B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!
B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

16.del

Go down 
2 posters
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 28
▀ Registriran : 2011-04-12

16.del Empty
PostSubject: 16.del   16.del EmptySat Aug 20, 2011 12:10 pm

''Kaj se tu dogaja?''
Sem začudeno vprašala, ker so se vsi prijetno smehljali meni pa ni bilo nič jasno. Justin je stopil do mene in se mi nasmejal.
''Ne greš domov''
''Oh, tudi jaz si želim ostati ampak,..''
''Nič ampak, tukaj ostaneš, skupaj bova lahko še naslednjih deset dni'' debelo sem ga pogledala.
''Kaaaj?!'' še vedno nisem mogla vrjet kar sm slišala.
''In ne boš nič rekla?'' Skočila sem Justinu v objem in bila sem tako srečna, da sem začela spet jokati ampak tokrat od sreče.
''Kako ti je uspelo ?''
''Si pozabla kdo sem jaz?'' Zasmejala sem se in objela še mamo in Georga. ''Hvala vama, res hvala''
''To sem naredila samo zato, ker sem videla, da je Justin res super oseba in očitno mu dosti pomeniš'' Pogledala sem Justina on pa mi je pomežiknil.
''Zdaj mu z mamo zaupava in obljubil nama je, da bo pazil nate''
''Ampak, saj nimam 5 let''
''Seveda, da ne ljubica ampak Justin bo pazil nate medtem, ko boš z njim '' Justin je stopil k mami in ji stisnil roko.
''Pazil bom nanjo bolj kot nase obljubim''
''Zaupam ti'' Bilo mi je zelo čudno, da je mama zaupala nekumu, ki ga sploh ne pozna ampak očitno se nisem motila , da je Justin res edinstven.
''Prav, zdaj, ko je vse urejeno moram iti ampak zvečer pridem pote prav?''
''Aja?'' sem ga malce začudeno pogledala.
''Si pozabila, da te hočejo moji prijatelji spoznati?''
''Oh, saj res čisto sem pozabila, sej grem lahko ne mami..''
''Mhm..ampak ne bodi pozna''
''Se bova potrudila'' je reku Justin v smehu in se poslovil od mame.. Odšla sem z njim do recepcije in se mu še enkrat zahvalila.
''Ne zahvaljuj se mi, to sem naredil, ker te imam rad''
''Hvala, brez tebe bi zdaj bila že na poti domou'' Justin mi je stisnil roko in me pogledal z tistim pogledom, ja tistim s katerim me je ćisto zmešal.
''Pridemo pote ob 9h''
''Saj res kam pa gremo, saj ne zaradi drugega ampak, da se vem primerno obleči''
''Ni se ti treba preveč urejat, ker gremo na zabavo, ki bo na plaži'' ''Super bo, jaz, ti, Christian, Chaz, Ryan in Selena'' nekaj časa sem ga debelo gledala, nisem rauno vedela, če sm prav slišala.
''Kaj Selena?''
''Ja.. te moti, saj veš tudi ona je moja prijateljica in..''
''Oh ne, saj me ne moti samo vprašala sem, nisem se še privadila družbe slavnih zvezdnikov'' sem se mu namrščila, ker ob novici nisem bila ravno vesela ampak njegova prijateljica je sem si mislila čeprav sem ob misli nanjo dobila čuden občutek.
''Ne skrbi, poleg tega pa je Selena super punca in lahko posta prijateljici'' čeprav sem dvomila v to je imel Justin prav. Kaj pa vem mogoče pa je res super oseba sem se nasmehnila ob misli.
''Morda, torej ob 9h?''
''Se vidiva'' Mi je Justin še rekel, me objel, me poljubil na lice in odšel. Stekla sem do sobe in še enkrat objela mamo, tako vesela sem bila
''Hvala, hvala, hvala, hvala in še stokrat hvala'' sem ji govorila medtem , ko sem jo stiskala in poljubčkala.
''Upam, da mi ne bo žal'' je rekla mama nekoliko negotovo.
''Ne bo!'' Res je bila najboljša mama na svetu ampak ne samo tisti trenutek temveč vedno se je trudila, da bi mi ugodila hkrati pa je delala tisto kar je bilo zame najboljše čeprav tega nisem velikokrat razumela.

Pants on the Ground
Pants on the Ground
purple8910

▀ Število prispevkov : 77
▀ Registriran : 2011-08-10

16.del Empty
PostSubject: Re: 16.del   16.del EmptySun Aug 21, 2011 6:29 am

NEXT<3
Back to top Go down

16.del
Back to top 
Page 1 of 1