perešček. Administrator
▀ Število prispevkov : 1546 ▀ Starost : 26 ▀ Registriran : 2010-04-18
| Subject: RESNIČNA ZGODBA: sošolka mi je umrla v rokah Wed Dec 28, 2011 1:44 am | |
| Monika, 25 let: »Sošolka mi je umrla na rokah.«
Ko sem bila stara 18 let, sem naredila vozniški izpit in oče mi je zaupal avto. S štirimi sošolkami smo se v soboto zvečer odpravile v K4, kjer smo se zabavale kot nore. Seveda smo vsaka tudi nekaj malega spile. Ostale malo več, jaz, ki sem vozila, malo manj. Mogoče kakšno pivo. Domov smo se odpravile šele po peti uri zjutraj. In ko smo tako veselo na poti domov prepevale v avtomobilu, se je iz nasprotne smeri zapeljal nek rdeč avto naravnost v nas. Sošolko, ki je sedela na sprednjem sedežu zraven mene, je vrglo skozi sprednjo šipo ven na sosednji avto. Splazila sem se iz avta in stekla do nje. Ko sem vzela njeno glavo v svoje roke, me je samo še pogledala, potem pa izdihnila. Skoraj sem se zadušila od solz. Zgodila se je največja tragedija v mojem življenju. Kljub temu da nisem bila jaz kriva in da je voznik sosednjega avtomobila bil na smrt pijan, se še vedno sprašujem, če bi s čim lahko preprečila nesrečo. Napihala nisem, a kljub temu mi nekje na dnu glave še vedno roji misel, da bi se vse obrnilo drugače, če ne bi spila tistega enega piva. Seveda se od takrat naprej nisem dotaknila alkohola. Čeprav je od nesreče minilo sedem let, še se vedno vsak dan spomnim na to tragedijo. Čisto vsak dan. In zato te prosim le eno: izogibaj se alkohola. Ni vreden tvojega življenja!
| |
|
đinna. Moderator
▀ Število prispevkov : 132 ▀ Registriran : 2011-08-07
| Subject: Re: RESNIČNA ZGODBA: sošolka mi je umrla v rokah Fri Aug 17, 2012 10:26 am | |
| dobra zgodba, da je pač najstnikm mau inspiracija. | |
|