mybaby Stratford Kid
▀ Število prispevkov : 312 ▀ Starost : 28 ▀ Registriran : 2011-04-12
| Subject: 9.del Sun Aug 14, 2011 6:19 am | |
| '' Hvala ti, ne veš koliko mi to pomeni ''Ostala sem brez besed le gledala sem njegove prelepe oči in čutila njegov topel dotik rok ob katerem sem se takoj zaljubila. '' To sem si najbolj želel, da bi me nekdo sprejel zaradi mene in ne znanega Justina Bieberja, mogoče se zdi smešno, ker morda bi bila vsaka oboževalka vesela moje družbe ampak veliko mi pomeni, če je nekdo z mano zaradi mene in ne zaradi moje slave'''' Justin jaz…jaz… ne vem kaj reči… res ne '' '' Nič ne rabiš reči, najbolje bo, da nadaljujeva kaj misliš ?'' ''Prav imaš''Odšla sva naprej po svoji poti do plaže in bila sva kar nekaj časa tiho '' Justin plaža, vidim plažo, tam jo vidiš ?'' '' Haha seveda jo vidim, čakal sem, da jo boš sama opazila in vidim, da si navdušena nad njo ''Pospešila sva korak in kmalu sva prispela do obrobja plaže.''Woow, kako je lepa'' Justin me je povlekel za roko in stekla sva do morja kakor dva otroka, ki prvič vidita morje. '' Pa sva tu ''Sezula sva japonke in stopila na mehko mivko, ki je bila tako mehka in nežna, da je bilo na njej stati kakor na oblaku. Kmalu se je val morja dotaknil najinih nog in voda je bila prijetno hladna.''Užitek in pol, se ti ne zdi?''''Ni večjega''Usedla sva se na mivko in gledala daleč stran v morje. '' Viky, res mi je lepo s tabo.'' Sem zaslišala tik ob ušesu. Justin je bil tam tik ob meni in to tako blizu, da sem lahko slišala njegovo tiho dihanje. . Še naprej sem strmela v morje, nikakor se nisem upala obrniti proti njemu, ker ne vem kako bi se odzvala na takšno bližino. Kmalu sem začutila njegovo roko na mojem licu in takoj za tem sem mu strmela naravnost v oči. V tistem trenutku sem mislila, da bom omedlela, svet okoli mene se je ustavil in jaz sem samo strmela v te prelepe oči. Bila sem mu tako blizu, da sem vohala njegov vonj in čutila bitje srca. '' Nekaj posebnega si.'' je po dolgi tišini spet spregovoril jaz pa sem bila čisto tiho. Srce mi je močno bilo kakor bo vsak čas skočil iz prsi, obraz mi je gorel, da mi je bilo pošteno vroče, moja usta pa so utihnila in niso mogla spregovoriti niti besede. '''Look at me now, look at me now oh, i'm getting paper look at me now oh, look at me now yeah, fresh…'' je zazvonil Justinov telefon in naju zmotil v najlepšem trenutku.'' Oh, oprosti samo oglasim se'' prikimala sem mu in se obrnila stran.'' Aha, ja seveda lahko'' '' Jutri ?'' '' Ja seveda lahko ni problema '' Noro me je zanimalo kdo ga kliče, ker se je tako sladko smejal ob pogovoru, da sem postala kar živčna. '' Hvala, ker si poklicala ''. ''Hahah, res oprosti ampak preprosto sem bil zelo zaposlen ampak obljubim, da bom imel zdaj več časa zate '' sem še slišala. No super zdaj sem izvedela vse in sploh ne potrebujem njegovega pojasnila sem si mislila medtem, ko je Justin še naprej govoril po telefonu. Klicala ga je punca kateri je verjetno zelo naklonjen in verjetno bo zdaj hitro pozabil name čeprav mi je rekel, da mu je lepo z mano.'' Oprosti, Selena me je klicala, saj verjetno jo poznaš '' ''Selena Gomez?''''Ja ona, dobra prijatelja sva ampak sem zaradi mojega dela kar pozabil nanjo '' je