B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ♥ 11.del ~ The date goes perfect

Go down 
AuthorMessage
bieberbitch
Stratford Kid
Stratford Kid
avatar

▀ Število prispevkov : 367
▀ Starost : 21
▀ Registriran : 2011-05-14

PostSubject: ♥ 11.del ~ The date goes perfect   Sun Aug 14, 2011 3:48 pm

♥ 11.del ~ The date goes perfect


 • Zjutraj po zajtrku si odšla v svojo sobo in skrbno premislila kaj boš oblekla zvečer. Nisi vedela kaj bosta z Alfredom počela, ampak na koncu si se odločila za preprosto, sexy kombinacijo. Temno modre oprijete kavbojke z belimi lisami in razcefrane po stegnih navzdol, rumen top na naramnice in debele črne zapestnice. Za čevlje si izbrala rumene sandalčke z visoko peto. Vse si si nastavila na posteljo in potem odšla v dnevno sobo.
  Caitlin, Ryan, Chaz in nekdo, ki ga še nisi videla so se sedeli na kavču in se smejali, Justin pa je stal pred njimi in izvajal nekaj čudnega. Usedla si se poleg Chaza in poskušala ugotoviti kaj se dogaja. Čez nekaj sekund ti je potegnilo, da Justin oponaša Chucka Norrisa. Za crknit je bil smešen. Nisi si mogla pomagati, nagonsko si se zasmejala. Justin se je ustavil in te pogledal. Izgledal je nekam... srečen. Vsi so to opazili. Nekaj časa ste bili vsi tiho. Potem pa je Chaz z visokim glasom zapel: "Aaaawkwaaard." Vsi ste se zasmejali in Justin je končno nehal strmeti vate.
  Preostanek dneva je potekal čisto umirjeno. Ko si se odpravljala v svojo sobo, da bi se zrihtala za zmenek si opazila, da so ena vrata do polovice odprta. Radovedno si šla do njih in jih odprla na stežaj. Za njimi je bil ogromen studio. Pogledala si gor in dol po hodniku in se prepričala, da ni nikogar tu. Potem vstopila in šla do velikega belega klavirja. Usedla si se in ga nekaj časa samo očarano opazovala. Udarila si po nekaj tipkah in takoj razočarano ugotovila, da to ne bo šlo. Bolj kot kdaj koli si si zaželela, da bi znala igrati klavir. Vstala si in zavzdihnila. Šla si do neke ogromne mize z ogromno gumbi in prebrskala neke papirje. V oči ti je padel papir, ki je imel na vrhu napisano Down To Earth. Hitro si ga preletela in takoj ti je bilo jasno, da gre za pesem. Še nikoli je nisi slišala, ampak besedilo je bilo čudovito. Ko si brala se ti je po glavi začela plesti melodija, za katero se ti je zdelo, da bi bila perfektna za to besedilo. Bila je umirjena, žalostna ampak intenzivna. Začela si peti. Sploh nisi opazila, da je medtem nekdo prišel v studio. Bila si ravno najbolj razvneta in sredi refrena, ko si ga opazila. Bil je tisti tip, ki je prej sedel z ostalimi v dnevni sobi. Utihnila si in ga prestrašeno pogledala. "To je bilo neverjetno!" je navdušeno rekel. "Res! Si kdaj razmišljala o tem, da bi postala pevka?" Z zanimanjem te je gledal. "Um, v bistvu ne," si odgovorila. "Uau! Samo to lahko rečem. Resno moraš razmisliti o tem! Vem, da bi..." postajal je vedno bolj navdušen. "Oprosti, ampak... Kdo si ti?" si ga prekinila. Najprej te je pogledal kot da si padla z lune, potem se je pa nasmehnil. "Scooter Braun. Justinov menedžer," je rekel in ti ponudil roko. Sprejela si jo in rekla:"Hannah. Me veseli." Kar pobegnila si iz studia. Scooter je še nekaj klical za tabo, ampak ga nisi poslušala.
  Poskušala si pozabiti na to kar je rekel. Ni ti ravno šlo. "Si kdaj razmišljala o tem, da bi postala pevka?" Te besede so ti odzvanjale v glavi. Potem si se pa postavila na trdna tla. Govorimo vendar o človeku, ki se mu zdi da je Bieber talentiran. Zasmejala si se svoji neumnosti in se hitro oblekla. Lase si si spela v površen čop, obrobila oči s črno barvico in nanesla še maskaro. Pogledala si se v ogledalo. Bila si kar zadovoljna s svojim izgledom. Vzela si še črno torbico. Odšla si pred hišo, kjer te je čakal Alfredo. Ko te je videl, je dvignil obrvi in zažvižgal. Zasmejala si se in se zavrtela pred njim. "Lepotica. Greva!" se je nasmehnila in ti pomežiknil. Prijela si ga za roko in odšla sta do njegovega avta. "Kam me pa pelješ?" si v smehu vprašala, medtem ko si se usedla v avto. "Tja, kjer bodo vsi lahko videli s kakšno punco sem na zmenku," je hudomušno rekel Alfredo in odpeljala sta se.
  Šla sta v McDonalds in se do sitega najedla in presmejala skupaj. Potem te je peljal v majhen bar, kjer sta spila nekaj pijač. Naenkrat je oznanil, da gre na wc. Naročila si še eno pijačo in ga čakala. Naenkrat si zaslišala njegov glas: "Za mojo prelepo, sexy Hannah." Presenečeno si pogledala naokrog in ugotovila, da Alfredo stoji na majhnem odru, ki ga prej sploh opazila nisi in govori v mikrofon. Zapel ti je pesem With You, ki jo drugače poje Chris Brown. To je bilo tako srčkano! si vsa raznežena premišljevala. Ko je končal je prišel do tebe in se nasmehnil. "In? Sem te osvojil s svojimi neverjetnimi pevskimi sposobnostmi?" Zasmejala si se in ga objela. "To bom vzel kot ja," je zadovoljno rekel in ti vrnil objem.
  Pripeljal te je do Bieberjeve hiše in te pospremil do vrat. "Alfredo, imela sem se super," si preprosto rekla in ga poljubila. Vrnil ti je poljub. Nisi ga nehala poljubljati. Skupaj sta šla noter in se medtem še vedno poljubljala. Šla sta v tvojo sobo. Pozno v noč sta se pogovarjala in smejala in vmes seveda tudi poljubljala, dokler nista oba zaspala.


Back to top Go down
View user profile
 
♥ 11.del ~ The date goes perfect
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Seventh Avenue Release Date
» Date an Anime character......
» Messenger - Perfect Storm
» SCANDAL ARENA TOUR 2015-2016 『PERFECT WORLD』
» BARKS - PERFECT WORLD Nagoya Article

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction :: I never planned on falling in love with you { bieberbitch }-
Jump to: