B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 55.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2011-04-12

55.del Empty
PostSubject: 55.del   55.del EmptyWed Feb 22, 2012 1:48 am

♥55.del

Victoria's part of story
Marie je skomignila z rameni in se mi nasmehnila, češ,saj Jennifer sploh ni tako slaba kot se zdi. Poskušala sem se obnašati kakor da je ni ampak vedela sem, da bo zelo teško živeti pod isto streho z njo. Ampak konec koncev tukaj je bila še Aurora, ki mi je prirasla k srcu prvi dan, ko sem jo spoznala in zagledala te njene iskrice v očeh. In medtem, ko se je Jennifer že zdavnaj pobrala verjetno pomerjat svoje nove obleke me je Aurora še vedno stiskala in še kar ni mogla verjet, da sem končno prišla nazaj, kot sem ji obljubila. Tako me cel dan ni spustila stran, skupaj sva se igrali in smejali vse do večerje. Za mizo smo že vsi sedeli razen Jennifer, ki se nam je pridružila, ko smo že vsi pojedli juho. Seveda kot je bilo za pričakovat skozi celo večerjo ni premaknila pogleda z mene, da mi je šla že na živce ampak kaj pa bi lahko naredila? Po večerji smo vsi sedeli na kavču, Jennifer je vrtela programe na televiziji, Marie in oče sta se pogovarjala najverjetneje o problemih v , Aurora pa je ležala poleg mene in mi kazala svoj album z nalepkami.službi. Jennifer je ravno obrnila na program E!
''Mami poglej, o mojem Justinu bojo govorili''je navdušeno rekla. V trenutku sem dvignila glavo in iz rok spustila Aurorin album. Kot je bilo videti je bila Jennifer njegova oboževalka ampak še sanjalo se ji ni, da sem jaz, ravno jaz njegova punca. Pozorno sem poslušala, dokler ni na vrsto prišla novica o njemu. Na televiziji sem videla velik odebeljen naslov, ki je pritegnil mojo pozornost.
LOMILEC NAJSTNIŠKIH SRC JE ZANEMARIL SVOJO KARIERO ZARADI NOVE LJUBEZNI!


Justin's part of story
KAAOOS! Sedel sem v avtu s Kennyjem, ki je previdno vozil med množico ljudi, ki je oblegalo avto.
''Najbolje, da greva vn''
''Si nor? poglej kolko ljudi'' je živčno odvrnil Kenny in se poskušal premaknit naprej.
''Ne bojo odnehali dokler ne dosežejo svojega, ne vidiš!''Kenny se je primil za glavo in iztopil. Nekaj je zavpil in me previdno potegnil iz avta. Takoj ko sem izstopil mi je zableščalo v očeh, iz vseh straneh so bleščali fotoaparati, pokril sem si obraz in odšel s Kennyem naprej. ''Je res, da boš opustil kariero?'' ''Si res zaljubljen vanjo, da bi zanjo pustil vse?'' ''Je res, da boš pustil svoje oboževalce na cedilu?'' ''Koliko časa sta skupaj?'' so vsi uprek spraševali in tekali za mano.
''Umaknite se!''je Kenny zavpil in se poskušal prebiti skozi množico. Ustavil sem se. In v trenutku je bilo okoli mene okrog 50 novinarjev opremplenih s fotoaparati. Že so vsi upreg začeli zastavljati vprašanja, ko sem jih ustavil.
''Prosim, odgovoril vam bom na vprašanje samo prosim umirite se''Kenny je pristopil do mene ampak dal sem mu vedeti, da sem vredu, da sem se odločil, da bom tokrat javno odgovoril. ''Res je, zaljubil sem se v čudovito dekle, ki mi pomeni res ogromno ampak brez moje kariere in mojih oboževalcev ne bi bil JAZ, zato za nič na svetu nimam namena zanemariti svoje kariere in vseh mojih oboževalcev. In to bom kmalu dokazal s svojim novim albumom, upam, da vam je zdaj vse jasno'' Niso več ustrajali. Zato sva z Kennijem lahko mirno odšla.


Ker nevem ali še kdo sledi moji zgodbi, hočem 3 komentarje da nadaljujem, da vem če ima sploh smisel 55.del 861337
Back to top Go down
View user profile
 
55.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: