♥ 3.del
Oh Kate ko bi vsaj vedela kako mi je hudo , da ne morem opisati bolečine, ki jo čutim ampak kako naj ti povem, da sem noro zaljubljena vanj. Čeprav je bila moja najboljša prijateljica ji nisem priznala svojih čustev do Alexa. '' Hudo ? zakaj bi mi pa bilo hudo vseeno mi je s kom hodi. '' '' No ja za trenutek sem pomislila, da si vanj ampak ,saj to bi bilo smešno.''
Bilo bi smešno ? Oh prijateljica kako rada bi ti povedala kako močno ga imam rada in kako bi potrebovala tvoj nasvet ampak ne morem ti povedat preprosto si ne upam. Ja res znaš biti smešna.''sem ji hitro rekla, da ne bi kaj posumila. No se kaj slišiva prav ? zdaj, ko so počitnice boš prišla spet spat k meni.'' '' Prav, se bova zmenili'' Že sem mislila, da bo dan boljši, saj so počitnice ampak ne že zjutraj je bil dan popolnoma uničen. Najrajši bi vse poslala k vragu in izginila iz tega sveta za vedno in za vedno pozabila nanj. Kako rada bi ga sovražila ampak kaj ko sem samo ob misli nanj tako nemočna. '' Victoria pridi zajtrk je na mizi !'' je mama zaklicala iz jedilnice.'' Viky nekaj ti morava povedati.''
''Kaj pa ?'' sem s polnimi ustmi vprašala. '' Za dva tedna gremo na počitnice gremo v Atlanto.''
'' V Atlanto mislita resno ?'' ''Čisto zares, kaj ni to čudovito?'' ''Oh mami seveda, da je odlična novica koliko časa se nismo premaknili iz San Francisca kdaj pa gremo ?'' ''Jutri ljubica.'' ''Kaaj jutri?''bila sem zelo navdušena. Nisem mogla vrjeti, da grem na počitnice v Atlanto in to za dva tedna. Končno ena dobra novica mogoče pa mi bo pomagalo, da pozabim nanj sem razmišljala medtem, ko sem mamo močno objela in odšla v sobo.