogledala, da sem ostala v momentu brez besed. Zadnje kar bi pričakovala je bilo to, da bi jo Justin povabil sem in pozabil na vse kar se je zgodilo. Kako je to možno, da jo je sprejel v svojo hišo po vsem tem ?
''Vem, da ti ni všeč, da sem tukaj ampak samo za časno je''
''Useno, kako si drzneš prit nazaj po vsem tem ?'' mi je kar ušlo iz ust in komaj kasneje sem se zavedla kaj sem rekla. Mogoče ji ne bi smela tako rečt ampak kar je je.
''Zakaj pa ne? zmotla sem se in žal mi je ''
''Mi lahko prosim odkrito poveš'' bila sem besna. Vedela sem, da se je vrnila zaradi Justina, ker upa, da bosta spet skupaj, samo čakala sem lahko kdaj bo rekla, da se hoče vrnit nazaj k njemu.
''Zmotla sem se, ko sem pustila Justina ampak zato sem tukaj, da ga spet osvojim, ne morem brez njega'' Njene besede so me dobesedno pretresle, da sem se sesedla na stol in samo zrla vanjo. Torej res misli, da mi lahko vzame Justina ampak kako si drzne. Ljubim Justina in nobenemu ne bom pustila, da mi ga uzame še manj pa ona, ko ga j etako močno prizadela.
''Ne bo ti uspelo''
''Kako si lahko tako zelo prepričana, vem, da me Justin ni nikoli pozabil''
''Res tako misliš? Justin te je imel zelo rad ampak zapravla si njegovo ljubezen in zdaj imam jaz to priložnost, da sem ob njemu in ne ti Selena''
''Kaj si domišljaš, da si? navadna prijateljica si, ki mu je stala ob strani in edino kar lahko Justin čuti do tebe je hvaležnost in prijateljstvo, ne domišljaj si stvari, ki ne obstajajo'' Je Selena zelo odločno rekla. Ampak kako to, da misli, da sem njegova prijateljica? Ji Justin ni povedal za naju?
''Ne motiš se Justin v meni vidi veliko več kot navadno prijateljico kot praviš''
''Daj no Viky, misliš, da me je lahko pozabil v parih dneh, res misliš, da me ne ljubi več?'' Njene besede so me prizadele in to zelo prizadele. V očeh sem začutila solze, ki sem jih poskušala prekrit ampak bolečina je bila prevelika. Vse je bila laž, Justin ni nikoli pozabil Selene mogoče pa ima le prav in jo še vedno ljubi.
''Si res mislila, da me bo zamenjal zate? Neverjetno domišlijo imaš, da si si vse to tako dobro zamislila, da se zdaj počutiš kakor njegova punca in ne prijateljica kar seveda v resnici si'' Ampak jaz sem njegova punca, zakaj ji Justin ni tega povedal? mi je odmevalo v glavi medtem, ko so solze stekle po licu.
''Oprosti nisem hotela bit nesramna ampak opažam, da is zaljubljena vanj ampak, če mene ni bilo to ne pomeni, da si me ti zdaj nadomestila''
''Nikoli te nism hotela nadomestit, nikoli nisem hotela bit ti''
''Kako, da ne, če si si na enkrat kar prilastila Justina in o njem govoiš kot, da je tvoj fant''
''Saj, on je m...'' Že sem ji hotela povedati, ko sem se zaustavila. Nesmiselno je bilo, da bi ji povedala jaz, če ji Justin ni. Očitno je bilo, da ima Justin še vedno rad Seleno mene pa še omenil ni, kakor, da mu ne pomenim ničesar. Vse skupaj me je močno bolelo, bolelo me je to, da sem vrjela v Justinovo ljubezen, ki je bla zlagana, ena navadna velika laž. Mislila sem, da so njegova čustva iskrena, mislila sem, da me ima res rad ravno toliko kakor imam jaz njega ampak očitno sem bila edina naivna jaz, ker sem vreja vsaki njegovi besedi in nism nikoli pomislila z glavo....

KAKŠEN SE VAM ZDI NOV DEL? :$
Back to top Go down
View user profile
 
33.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: