B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 54.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2011-04-12

54.del Empty
PostSubject: 54.del   54.del EmptyWed Feb 01, 2012 11:52 pm

54.del

Justin's part of story
Pogledal sem na uro.6:55. To nadležno ustajanje sem zajamral in odkorakal v kopalnico. Svetloba me je močno zapekla v očeh, da sem si jih zakril in opravil kar sem moral. Moral sem pohitet v studio. Danes je bil dan snemanja moje nove pesmi z Usherjem. TO BO NORO! ''Dajmo Biebs,zamujamo''Me je preganjal Kenny medtem, ko sem si v usta tlačil še zadnjo palačinko. Pokimal sem mu, ustal, uzel še eno palačinko za po poti in odhitel skozi vrata. ''Ti jih ni bilo dovol?'' se je zasmejal Kenny. ''Mmmm sploh veš kako so dobre?''Kenny se je samo zasmejal in že sva se odpeljala. V studiu je bilo vse pripravljeno in tudi Usher je navdušeno prepeval besedilo z lista.Usher je stopil do mene, me objel okoli ramen in mi pred oči postavil list z besedilom. ''To bo BOMBA stari moj!'' ''Brez dvoma''Vse je bilo nared zdaj je bilo le še vse odvisno od mene. Dati moram vse od sebe kot sem delal vse do zdaj sem si rekel in popil še zadnji požirek vode, moje grlo nesme biti suho.

Victoria's part of story
Ko sem se spuščala po stopnicah je že omamno dišalo po svežem biskvitu, da mi je v želodcu kar zakrulilo.Marie sem pomagala pripraviti kremo in vse potrebno in še sama nisem verjela ampak z Marie mi je bilo zelo lepo, do mene se je obnašala kakor do hčerke. Mogoče sem to ravno pogrešala, pogrešala sem svojo mamo in Marie je bila tako zelo ljubezniva do mene da me je močno spomnila na mojo mami.
''Doma sva''sva na enkrat zaslišali. Glas sem prvič slišala in najbrž je bil od Jennifer, ki je prišla z Auroro ravnokar domov.
''Tukaj v kuhinji sva''je zaklicala Marie in še naprej skrbno mešala maso.
''VIIIIIIIIKKYY!!''je na glas zakričala Aurora in mi stekla v objem.
''Pogrešala sem te''mi je govorila medtem, ko me je še vedno objemala.
''Viky,to je moja hči Jennifer ampak vsi jo kličemo Jenny'' mi je Marie z nasmeškom na obrazu predstavila rjavolasko, suhe postave, ki me je samo nepremično gledala in zdraven šobila usta.''No Jenny ne boš nič rekla tvoji sestri?''
''Popravek mama, polsestri''
''Jenny!''je jezno rekla Marie in si svoje roke obrisala v predpasnik.
''No kakorkoli, naša Victoria je zdaj tu'' se je nasmejala in me stisnila k sebi. . Aurora je bila navdušena, ves čas se je stiskala k meni, čisto nasprotno od Jennifer. Začuda ni Jennifer rekla nič ampak njen pogled je bil dovolj zgovoren in dovolj očiten, da sem opazila, da me ne prenese in name gleda precej z viška kakor, da je ona kaj več od mene.
Back to top Go down
View user profile
 
54.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: