mybaby Stratford Kid
▀ Število prispevkov : 312 ▀ Starost : 28 ▀ Registriran : 2011-04-12
| Subject: 13.del Tue Aug 16, 2011 8:13 am | |
| Ležala sem na postelji, ko sem zaslišala zvonenje telefona. ''That should be me holdin your hand, that should be me makin you laugh, that should be me this is so sad, that should be me,..'' že sem mislila, da je Justin, ko sem zaslišala Kate.''Pa Viky kje si?''''oh Kate oprosti, ker te nisem nič poklicala''''Je že uredu in kako se imaš?''''Dobro sem..'' sem se ji seveda zlagala, ker sem se v resnici počutila grozno.' ''Upam. da se kmalu vrneš in ja nekaj sem ti hotela povedat''''Kaj pa?'' sem jo zdolgočaseno vprašala, ker me v resnici ni sploh zanimalo.''Včeraj je Justin napisal na twitter, da je v Atlanti in, da je spoznal super punco, mogoče ga kje vidiš''''Aja.. sej sm ga vidla''''KAAAAAJ?'' se mi je zadrla v telefon.''Kaako? kakšen je, daj povej mi useeee!''''Blo je super in ja lepši je kakor na sliki ampak zdaj ne bi o temu, ti povem , ko se vrnem''Ampak.. no prav kakor hočeš, nočem te motit ..ČAU!''''KAte sej ne motiš samo...'' Kate je že odložila. Hotela sem ji vse povedati ampak samo ob misli na Justina mi je bilo hudo in najbrž bi ji morala vse podrobno opisati, kar pa mi bi bilo zelo težko. Zares mi je bilo hudo pustiti vse kar sem dosegla z Justinom. Hotela bi preživeti več časa z njim, njegovimi prijatelji in morda spoznati njegovo družino in bližnje ampak kaj, ko to ni bilo mogoče, ker jutri grem mi je odmevalo v glavi. Bila sem sama v hotelski sobi kjer je bil živ dolgčas ampak kaj, ko mi ni bilo do ničesar. Slišala sem piskanje siren in glasno muziko, ki je odmevala v diskoteki čez cesto. Zasanjala sem se v tiste puste stene v sobi, ko me je predramil spet telefon. Klicala je neznana številka ampak vseno sm se uglasla.Heej Viky, Justin tu'' Ko sem zaslišala njegov glas se mi je nasmeh narisal na obraz.''Juuuuusstiiiiinnnn!'' sem mu veselo zaklicala v telefon, da se je začel smejat.''Kako si?''''Dobro.. ti?''''Ta dobro se mi ne zdi prepričljiv... in jaz sem tudi dobro pravzaprav zelo dobro''''Kako je tvoj prijatelj?''''Hvala bogu je vse uredu z njim tako, da bo kmalu lahko odšel domou ''''Ooo me veseli... Justin hotela sem te vprašati, če se lahko jutri pogovoriva..''''zaradi tistega v reviji kajne?''''Mhm'' sem mu zamrmrala.''Res oprosti, nisem te hotel izpostavljati javnosti in…'' ''Kaj pa govoriš sej nisi ti kriv'' ''Tako se počutim''''Pa se ne bi smel''''Res nisi jezna name?''''Seveda, da ne, tepček'' Justin se je zasmejal.''No ampak lahko to temo pustiva za jutri?'' ''Se strinjam''''In kaj si delau danes?''''Dan sem preživel v studiju, saj veš, da imam veliko dela z novim albumom''''Toočnoo, kako ti gre?''''Odlično, vse poteka po načrtih in upam, da bo kamlu posnet''''Woow, komaj čakam!''''Res komaj čakaš?''''Kaj ne čakajo na to vsi belieberji?''''Vrjemi, da se trudim po najboljših močeh, da se jim bom lahko zahvalil za vse kar mi oni podarjajo''''Obožujem te, ko tako govoriš o belieberjih''''Zaslužijo si''''In ker si tako dober do nas te imamo takoo zeeelo radi''''Me imaš ti rada?'' Justin mi je postavil najbolj neumno vprašanje kar sem jih slišala, da sem se začela smejati.''Zakaj se smeješ?''''Ker mi je smešno tvoje vprašanje'' sem mu odgovorila še kar v smehu.''Aja no mislu sm, da me imaš...''''Pa daj sej veš , da te imam rada in to zeeelo. zelo rada''''Sm že mislu, da me nimaš.. aja sej res hotel sm ti povedat, da te Ryan, Chaz in Christian želijo spoznati''''''Tvoji prijatelji mene?'' sem ga presenečeno uprašala.''tako so rekli in obljubil sem jim, da bomo šli jutri skupaj vn'' V trenutku sem začutila močno bolečino v prsih in po telesu me je zmrazilo, da sem se začela tresti.''Jutri?''''Ne moreš jutri?'' V oči so mi stopile solze in komaj sem se zadržala, da ne bi začela jokati.''Am..am ja.. ti bom jutri povedala zdaj moram it'' Sem mu odgovorila medtem, ko sem mislila, da bom počila od zadrževanja solz.. Kako naj mu povem, da ne morem? ''Prav, pridem jutri k tebi ob 10h.. lahko noč''''Lahko noč..'' sem mu še rekla in hitro odložila. Res mi je bilo žal ampak nisem zdržala več. Pričela sem jokati in solze so kar tekle brez, da bi se ustavile. Sedela sem na tleh poleg postelje in strmela v steno pred mano. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se pomirila. Potem pa sem zaslišala odklepanje vrat in v sobo sta prišla mama in George. ''Si spet jokala?'' me je vprašala mama in stopila k meni.''Pojdi spat, jutri nas čaka pot'' je še rekla in odšla v kopalnico. Bolje bi bilo, če me mama ne bi spomnila na to ampak resnici se nisem mogla izogniti čeprav sem globoko v sebi upala, da bom ostala tukaj poleg Justina. Tako sem kmalu zaspala z mislijo, da ga bom jutri zadnjič videla....Obljubljen del | |
|
purple8910 Pants on the Ground
▀ Število prispevkov : 77 ▀ Registriran : 2011-08-10
| Subject: Re: 13.del Tue Aug 16, 2011 8:27 am | |
| TA ZGODBICA JE POSTALA VEDNO BOLJ ZANIMIVA UPAM DA BOŠ HITRO NAPISALA NASLEDJE DELE!!!!!!NEXT!!<3 | |
|