B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 20.del ~ Why always she?

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 20.del ~ Why always she?   Mon Sep 12, 2011 4:53 am

♥ 20.del ~ Why always she?
Justin's Pov:
  • Sedel si za volanom in strmel ven v temo. Selena se je s prednjega sedeža nagibala nazaj in se glasno pogovarjala z Alfredom. Očitno je bilo nekaj izjemno smešnega, ker sta se nepretrgoma smejala. Tebe je pa preveč skrbelo, da bi se vsaj poskušal priključiti k pogovoru. Hannah nekam dolgo ni bilo.. Zdramila te je Selena: »Justin. Justin! Pa kaj je s tabo?« je presenečeno vprašala. Zmajal si z glavo in stopil iz avta. Napotil si se nazaj proti kinu. Stal si na pločniku in s pogledom prečesal vse kar je bilo v tvojem vidnem polju. Hannah ni bilo nikjer. Odpravil si se malo naprej in nekaj metrov stran od koša zagledal malo stvarco. Bil je črn blackberry, potolčen od udarca. Srce ti je začelo hitreje biti. Pobral si ga in na ekranu je bilo odprto sporočilo. Srček, si pripravljena na drugo rundo? S svetlobno hitrostjo si se pognal proti avtu. Ko si planil noter in sunkovito speljal sta te Alfredo in Selena začela prestrašeno spraševati kaj je narobe. »Ugrabili so jo,« si na kratko rekel se osredotočil na cesto. Števec se je približeval 210 km/h. »Problem je, da ne vem kje ta prasec živi,« si zavzdihnil. »Kdo pa je?« je vprašal Alfredo. Dal si jima telefon, da sta lahko prebrala sporočilo. »Daniel Clark.« Selena je zašepetala ime pošiljatelja z grozo v očeh. »A ni to od Hannah zv..« je zaskrbljeno začel Alfredo. »Je, ja,« si ostro odvrnil, preden je lahko dokončal. »Jaz vem kje živi,« je rekla Selena s še vedno čisto tihim in prestrašenim glasom. »Kako?« se je šokirano odzval Alfredo. »To zdaj ni važno! Povej naslov Selena,« si nestrpno zakričal. Čim hitreje si hotel priti do Hannah. Upal si da Danielove namere niso uspele.. »Kaj pa če nista šla v njegovo stanovanje?« je na glas razmišljal Alfredo. »Potem nimamo pojma kje sta. Ampak poskusiti moramo,« si rekel in še bolj pohodil plin. Po Seleninih napotkih ste se pripeljali do visokega in modernega stanovanjskega bloka, Alfredo pa je medtem poklical policijo. S tabo na čelu ste se pognali po stopnicah navzgor, vse do stanovanja številka 109. Bilo je zaklenjeno, ampak to vas ni ustavilo. Z močno brco si vrgel tanka vrata - značilna za blokovska stanovanja s tečajev. Stanovanje je bilo res veliko. Na vse grlo ste jo klicali in vsi trije tekali po sobah, da bi jo našli. Selena je prišla do zaklenjenih vrat. »Halo, fanta! Zagotovo je tukaj!« vama je zaklicala in stresla kljuko. »Hannah si notri?« je pri vratih zavpil Alfredo. Nestrpno si ga odrinil in spet podrl vrata. Pri teh je bilo še lažje. Stekli ste v sobo. Pred tvojimi očmi je bil prizor, bolj grozen od katere koli nočne more.

Back to top Go down
View user profile
 
♥ 20.del ~ Why always she?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: