anie ♥ bieber the best ♥
▀ Število prispevkov : 8381 ▀ Starost : 32 ▀ Registriran : 2010-02-28
| Subject: @ pritožbe Tue May 01, 2012 8:28 am | |
| Če te na forumu kaj moti oz. ti ni všeč, lahko svoje mnenje izraziš tukaj. | |
|
Ich Pants on the Ground
▀ Število prispevkov : 42 ▀ Starost : 35 ▀ Registriran : 2011-03-04
| Subject: Re: @ pritožbe Sat Jul 07, 2012 9:53 pm | |
| Vsakič ko po dolgem času pridem na ta forum me razočara, vedno na slabš vam gre kar se tiče izgleda foruma. Grafika je sicer odlična, sam poglejte no mal kako pisavo mate. Zdele tuki k tipkam je barva besedila medlo siva, da sploh ne vidm nazaj prebrat kaj sm natipkala razen če si hočm uničt oči :S
Ko berem poste na forumu rabm povečevalno steklo ker je font pisave št. 2 in zopet medla barva, za posti pa kilometrski "podpisi" članov, da se besedila itak sploh ne vid in človeka mine da bi karkoli prebral na forumu.
Lp | |
|
gottabeturtle Administrator
▀ Število prispevkov : 1468 ▀ Starost : 29 ▀ Registriran : 2010-02-24
| Subject: Re: @ pritožbe Sun Jul 08, 2012 8:24 pm | |
| - Ich wrote:
- Vsakič ko po dolgem času pridem na ta forum me razočara, vedno na slabš vam gre kar se tiče izgleda foruma. Grafika je sicer odlična, sam poglejte no mal kako pisavo mate. Zdele tuki k tipkam je barva besedila medlo siva, da sploh ne vidm nazaj prebrat kaj sm natipkala razen če si hočm uničt oči :S
Ko berem poste na forumu rabm povečevalno steklo ker je font pisave št. 2 in zopet medla barva, za posti pa kilometrski "podpisi" članov, da se besedila itak sploh ne vid in človeka mine da bi karkoli prebral na forumu.
Lp bomo uredil ob prenovi, in ja pri men se sicer res vidi dobro, vendar vem da je pisava malce presvetla, bomo popravil, sicr pa tale prenova ni bla tko načrtovana da bi pogleal če je vse to poštimano :* | |
|
đinna. Moderator
▀ Število prispevkov : 132 ▀ Registriran : 2011-08-07
| Subject: Re: @ pritožbe Mon Aug 13, 2012 5:14 am | |
| v art&forumi mi vedno piše [Only admins are allowed to see this image(al pa link)]. to ubistvu ni glih pritožba samo opozorilo | |
|
sexpanthers wife. Administrator
▀ Število prispevkov : 7845 ▀ Starost : 30 ▀ Registriran : 2010-02-24
| Subject: Re: @ pritožbe Wed Aug 15, 2012 9:32 am | |
| urejeno, če bo kdo še kje opazil naj javi ;) | |
|