B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!
B I E B E R A R M Y ;*
Prvi slovenski forum o pevcu Justinu Bieberju, Bieberarmy Slovenija. Pridruži se nam in si podrobneje oglej forum in spoznaj Justina. Registracija je brezplačna!

B I E B E R A R M Y ;*


 
HomeSearchRegisterLog in

 

 Strašna zgodba #1

Go down 
AuthorMessage
perešček.
Administrator
Administrator
perešček.


▀ Število prispevkov : 1546
▀ Starost : 23
▀ Registriran : 2010-04-18

Strašna zgodba #1 Empty
PostSubject: Strašna zgodba #1   Strašna zgodba #1 EmptyTue Dec 20, 2011 7:46 am

STRAŠNA ZGODBA 1#

Večkrat smo se s prijatelji šalili o duhovih ampak nobeden ni veroval v njih... In enkrat smo se odločili da preverimo par naših mestnih legend. Šest se nas je zbralo vsi željni strahu smo se odpravili v staro barako približno 2 km oddaljeno od najbližjih hiš. Govorilo se je da sta v hiši umrla dva brata in to na enak način (samomor). Ubila naj bi se v istem letu (okoli leta 1950) po njuni smrti pa naj bi hišo podedoval in tudi v njej živel njihov sorodnik. In tudi on se je obesil (pred približno 15 leti).

No.. s prijatelji smo se odpravili v tisto barako, s seboj pa smo vzeli tudi več kamer. Ko smo prišli v hišo ni bilo nič sumljivega dokler ni padla slika na tla. Ampak to ni bilo še vse slišali smo tudi škripanje v zgornjem prostoru kjer so se vsi trije obesili in svetilka mojega prijatelja je začela žmigati. Seveda nas je bil v sekundi pol gozd. Mislim da smo v sekundi pretekli do ceste..

Seveda smo vse to potem razložili... kar se tiče škripanja so bili verjetno krivi miši ali pa polhi, prijatelj je povedal da je svetilka še preden smo vstopili v hišo žmigala, ampak le za tisto sliko ne vemo kako je padla na tla, nekateri od nas trdimo da je zapihal veter skozi vrata ki smo jih odprli...
Seveda smo vse posneli in objavili na youtubu. Zdaj poleti se odpravljamo še v zastarelo tovarno (več mrtvih na delu), v kasarno (kjer naj bi še med 2 sv. vojno pobili več ljudi)...

* * *
-ko postaneš obseden s titanikom :$
Strašna zgodba #1 Tumblrm2rfwzuohg1qh2n67o
Strašna zgodba #1 Tumblrm2s2oseatp1rqkeeao

Quote :
nč ne bi blo narobe , če me followaš na twitterju : Ҩincuuuu
Back to top Go down
 
Strašna zgodba #1
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» nova zgodba : ~1. del
» RESNIČNA ZGODBA: sošolka mi je umrla v rokah
» RESNIČNA ZGODBA : sestrin mož me je zapeljal in zlorabil!
» RESNIČNA ZGODBA : ko spoznaš kaj si imel,šele ko je prepozno...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
B I E B E R A R M Y ;* :: @ justin drew bieber :: fan fiction-
Jump to: