B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 53.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 22
▀ Registriran : 2011-04-12

PostSubject: 53.del   Mon Jan 30, 2012 10:59 pm

53.del

Justin's part of story:
''Justin, 15 minut pavze potem nadaljujemo''Vrgel sem se na velik usnjen kavč in v roke primil plastenko vode.Snemanje novega albuma me je osrečevalo in zame je bilo najpomembnejše in res sem se trudil, da bi bil najboljši ampak bil sem zelo izčrpan. Delo ni bilo lahko. Zgodaj se zbujati, biti skoraj do noči v studiu, malo počitka vse to me je popolnoma izčrpalo. Ampak vedel sem, da se moram potruditi za moje oboževalce in oni so mi vlivali moč, da sem pozabil na mojo utrujenost in šel naprej s polno pozitivne energije. Še vedno sem sedel na kavču in razmišljal. V roke sem prijel svoj telefon in začel pisati sporočilo. ''Ljubezen moja! Ne veš kako te pogrešam, ni minute, da ne bi mislil o tebi in res si želim, da bi bila lahko tukaj z mano ob teh trenutkih tako pomembnih zame. Trenutno sem v studiu zato sem ti raje napisal sporočilo kot te klical ker vem, da se potem ne morem odlepit od telefona ampak dela imam še ogromno. Upam, da nisi nič jezna, če te zanemarjam, ker te ne pokličem vsak dan ampak res mi včasih ne znese, samo vedni, da ves čas mislim nate. Ljubim te... Justin'' nasmehnil sem se in poslal sporočilo. Res sem jo pogrešal in mogoče bi bilo vse dosti lažje, če bi bila Viky ob meni. Zdaj, ko je nisem imel ob sebi sem komaj spoznal kako močno jo ljubim in kako močno jo rabim ob sebi.
''Dajmo na delo'']
sem zaslišal. Ustal sem s kavča in vstopil v veliko sobo, kjer sem preživel večino časa.

Victoria's part of story:
''česa nevem?'' sem radovedno vprašala Marie.
''No, z očetom ti še nisva uspela povedati za najino drugo hčerko Jennifer.
''Še eno hčerko imasta?''
''Ja, leto starejšo od tebe''debelo sem pogledala. To, da je bila starejša me je močno začudilo, saj je to pomenilo, da je bil oče najprej z Marie in potem z mojo mami, pravzaprav je prevaral obe.
''Vem, da se ti zdi čudno ampak tako je. Jennifer je prva Diegova hči''rekla nisem ničesar. Le spraševala sem se, kaj sem naredila slabega, da sem dobila takšnega očeta.
''Vem, da se ti zdaj zdi čudno ampak mogoče se pa bosta zelo dobro razumeli, Jenny je muhasta, trmasta ampak je dobra punca, boš videla''
''Ja,... kje pa je Aurora?'' sem rekla, pravzaprav sem komaj čakala, da jo vidim, vsaj en razlog zakaj je vredno biti tukaj sem si rekla v mislih in se nasmehnila.
''Z Jenny bosta vsak čas doma''
''No ampak medtem, ko ju čakava, bi mi pomagala v kuhinji? Torto pečem ''
''Aha.. ja lahko ti pomagam.. pridem za tabo''
''Prav'' je rekla in odšla iz sobe. nekaj časa sem še sedela na postelji potem pa sem počasi odšla, ko mi je zapiskal telefon. Hitro sem ga zagrabila in pogledala sporočilo. Bil je Justin. Nasmehnila sem se in ga prebrala. Tudi jaz sem ga pogrešala še posebaj zdaj, ko se mi vse to dogaja. ''Tudi jaz te pogrešam, ne sanja se ti kolko in vse bi dala, da bi te lahko zdaj objela. Ne skrbi nič nisem jezna, razumem, da imaš veliko dela in vem tudi, da misliš name kot jaz nate. Komaj čakam, da slišim tvoj nov album, vem, da bo megafantasičen. Ne pozabi: LJUBIM TE ! Viky Stisnila sem telefon k sebi in ga stiskala kar nekaj časa potem pa sem se le zbudila iz sanjarjenja in odšla proti kuhinji.

Zaželjeni komentarji! vam je ušeč nov del? nadaljujem tako?
Back to top Go down
View user profile
 
53.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: