B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!
B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeSearchRegisterLog in

 

 grozljive ceste

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.


▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2010-04-18

grozljive ceste Empty
PostSubject: grozljive ceste   grozljive ceste EmptyWed Dec 28, 2011 1:36 am

GROZNE CESTE

A75, Škotska
25 kilometrov dolga cesta se imenuje tudi cesta Annan in že desetletja velja za eno najbolj zloveščih cest na svetu. Prva poročila o nenavadnih prikazovanjih so se začela leta 1950. Med njimi je zgodba o dveh bratih, ki sta potovala po tej cesti, njuno potovanje pa se je spremenilo v nočno moro.
Derek in Norman Ferguson sta se peljala po cesti približno ob polnoči in njun avto je bilo daleč naokoli edino vozilo na cesti. Nenadoma se je pred avtom prikazala velika bela ptica in Derek je poskušal žival obiti, a ni imel dovolj časa. Vendar pa je ptič izginil takoj, ko se je dotaknil avtomobila. Le trenutek za tem se je prikazala še histerična stara ženska in se pognala proti avtu, za njo pa še starejši moški in še nekaj živali. Vsi so izginili v trenutku, ko so se dotaknili avtomobila.
Poleg teh prikazovanj sta brata čutila tudi nenaden padec temperature v avtu in Derek je imel občutek, da ne more nadzirati avtomobila. Ko je obstal, so vsi pojavi izginili in se ponovno prikazali, ko je z vožnjo nadaljeval. Brata pa nista bila edina, ki sta videla podobne pojave, še veliko drugih popotnikov je poročalo o podobnih pripetljajih. Tudi lokalni prebivalci svarijo pred to cesto in se je sami izogibajo, če le morejo.

Clintonova cesta
Cesto v New Jerseyju obkrožajo temni gozdovi in o njej krožijo različne urbane legende. Prebivalci tega področja govorijo o sestankih rasistične organizacije Ku kluks klan in o satanističnih obredih. Člani raznih kultov naj bi lovili ljudi, ki se na cesti znajdejo ponoči, večino naj bi doletela smrt. Poleg tega naj bi na cesti strašil duh majhnega dečka. Poročajo tudi o skrivnostnih črnih avtomobilih, ki prisilijo voznike, da zapeljejo s ceste, nekateri vozniki pa so pripovedoval o velikih črnih psih, ki so tekli za njimi. Tisti, ki so bili dovolj pogumni, da so se ustavili, so povedali, da so med drevesi slišali nenavadno šepetanje, videli pa naj bi tudi luči, ki so lebdele nad gozdom. Če vse to ni dovolj grozljivo, pa je tu še dejstvo, da je znani mafijski plačanec Richard “The Iceman” Kuklinski na tem območju odvrgel več trupel oseb, ki jih je pokončal.

Cesta nenavadnih luči
Bragg road, kot se cesta sicer imenuje, teče skozi Teksas, potniki pa že več desetletij poročajo o čudnih pojavih, ki se dogajajo vzdolž ceste. Največkrat naj bi opazili nenavadne luči, ki so lebdele ob ali nad cesto. Po lokalnih legendah naj bi za čudno svetlobo bil krivec železniški delavec, ki mu je pred leti v grozljivi železniški nesreči odtrgalo glavo. Cesta je bila včasih namreč železniška proga.

Ljudožerci, čarovnice in morilec
Cesta Buckout
se nahaja v državi New York in je vir različnih zgodbic o duhovih. Ena od njih govori o hiši, ki je nekoč stala ob cesti, v njej pa naj bi stanovali ljudožerski albini, ki so ugrabljali ljudi in jih jedli.
Poleg tega naj bi ponoči na cesti strašil moški z imenom Leatherman, skrivnostni puščavnik, ki je v 19. stoletju živel v bližnji votlini. Tudi gozdovi ob cesti naj bi bili polni čarovnic, ki naj bi v preteklosti na tem območju izvajale svoje uroke.
Morda je najbolj strašljivo dejstvo, da je ob tej cesti živel Albert Fish, kanibalski serijski morilec, po katerem je bil narejen lik Hannibala Lectorja, slavnega morilca iz filma Ko jagenjčki obmolknejo. Albert je bil obtožen umora treh otrok, sumili so, da je umoril vsaj še tri.

Tudi v Sloveniji obstaja nekaj takšnih cest, ena od njih je cesta med Velenjem in Mislinjo, ki vodi skozi sotesko imenovano Huda luknja. Tam naj bi se ponoči prikazovala ženska v belih oblačilih in ustavljala avtomobile, nato pa nenadoma izginila. Četudi ne verjamete v zgodbe o duhovih, so nekatere ceste in pokrajine, še posebej ponoči, lahko v resnici zelo grozljive.

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
grozljive ceste Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
grozljive ceste Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
 
grozljive ceste
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction-
Jump to: