B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 47.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2011-04-12

47.del Empty
PostSubject: 47.del   47.del EmptyTue Nov 08, 2011 9:47 am

♥47.del

♥Victoria
♥Justin

''Ampak nekaj mi moraš obljubit''
''Kar hočeš''
''Da se med tem časom ne boš zaljubil v drugo'' Justin me je najprej začudeno pogledal potem pa se je začel režat kot nor.
''Ne smej se tepček, čisto resno mislim'' Ampak Justin se ni in ni nehal smejat.
''Prosim nehaj se smejat''
''Ljubica, kako lahko misliš, da bi se u katero drugo zaljubil'' je Justin po dolgem smejanju končno spregovoril.
''Čisto preprosto, okoli tebe bo toliko lepih deklet'' Samo ob misli, da bi se lahko zagledal v katero drugo mi je zavrela kri v telesu. Nikoli si nisem mislila, da sem lahko tako zelo ljubosumna. Ampak nisem prenesla misli, da bi njegove poljube in lepe besede namenjal kateri drugi.
''Ojaa res je, da imam najlepše oboževalke okoli mene ampak..''
''KAAAAAAAAJ ?'' sem se zadrla in Justin je spet bruhnil v smeh in malo je manjkalo, da se ne bi začel kotalit po tleh od smejanja.
''Ja res so najlepše ampak nobena ni kot ti''
''Lažeš'' sem še vedno jezno rekla.
''Ne pa ne'' Justin me je potegnil k sebi in me poljubil, da se nisem mogla upret.
''Mi zdaj verjameš?'' me je vprašal. Kako naj mu ne bi ko pa mi je v vsem tem času dokazal kako zelo me ima rad.
''Veš, da ti'' Justin se je nasmehnil in me potegnil s klopce. Še enkrat me je poljubil in že sva odšla z roko v roki. Justin mi je na vsakem koraku izkazoval svojo ljubezen in prvič v življenju sem se počutila zares ljubljeno. Prvič v življenju sem se počutila najsrečnejšo v celem vesolju. Čas je hitro minil in kmalu se je zmračilo zato sva se z Justinom odpravila proti domu. Georga ni bilo doma, ker je šel na službeno pot in to je pomenilo, da bova z Justinom prvič zares sama. Sama ponoči, kot še nisva bila nikoli poprej. Do sedaj sva spala vsak v svoji sobi kar je bilo precej težko, saj sem veliko noči pogrešala njegov objem ampak tako sta želela Pattie, ko sem živela pri njemu in pa George ta čas, ko je Justin živel pri nas doma.
''Ljubim te'' mi je Justin zašepetal v uho medtem, ko sva objeta ležala na kavču in buljila v televizijo čeprav iskreno povedano sem bila tako zelo zamišljena, da se še spomnem ne kaj sva gledala. Justin se je nagnil k meni in me nežno poljubil. ponesel me je naravnost v nebesa in sploh se nisem zavedla, da me je dvignil v naročje in se odpravil neznanokam. V tistem trenutku me ni kaj dosti zanimalo, ker se nisem želela ločiti od njegovih ustnic in še opazila nisem, da sva stopila v njegovo sobo.Stopil je do postelje z mano v naročju in me položil na veliko posteljo in za mano nanjo zlezel tudi on. Med nama je zavladala tišina, le zrla sva drug drugega v oči in kmalu se mi je Justin prebljižal in me poljubil. Poljubljala sva se vse dokler nisem udobno ležala na postelji, Justin pa na meni. Justin me je začel poljubljati po vratu in mi začel slačiti oblekico, ko se je naenkrat ustavil.
'Viky si pripravljena?'' me je vprašal in se nekoliko odmaknil.
''justin, zame je to prviči''
''Lahko počakava, če nisi pripravljena. Res si tega zelo želim ampak hočem, da si tudi ti zato lahko počakam kolikor bo potrebno'' Vedno sem sanjala o svojem prvič, ki bi moralo biti nekaj posebnega , nekaj čarobnega z nekom, ki bi me imel res rad in jaz njega in Justin je bil moja ljubezen, ljubezen mojega življenja zato nisem hotela čakati poleg tega pa sem si tudi jaz v tistem trenutku to želela.
''Tudi jaz si tega želim in čutim, da je to pravi trenutek'''
''Nočem te silit v nič kar ne bi želela''
''Prosim ne govori, pripravljena sem'' Justin se mi je spet prebližal in takrat je šlo za res. Začel me je poljubljati in kmalu sem pod njim ležala brez oblekice. Justin se je prebljiževal mojemu modrčku dokler mu ga ni uspelo odpneti. V tistem trenutku sem bila tako zelo srečna. Na sebi sem spet začutila Justinovo ljubezen in ni mi bilo žal za kar sem se odločila nasprotno kar se je zgodilo med nama je bilo prelepo, nekaj najlepšega.

Kako se vam zdi ? 47.del 242219
Back to top Go down
View user profile
 
47.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: