B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 49.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2011-04-12

49.del Empty
PostSubject: 49.del   49.del EmptyWed Dec 28, 2011 11:25 pm

49.del
Victoria
Justin

''Kdaj greš?'' Sem ga čez čas vprašala, ko sva bila oba oblečena in pripravljena.
''Ob 14h imam let''
''Že danes?'' Justin je pokimal in v kovček stlačil še zadnjo majco. Jaz pa sem stala nepremično in nisem si mogla pomagat, da ne bi zajokala. Justin je seveda to opazil zato je stopil k meni in me primil za roke.
''Obljubi mi, da boš pazila nase'' Je rekel Justin s hripavim glasom.
''Obljubim'' Justin si je obrisal solzo, ki mu je stekla po licu in me še močneje primil za roko.
''Mi obljubiš, da me ne boš pozabila?''
''Pa kako lahko pomisliš,na kaj takega sej veš, da mi pomeniš vse na svetu'' nasmehnil se je in me pogledal globoko v oči.
''In ti meni, ne pozabi tega. Viky ne bi prenesel, da bi te izgubil'' Je rekel s tresočim glasom in me poljubil. Justinu sem pomagala pospraviti še vse potrebno potem pa sva skupaj odšla na letališče. Ko je na letališču Justin uredil vse potrebno za let sva se usedla in se spogledala. Vedela sem, da se prebljižuje čas odhoda. Sedela sva brez besed le tu pa tam sva se spogledala, ko je letališče zajelo glasno obvestilo za potnike, ki potujejo v Atlanto. Justin me je pogledal in ustal s stola.
''Čas je, da grem'' samo pritrdilno sem pokimala in sklonila glavo. Justin se mi je prebližal in me potegnil k sebi v objem. Bilo mi je grozno hudo ampak nikakor nisem tega hotela Justinu pokazati, hitreje,ko bo šel lažje bo sem si rekla in spustila Justina z objema ampak Justin me je še vedno močno stiskal k sebi.
''Daj pojdi že'' sem mu rekla medtem, ko me je Justin še vedno stiskal. Poljubila sem ga na lice in mu še zadnjič razkuštrala frizuro. Justin se je nasmehnil in počasi spustil mojo roko in odšel. Opazovala sem kako je bil vedno dlje in dlje, ko se je obrnil in mi pomahal. Prisiljeno sem se nasmehnila in mu pomahala nazaj potem pa je izginil neznano kam. Nekaj časa sem še tam strmela v senzorska vrata, ki so se neprestano odpirala in zapirala potem pa sem se končno odpravila naravnost v taxi. Kmalu sem bila doma in ob pogledu na hišo bi najraje zajokala. Zavzdihnila sem in s težkimi koraki sem se odpravila proti glavnim vratom. Počasi sem vstopila, odložila torbico, sezula teniske in odšla proti dnevni sobi iz koder je prihajalo glasno pogovarjanje.....
Back to top Go down
View user profile
 
49.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: