B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 65.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2011-04-12

65.del Empty
PostSubject: 65.del   65.del EmptyMon Sep 03, 2012 2:34 am

65.del

Justin's part of story:
Še sam nisem vedel kaj tukaj delam. Sedel sem na kamnitem zidku in strmel v prazno, ko me je naenkrat prebudilo glasno piskanje. Mimo so peljali rešilci in policija, nekaj se je moglo zgodit sem si rekel. Potem pa sem zaslišal starejjšo gospo za sabo. ''Ste slišala, da se je zgodila grozna nesreča, neko punco naj bi povozili''Stisnilo me je, ubogo dekle. Ozru sem se h gospe.
''Oprostite, veste mogoče kaj se je zgodilo, da rešilci tako norijo?''
''Neko dekle se je ponesrečilo, kot sem slišala jo je povozil avto''nevem zakaj je to v meni vzbudilo zanimanje ampak hotel sem zvesti več.
''Pa je hudo poškodovana punca?, kje se je to zgodilo?''
gospa me je zaskrbljeno pogledala.
''Ja, najbrž je hudo in kot so mi povedali je bilo na križišču pri parku''je še rekla gospa potem pa vzela v roke svoj ceker in odšla. Nevem zakaj ampak šel sem do parka. Imel sem čuden občutek mogoče ker sem bil malo prej tam, ampak nisem razmišljal, s hitrimi koraki sem odšel do parka. Piskanje sirene, glasno govorjenje, reševalci so tekli sm pa tja, popoln kaos! Stopil sem bljižje.
''Gospodič, ne morate bit tukaj''me je opozoril policaj.
''Mi lahko poveste kaj se dogaja?''
''Nesreča, neko dekle je hudo poškodovano''je na hitro rekel in že hotel iti.
''Pa veste kdo je dekle?''
''Nevem imena, ampak lahko vprašate tistega gospodiča tam''je rekel in pokazal na temnolasega fanta, ki je v joku stal pri rešilcu. ''On je bil v času nesreče z njo''zmrazilo me je. Ne, samo ona ne! sem si rekel in se primil za glavo. To je fant, ki je bil z Viky. Zvrtelo se mi je v glavi in usedel sm se na pločnik. K njej morem!Pogledal sem na okoli in zagledal taxi, skočil sem vanj in taxista napotil v bolnišnico...
Back to top Go down
View user profile
 
65.del
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I live in my beautiful dream :* { mybaby }-
Jump to: