B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ♥ 24.del ~ Music is the best medicine

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
bieberbitch

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

♥ 24.del ~ Music is the best medicine Empty
PostSubject: ♥ 24.del ~ Music is the best medicine   ♥ 24.del ~ Music is the best medicine EmptyThu Sep 22, 2011 2:35 pm

♥ 24.del ~ Music is the best medicine
  • S Caitlin sta nemo sedeli na postelji in strmeli v fotografijo napol gole Selene in Justina, ki sta se divje poljubljala. Posneta je bila očitno skozi okno Justinove sobe. »Zakaj bi nekdo hotel pokazati to meni? In kdo?« si zmedeno vprašala, čeprav si vedela, da Caitlin nima odgovora na to. »Nekdo neumen. Najbrž nepomemben. Morda obsedena oboževalka Justina in Selene, ki misli, da ti ogrožaš njeno zvezo in ju zato zalezuje in fotografira ob neprimernih trenutkih, da bi ti pokazala, da nimaš šans. Mogoče bi si mogla najeti telesnega stražarja,« je rahlo zaskrbljeno odvrnila. Bruhnila si v smeh. »Ti si nora. Resno Caitlin, zmešana si in najbrž te imam ravno zato tako rada. Spravljaš me v smeh,« si smeje rekla, raztrgala fotografijo in jo vrgla v koš. »Halo, resno sem mislila! Kaj boš ukrenila glede tega?« Caitlin se je namrdnila in začela brskati po tvojem predalu. »Nič! Pozabila bom na to in tudi ti bi morala. Morda je bil pa samo kakšen nesporazum, ali naključje. Zdaj pa.. babji žur?« si se zarežala. Caitlin ni bilo videti, da bi tako zlahka pozabila na to, ker ji je domišljija očitno delala s polno paro. Ampak babjemu žuru se ni mogla nikoli upreti. »Prav! Greva nakupovat ali na manikuro?« se je navdušeno odzvala. »Hmm.. manikuro! Nakupovanja imam zadosti za kakšni dve leti…« si se zasmejala.
    ***
    Minevali so tedni in z vsakim dnem si manj pogrešala Alfreda. Bel december je bil lep mesec in si se ga veselila. Pomenil je prazničen New York okrašen s tisočimi drobnimi lučkami in v tem času so ljudje na cesti bili manj napeti, veliko se jih je smehljajo, kot je v snegu tekalo po raznih opravkih. Nisi bila ravno sentimentalen tip človeka, ampak december ti je bil vedno všeč, čeprav si v snegu zmrzovala v časih, ko si še živela na ulici. Zdeli so se tako daleč stran.. December pa je pomenil še nekaj. Izšel bo Justinov album in obljubila si mu, da boš šla s Pattie in ostalimi na njegov božični koncert. Do njegove glasbe si bila še zmeraj skeptična, čeprav je nisi poznala. Ampak dobro, če ga bo to osrečilo.. Vedno si rada pela in zadnje čase si to počela še posebej veliko. Čim sta Carin in Scooter stopila iz hiše si začela s svojimi pevskimi vajami. To te je tako osrečevalo. Še nikoli prej nisi čutila tako močne povezanosti z glasbo. Nisi hotela, da bi te kdo slišal, bila si zatrdno prepričana, da je tvoj glas obupen. Še zmeraj si delala v Glittery. Na najbolj zasnežen dan do sedaj, si bila sama doma. Zgodaj si vstala in najprej lenarila pred tv-jem. Potem si poskrbela za umazano posodo od včeraj, ker te Carin tako prosila. Nato si pa začela s petjem. Sredi skakljanja po sobi in sredi refrena pesmi Smells Like Teen Spirit si po naključju vrgla pogled na uro in skoraj doživela infarkt. Bila si že pet minut pozna na delo. Široko belo majico, ki ti je bila kakšnih pet številk prevelika in si v njej spala si vrgla kar na tla. Hitro si se oblekla in počesala. Nanesla si še malo maskare in bila si pozna že astronomskih petnajst minut. Stekla si v sneg in priklicala taksi. Ponavadi si šla peš, saj ni bilo daleč, toda zdaj se ti je preveč mudilo. »Hej punca!« ti je pomahala Miranda, ko si pribrzela v Glittery. »Srečo imaš, Phil še ni tukaj,« se je zasmejala in ti vrgla črn predpasniček. Začela si delati, ko si opazila tri moške, ki so v kotu nekaj zabijali. Čez čas se ti je posvetilo, da gre za majhen črn oder. »Kaj pa je to?« si dregnila Mirando. »Neke novosti bomo uvajali, niti jaz točno ne vem za kaj se gre. Nastopi v živo bodo in še sanja se mi ne, kako si Phil drzne biti pozen danes. Čez pet minut naj bi bila velika otvoritev odra,« je zavzdihnila Miranda. »Mi o volku, volk iz gozda,« si se zasmejala, ko je skozi vrata pribrzel lastnik kavarne, Phil. Zdel se ti je precej razburjen in takoj se je zapletel v prepir z Mirando. Nisi vedela za kaj se gre in temu tudi nisi posvečala pozornosti, dokler ni Miranda razburjeno vzkliknila: »Niti slučajno! Naj gre Hannah!« Približala si se jima. »Hannah, čudovito!« se je razveselil Phil in ti razložil, kaj moraš narediti. Niti pod razno in pod nobenimi pogoji ti ni bilo všeč.

♥ 24.del ~ Music is the best medicine Letitbemusic
Back to top Go down
View user profile
 
♥ 24.del ~ Music is the best medicine
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Backward Masking or Backmasking music

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: