B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!
B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

66.del

Go down 
AuthorMessage
mybaby
Stratford Kid
Stratford Kid
mybaby

▀ Število prispevkov : 312
▀ Starost : 28
▀ Registriran : 2011-04-12

66.del Empty
PostSubject: 66.del   66.del EmptySat Sep 08, 2012 11:00 am

~66.del

Justin's part of story:
Pognal sem se po stopnicah, saj v lift nikoli nisem maral it. Nekaj časa se tekel gor in gor dokler nisem končno prišel, usaj tako se mi je zdelo. Tam pa se zagledal njega. Tistega fanta. Nekaj časa sem stal in zru v njega, ko je on dvignil glavo in me začudeno pogledal.
''Kaj išeč tukaj?''
''Tisto kar iščeš tudi ti, ni tako?''šmrknil je z nosem in pokimal.
''Kako je z njo?''
''Te res zanima?''
''Ja''kljub temu kar mi je naredila sem jo imel še vedno tako zelo rad, da ne bi prenesel, da bi se ji kar koli slabega zgodilo, pa čeprav me je ona prizadela v dno duše.
''Nevem, upam da je uredu''
''Jo imaš rad?''sem ga vprašal čez čas.

''Ljubim jo''je rekel tako preprišljivo, da sem mu vrjel.
''Pa ona tebe?''
''Ne, tebe ima rada''začudeno sem ga pogledal. Mene? kako, če pa me je prevarala z njim? Oba sva utihnila in tako ostala kar nekaj časa.
''Si obvestil njene?''odkimal je in še naprej zru v tla. Sedela sva tam in gledala vsak v svojo smer, rekla pa si nisva nič. Potem pa je mimo šel zdravnik. Pognal sem se pokonci.
''Gospod doktor, kako je z Victorio?''doktor si je popravil očala in rekel.
''Ste njen sorodnik?''
''Amm ja fant''v tistem trenutku je stopil zdraven tudi on.
''Raje bi govoril s sorodniki, saj je stanje resno''
''Prosim gospod doktor, njen brat sem''pogledal sem ga, češ kaj pa govoriš?
''No stanje je takšno.. da je gospodična zgubila veliko krvi, srečo ima, da ima zelo pogosto krvno skupino zato smo jo lahko rešili, bojimo pa se, da je prišlo tudi do notranjih krvaviteu kar lahko njeno stanje zelo zaplete'' je rekel in se izkašljau.
''Ampak, saj je izven nevarnosti ne?''
''Žal ne še''nisem mogel več poslušat. Zakaj se je to moglo zgodit?Počutil sem se krivega, mogoče če bi drugače reagirau, če bi ji puatiu da mi raloži se to ne bi zgodilo sem si očital in se primil za glavo. Solza mi je stekla po licu...

Dajmooo komentirajtee:*
Back to top Go down

66.del
Back to top 
Page 1 of 1