rekel Justin z nasmehom na obrazu. '' Aha, no lepo, da te je poklicala .'' sem mu odgovorila lih, da sem mu, ker pravzaprav me je njen klic zelo razjezil pa, čeprav nisem vedela zakaj. ''Ja, res je super punca'' jo je še pohvalil.''No enkrat ti jo lahko predstavim, morda bosta dobre prijateljice '' Justina sem začudeno pogledala, ker sem dvomila, da bi lahko bile prijateljice, ker navsezadnje mi Selena ni bila nikoli všeč. Čas je kar bežal, da sva kar pozabila na uro in kmalu se je začelo temniti. ''Justin se ti ne zdi, da bi bilo boljše, da počasi greva?''''Ja, res sva pozabila na čas in najbolje bo, da pokličem Kennya, da pride po naju''''Ne greva v kino?'' ''Oh ja, seveda bova šla vendar naju bo peljal Kenny''Malo sva počakala in kmalu je pripeljal avto mimo in z Justinom sva hitro stekla do velikega črnega avta. ''Hej Kenny'' ''Biebs'' sta se Justin in Kenny pozdravla, ki sta bila videti kot brata. ''To je Victoria, Victoria to je Kenny'' Kenny''Kenny se mi je široko nasmehnil in me objel. 'Potem sva stopila v avto, ki je bil res ogromen in kmalu smo se odpeljali. ''Ima gospodična kakšno glasbeno željo morda ?''''Jaz?'''Ja, veš pri nas mora biti muzika, saj drugače ni vožnje''''A tako, no meni je čisto vseno''''Bo ta vredu?'' me je vprašal Kenny in zavrtel pesem. '' And baby everything that I have is yours you will never go cold or hungry… ''Super je ampak boljše bi bilo, če bi jo Justin zapel.'' Justin se mi je sladko nasmejal in začel peti refren.Kmalu je tudi Kenny začel peti in čez nekaj minut smo vsi trije peli. ''Ojoj skoraj bi pozabil, moja tortica.'' nas je kr na enkrat prekinil Justin.''Kenny mi daš vilico prosim''''Veš Viky pri nas imamo vse poskrbljeno za Justinove potrebe zato se nikar ne čudi'' ''s Kennyem sva se začela smejati Justin pa naju še opazil ni, ker je imel toliko dela s svojo čokoladno tortico. Gledala sem Justina kako se je sladkal z čokoladno tortico in spominjal me je na majhnega otroka, ki obožuje vse kar je čokoladno. ''Neverjetno dobra je bila'' je rekel Justin še s na pol polnimi ustmi.''No tukaj smo'' Kenny naju je pustil pred veliko stavbo sam pa se je odpeljal na veliko parkirišče. ''Pokličita me ob koncu filma, jaz bom v kavarni''''Prav'' je še rekel Justin in že sva odšla. Vstopila sva v gručo ljudi, ki so nestrpno čakali na film in se mastili s kokicami. ''OMG, Justin je Justin Bieber'' ''OMG, res je on'' sta iz gruče pritekli dve punci. Justin me je pogledal in se mi nasmejal hkrati pa je podelil podpis.''Je ona tvoja punca?'' sem že drugič zaslišala.''Prijateljica'' je rekel Justin odločno. Punci sta kmalu odšli in bili sta neizmerno veseli.''Bilo bi čudno,da bi kam šel brez, da bi srečal oboževalcev kajne ?'' ''Haha, no ja nekako sem navajen, da mi sledijo na vsakem koraku ampak seveda sem jih vedno vesel, no in kakšen film bova gledala?'' ''Hmm.. res ne vem'' ''Jaz grem po kokice ti pa ta čas izberi film'' je še rekel in odšel. Izbirala sem film in kar se nisem znala odločit, ko je Justin zadihan pritekel k meni…''Kaj pa je?'' sem ga vprašala, ker me je pošteno prestrašil'' Oprosti Viky ampak...''__________________________________________________________________________________ Obljubljen malo daljši del | |
|