B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 ~23 del

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.

▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2010-04-18

~23 del Empty
PostSubject: ~23 del   ~23 del EmptyWed Oct 05, 2011 6:18 am

    ~23 del
    music:https://www.youtube.com/watch?v=QKw81HBHhqc

    Eva se oglasi "um...men je vsen,nej fanta odločita,ker sta fejmičaa" Ryan "okej,zakoon jst izberem Niko" Justin "hm...jaz pa Iso,sej ni nič narobe ali pač? o.O" Nika in ti rečeta obedve v en glas "se strinjam" Počasi ste odšli proti vrhu,kolona je bila majhna,saj ste bili zgodnji.Malo ste čakali nato pa ste prišli do prvega para,Eva in Anja.Usedle sta se na obroč nato pa že 'izginile'.Do vrha ste ju slišali,kako sta se drle,postalo te je strah."kaj je narobe?" te je vprašal Justin "nič" si mu odgovorila.Ryan in Nika sta že ošla,tudi onadva sta kričala kot nora.Nato sta bila na vrsti še vidva z Justinom.Ti si se usedla uspredaj,Justin pa uzadaj.In gooo,že sta odletela.Ko sta se vozila po tunelu sta kričala kot nora,nato pa te je Justin objel,preko ram,da objel te je.Pogledala si ga z začudenim pogledom,nato pa te je izpustil in ti prišepnil ''klavstrofobija''.Nasmehnila si se,nato se je tunel končal in prišla sta v zunanjost,kot nora sta kričala in se drla,naekrat pa STOP! Ustavila sta se,kar na sredini tobogana.Pogledala sta se v oči,nato pa te je Justin potisnil naprej in hitro priskočil nazaj.Dogodivščina se je zatem končala.Ko sta prišla do spodnjega dela sta videla Ryana,ki je dobesedno 'crkaval' od smeha,sploh ni mogel spregovoriti,tako se je smejal.Ko se je končno pomiril,ste odšli na naslednji tobogan na 'požiralnik',vsaj tako ste mu rekli,ker se najprej vrtiš v krogu nato pa te naenkrat kar 'poje'.Z lahkoto ste prišli do vrha in ste bili takoj na vrsti,ampak ste se pred toboganom ustavili,"am...kdo gre prvi?" je vprašala Anja,nekaj časa ste jo samo gledali,nato pa si se opogumila in rekla "mevže,grem pa jaz prva".Prerinila si se naprej in odšla v tobogan,roke si postavila pod glavo in že te ni bilo več.
    ________________________

    spet se oproščam,ker dolg nism pisala,sam ns tok mučjov šol -.-' zdej mamo kr ena sprotna preverjenja in na teden pišemo od 3-5 listkov za točke in ko jih maš pet že napisanih dobiš oceno,kr neki -.- drgač pa zlo bom vesela komentarjev,saj mi bodo res polepšali te grozne šolske dni. :S

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
~23 del Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
~23 del Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
View user profile
Nikkica Bieber
Pants on the Ground
Pants on the Ground
Nikkica Bieber

▀ Število prispevkov : 79
▀ Starost : 25
▀ Registriran : 2011-03-17

~23 del Empty
PostSubject: Re: ~23 del   ~23 del EmptyMon Jan 02, 2012 12:30 pm

uff.. Lepo. :D nism vedla da sm nora na Ryana:''D Ines legendica! Ful dobra zgodba tega se js nebi spovnla:'D
Back to top Go down
View user profile
 
~23 del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: slovenian belieber + bieber = ? { perescek. }-
Jump to: