B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!
B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

29.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 28
▀ Registriran : 2011-04-12

29.del Empty
PostSubject: 29.del   29.del EmptyTue Aug 30, 2011 8:12 am

''Viky, Viky'' obrnila sem se in zagledala Justina in Pattie, ki sta tekla skozi gručo ljudi proti meni. Srce se mi je praktično zaustavilo in z odprtimi ustmi sem zrla v Justina in Pattie, ki sta se prebijala skozi gnečo. Naenkrat pa sem začutila močen prijem na roki zato sem se obrnila in zagledala Georga, ki me je vlekel naprej, saj smo bili skoraj že na vrsti.
''Viky, ne, ne it'' se je zadrl Justin, jaz pa jem bila ujeta v gručo ljudi in v močen Georgev prijem.
''Ne pusti me'' sem jezno rekla Georgu kater me je še naprej odločno vlekel naprej. Justin je stekel proti mene ampak ljudi je bilo vedno več in več, da ga skoraj nisem več videla
''George, spusti me, tam je Justin'' sem skoraj v joku rekla.
''Victoria, gremo''
''NEE!'' sem se mu uprla in se mu iztrgala iz prijema. Tekla sem skozi gručo, vse okoli mene so bili neznanci, Justina in Pattie pa nisem videla nikjer. Sem si vse skupaj predstavljala? Sem se spraševala in še naprej tekla, ko sem zaslišala
''Viky, tu'' pogledala sem na levo in tam sem zagledala Justina in Pattie, ki sta mi mahala.Stekla sem kakor hitro sem mogla k Justinu naravnost v objem.
''Zakaj si tu ?''
''Nisem te mogel pustit, ne morem'' Obrnila sem se k Pattie in tudi njo objela.
''Pustila vaju bom sama, morata se pogovoriti'' je rekla Pattie in že je odšla. Justin me je nežno primu za roko in me odpeljal iz gruče, kjer sva se lahko v miru pogovorila.
''Kako to, da si tu?''
''Ker nočem, da greš preden ti ne povem nekaj zelo pomembnega'' Srce mi je razbijalo in roke so se mi začele grozno potit od živčnosti
''Kaj?'' sem živčno rekla.Justin je globoko vzdihnil in se mi nasmehnil.
''Daj no povej žei''
''Ljubim te Viky'' Zastal mi je dih, noge so se mi začele trest in čisto sem onemela od presenečenja.
''Ka-kaj?'' sem zajeclala.
''Včeraj, ko te je Ryan poljubu sem umiral od ljubusumja in potem, ko si se poslovila od mene sem pomislil, da te bom morda izgubil in samo ob misli me je bilo groza'' Justin je držal mojo roko in me gledal s tistimi božanskimi očmi
''Ne morem vrjet'' sem rekla še vedno v šoku.
''Ne veš kako sem jezen, jezen sam nase, ker nisem že prej opazil kaj čutim do tebe''
''In Selena?'' Nisem jo hotela omenit ampak nisem ga razumela kako je lahko vame zaljubljen, ko pa je še pred dnevi bil popolnoma na tleh zaradi nje.
''Imel sem jo res rad in grozno mi je bilo, ko me je zapustila ampak mogoče to ni bila tista prava ljubezen'' Kaj pa če je res ? sem si mislila in samo ob misli sem se na široko zasmejala.
''Viky, tebe ljubim'' mi je Justin rekel in se mi približal. Pobožal me je po licu in kmalu so se njegove ustnice dotaknile mojih in me popeljale naravnost v nebesa. Njegov poljub je bil še slajši kakor sem si vsako noč pred spanjem predstavljala
''Čutiš ti do mene enako?''
''Ja Justin, zaljubljena sem vate odkar sem te spoznala''
''Ampak zakaj mi nisi povedala?''
''Zakaj ti nisem povedala? Justin, hodil si s Seleno, bil si tako potrt, ko te je zapustila in po vsem temu sem bila popolnoma prepričana, da jo noro ljubiš, ne bi imelo smisla povedat kaj čutim do tebe, ker si ti ljubil njo ''
''Ja, saj vem, oprosti mi, če sem te prizadel''
''Ne bom zanikala, da mi je bilo hudo ampak hotela sem, da si srečen in, če si bil srečen z njo pol ok'' Justin se je zasmejal in me še enkrat poljubil. Potem pa me je dvignil s stola in me dvignil v naročje.
''Ljuuubim teee, ljubiiim teee!'' se je začel dret in se vrtet z mano v naročju.
''Justin, ne vrti se mi !'' sem se drla. Potem se je Justin ustavil, ko sva opazila čudne poglede ljudi okoli naju.
''Lepo, da se imasta rada ampak prosim malo tišje'' nama je rekla ena izmed uslužbenk, midva pa sva se le začela smejat.
''Justin nor si, usi naju gledajo''
''Pa kaj, naj vsi vejo, da TE LJUBIM'' je Justin poudaril zadnjo besedo.
''Tudi jaz tebe'' sem mu rekla in mu skočila v objem.
''Ojoj Justin, k mami moram, kje sploh je?''
''Ne skrbi za to, moja mama vrjetno govori s tvojo'' Začudeno sem ga pogledala
''Tvoja z mojo?''
''Ja, z mano je prišla, da bi tvojo mamo prepričala, da ostaneš z mano''
''KAAJ ?!!'' sem se zadrla zelo naglas, da me je ista uslužbenka, ki naju je že opozorila jezno pogledala.
''Ja in samo upava lahko, da ji bo uspelo'' mi je Justin stisnil roko in odpravila sva se v bar kjer naj bi bila Pattie, mama in George. Odšla sva po tekočih stopnicah in kmalu sva prispela do bara in tam sem zagledala Pattie, ki se je pogovarjala z mamo in Georgem. Spogledala sva se, vzdihnila in odkorakala proti mizi z roko v roki. . .
Back to top Go down

29.del
Back to top 
Page 1 of 1