B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 44.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 44.del   Sun Oct 02, 2011 10:32 am

♥44.del

♥Victoria
♥George
♥medicinska sestra
♥Justin
♥zdravnik

''Neeee, mami nee!'' sem zaklicala in poskušala prebudit mamo ampak vse je bilo zaman. V sobo je planil visok temnolas zdravnik in me odrinil od postelje, medicinska sestra pa me je poskušala spraviti iz sobe.
''Stopite prosim vn''
''Ne nočem it, nočem'' sem obupano jokala ampak sestra je ustrajala.Bila sem nemočna. Sestra mi je odprla vrata in tam je stal Justin. Ustal je s stola in me stisnil v objem. Jaz pa sem samo jokala in jokala.
''Pomiri se ljubica''
''Kako naj se pomirim Justin kako?'' sem jezno še vedno v joku rekla. Justin me je žalostno pogledal in v očeh mu je pisalo, da ni poznal odgovora, le pobožal me je po licu in me stisnil k sebi. V tistem trenutku je pritekel George.
''Viky.. kaj se dogaja?'' Mislim, da mu je moj obraz vse povedal, saj ni več spraševal, le naslonil se je na zid iz si zakril obraz.
''Ljubica ne jokaj, prosim'' Me je miril Justin in mi dvignil obraz.
''Ljubim te, hudo mi je, ko te tako gledam'' Justin me je božal po obrazu in takrat sem v njegovih očeh videla solze, ki jih je vrjetno hotel skriti. Naenkrat sem zaslišala odpiranje vrat in kmalu je ven stopil zdravnik. Justin me je močno stisnil k sebi in me primil za roko.
''Žal mi je, nič nismo mogli storiti'' je rekel zdravnik in se odmaknil stran. Obstala sem pred belimi vrati in velika solza mi je stekla po licu. Dojela sem, da moje mame ni več. Ostala sem sama, popolnoma sama na tem svetu.
''Ne moja mama ne!'' sem v joku zakričala in zlezla v objem Justinu. George je še vedno slonel na zidu objokan in obupan ravno tako kot jaz ampak večje bolečine kot sem jo jaz čutila v tistem trenutku je ni mogel nobeden. Ostala sem brez mame, brez moje najboljše prijateljice, zaupnice in vzornice. Počutila sem se zapuščeno in samo kot nisem čutila še nikoli. Stala sem v Justinovem objemu in jokala, ko se mi je naenkrat vse stemnilo in noge so zgubile svojo moč. Vse okoli mene je bilo temno in nerazločno, slišali so se le mešani glasovi, ki so prihajali z vseh možnih strani.

Malo krajči del ampak kmalu bo spet prišel daljši sej veste
Back to top Go down
View user profile
 
44.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: