B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 62.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2011-04-12

62.del Empty
PostSubject: 62.del   62.del EmptySun Aug 19, 2012 7:47 am

~62.del
62.del 1564383-8-1343988808369l

Justin's part of story:
''Do Golden Gate parka, prosim''sem povedal taxistu in se usedel na zadnji sedež. Samo par minut me loči od Viky sem si ponavljal in pozorno gledal skozi okno. Potem pa se je taxi ustavil. Pogledal sem skozi sprednjo šipo in zagledal dolgo kolono. O neeee!Pomikali smo se čisto počasi, da mi je počasi zmanjkovalo potrpljenja.
''Ne moreva nekako prit iz te kolone?''
''Le kako gospodič?''vzdihnil sem in se naslonil nazaj na sedež. Moral bi biti že tam, pred Victorio sem mrmral in živčno opazoval dogajanje na cesti. Odprl sem šipo in pomolil glavo vn. Nikamor se nismo pomikali, vse okoli je stalo in nič ni kazalo, da bom prišel kaj kmalu iz tega kaosa. Zaprl sem šipo, nakar pa ŠOK! Čisto sem otrpnil in solza mi je stekla po licu. Nisem mogel verjeti svojim očem, nisem hotel verjeti, da je to res ona,nisem hotel verjeti, da je to moja Viky. Odprl sem vrata in stopil na cesto.
''Heeeej, gospodič!heeej!''se je taxist drl za mano. Stekel sem na pločnik in se počasi pribljižal njima. Noge so se mi zatresle in v glavi sem začutil grozno vročino, da bi najraje zakričal od nje, Ona je bila. Viky je bila, nasmejana poleg fanta, ki jo je božal po laseh in jo poljubljal. Korak za korakom sem se prebljiževal dokler nisem bil dovol blizu. Oči so se mi zarosile in z roko sem si pokril usta. Zvilo me je.

Victoria's part of story:
Alex me je močno objeu.
''Nikoli nisem čutil česa takega kot čutim zdaj''nasmehnila sem se. In ga poljubila na vrat.
''Tudi js nekaj čutim do tebe''sem mu šepnila v uho. Zasmejal se je in me dvignil v zrak, da se mi je malo zavrtelo ampak useno sem se zasmejala in ga objela okrog vratu. Potem pa mi je zastal dih. Telo mi je otrdelo, da se nisem mogla niti premakniti...

naprejjjjjj?
Back to top Go down
View user profile
 
62.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: