B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!
B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeSearchRegisterLog in

 

 klicanje duhov

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.


▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2010-04-18

klicanje duhov Empty
PostSubject: klicanje duhov   klicanje duhov EmptyWed Dec 28, 2011 1:42 am

"Zgodba se prične pozimi leta 1995, ko mi je najboljša prijateljica pripovedovala o klicanju duhov. Seveda sem jo kmalu pregovorila, da uprizoriva najino prvo seanso. Bila sem skrajno presenečena, ko se je vse pričelo...Kovanec se je premikal, duhovi so spregovorili...Kar kmalu so prvi sledile še mnoge druge seanse. Starši in prijatelji so vedeli za vse to in zdelo se jim je zabavno, kar sva s prijateljico počeli. Nihče takrat ni slutil, da sem postajala vedno bolj obsedena...od seans, duhov, ki so se pojavili. Čutila sem to obsedenost...Ko sem nekoč imela seanso za večjo skupino prijateljev, se je pojavil duh z imenom Gacy. Izvedeli smo, da je serijski morilec in da namerava ubiti tudi mene. Seveda sem bila čustveno pretresena in skrajno prestrašena. Pravzaprav sem se tisti trenutek morala boroti za svoj obstoj. Pri tem mi je pomagal od prej poznan duh z imenom Chris, ki ga je ubil morilski duh Gacy. Skupaj sva ga premagala. a to ni pomenilo konec težav. Nenadoma se je pojavil še duh, ki bi me naj varoval. Bil je to duh ženske, ki mi je svetoval, naj uporabo table opustim. Ta grozljiva seansa se je tako končala srečno, vsaj zdelo se je tako...Naslednjih osem mesecev je predstavljalo največjo moro v mojem življenju. Vedno in povsod je v moji glavi donel glas te Eve, ki mi je nenehno nekaj govorila. Postala sem skrajno zmedena, okolica je to začela kmalu opažati. Začeli so me zapuščati prijatelji, vse v meni se je lomilo. Nikomur nisem upala povedati za nenehne govore v svoji glavi, počasi sem začela misliti, da se mi bo zmešalo. Brez vzroka sem jokala in že naslednji trenutek smejala, sama sebe nisem več razumela. Kmalu sem videla, da moram spregovoriti staršem o svojih težavah. Mami sem dejala, da sem duševno bolna. Odpeljala me je odpeljala k nekemu zdravniku. Glasovi so počasi začeli izginevati . . .Hvaležna sem vsem, ki so mi pomagati, da je moja obsedenost izginila.

Takšna je moja izkušnja s klicanjem duhov. Povem lahko z gotovostjo, da duh ni odšel, ko sem ga na seansi odslovila, ampak se je "vsadil" v mojo glavo in jo pričel obvladovati."

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
klicanje duhov Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
klicanje duhov Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
 
klicanje duhov
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction-
Jump to: