mybaby Stratford Kid
▀ Število prispevkov : 312 ▀ Starost : 28 ▀ Registriran : 2011-04-12
| Subject: 46.del Mon Nov 07, 2011 9:48 am | |
| ♥46.del♥Justin♥Victoria''Justin, hvala ti za use kar si naredil zame'' sem mu rekla, ko sva nekega dne sedela v parku. Justin me je pogledal in se na široko nasmehnil.''Ljubim te, in zate bi naredil karkoli, karkoli Viky'' ''Brez tebe mi ne bi uspelo, ljubim te'' Naenkrat pa je Justin naredil žalosten obrazek.''Zakaj pa zdaj to ?'' Justin me je še vedno žalostno gledal. ''Si ne zaslužim niti enega ljubčka ?'' nasmehnila sem se.''Seveda si''''Samo enega ?'' Sploh nisem uspela odgovoriti me je Justin že potegnil k sebi in me začel poljubljati. ''Viky'' je čez čas rekel Justin.''Ja ?'' sem dvignila glavo z njegove rame. ''Ne vem kako naj ti povem'' ''Ne straši me'' sem prestrašeno rekla, Justin pa je vzdihnil in nadaljeval. ''Veš, da imam naslednji mesec turnejo in še veliko dela me čaka z novim albumom in zelo rad bi, da bi šla z mano ampak vem, da se moraš čez nekaj dni v šolo in..''''Ja in ne skrbi vem, da se moraš vrniti'' sem mu rekla čeprav se nisem hotela spet ločiti od njega. ''Potem... me razumeš ?''''Ja'' sem se mu nasmehnila in ga poljubila.''Rad bi ostal tukaj s tabo sej veš, da mi je s tabo najlepše ampak toliko dela me čaka in nočem razočarati mojih oboževalcev ne…'' ''Seveda jih ne smeš razočarat, tudi mene ne moreš razočarat'' ''Zakaj pa tebe ?''''Ker tudi jaz že komaj čakam tvoj album''''No potem še en razlog več, da se morem res potrudit'' Nisem hotela, da gre ampak dobro sem vedela, da mora it konec koncev sem vedela, da bo nekega dne mogel it. ''Obljubim ti, da ne bom šel za dolgo časa'' ''Za toliko časa kot boš moral, ne skrbi zame'' Justin me je stisnil k sebi in me poljubil na čelo. Uživala sem še v zadnjih objemih, saj bom potem morala spet zdržati brez njih.Belieberke moje končno sem si uzela čas za nov del- zelozelo kratek del | |
|